Sofie: Grøn kjole - Den kan ikke købes på nettet, men den er i butikken, & other stories på strøget, og kan også fås i sort (700 kr). Stilletter - De kan desværre ikke købes i Danmark, da de er fra Primark i Berlin.

Mathilde - Orange sæt - Bluse Shorts, sættet kan også fås i sort. Stilletter

I går, d. 20/6. havde vi dimission, som er en slags fejring for, at have afsluttet folkeskolen og alle eksamenerne. Det foregik sådan, at vi blev kaldt op en efter en og fik så vores afgangsbevis. Derefter var der fællesspisning med elever og familie, og så sluttede vi aftenen af med en skide god fest for hele årgangen.

Sofie valgte at tage denne her pisse fede grønne kjole på, som er pisse lækker, da den både kan bruges til et festligt arrangement, men også til en hel normal hverdag. Hun valgte at style kjolen med de her virkelig smukke stilletter.

Mathilde valgte at klæde sig i det her virkelig cool orange sommersæt, som bare er pisse lækkert til en dejlig solskinsdag. Til sættet valgte hun de her basic stilletter, for at gøre det enkelt og bevare fokus på den virkelig cool orange farve.

Sofie: Jakke - h&m, udsolgt. Badedragt. Nederdelen er fra Zara, men er desværre udgået. Stilletterne er fra Magasin.

Mathilde: Sæt - Bluse Shorts. Solbriller - De kan fås helt sorte i butikken på strøget.

I dag d. 21/6. skal vi over og se vores gamle klasses dimission.

Sofie har valgt, at tage en virkelig fed oversized blazer på. Samt en mega cool lædernederdel. Hun har valgt at spice outfittet op, ved at tage en lækker gul-orange badedragt på som bodystocking. Til outfittet har hun valgt de her nice stilletter.

Mathilde har valgt at tage det her mega lækre pyjamas look a like sæt på, hvor hun så har valgt at dresse outfittet op med et par stilletter, og et par cool solbriller.

Likes

Comments

Hey, vi er to piger fra København ved navn Sofie og Mathilde. Vi er 15 og 16 år gamle. Vi har begge to stor interesse indenfor mode og design, og drømmer selv om at blive designere en dag. Vi starter på Niels Brock, Innovation efter sommerferien. Vi har valgt at lave en blog, for at kunne dele nogle fede styles og ideér med jer. Vores stil er meget bred, og vores budget varierer meget, så alle kan være med.

Vi håber i vil følge med, og tage rigtig godt imod os. Kysser, Sofie og Mathilde.

Likes

Comments