Jahop då är det sista lovdagen och det är stall på schemat som vanligt. Jag ser verkligen inte fram emot att börja skolan igen asså, läxor, prov, jobbiga lärare, gå upp tidigt. Nej men helt negativa ska vi inte vara! Jag ser fram emot att alla mina vänner kommer hem från sina resor och att komma tillbaka i rutin. Jag va ju sjuk veckan innan lovet så det har blivit 2 veckor för mig. Jag har haft en ganska dåligt lov som började med löss! Jag hatar löss så mycket för nu har jag luskammat och använt medel och min hårbotten SKRIKER det gör så fruktansvärt ont! Men nu är dom borta och jag vill aldrig få löss igen!

Aja nu ska jag dra till stallet!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Just nu ligger jag i sängen och kan inte sova så jag kan väll lika gärna göra ett blogginlägg.

(Allt är om mina magbesvär)

Tidigare idag så sa mamma att hon hade pratat med läkarna och då förklarar hon att dom vill prata med oss och diskutera operation. Jag var så mycket besvär att det hindrar mig i vardagen och är konstant rädd att jag ska få så ont att jag svimmar eller måste åka till akuten. Om det skulle bli operation så skulle dom ta bort min gallblåsa pga gallstenar. Läkarna hittade gallstenar på mig för ett bra tag sen vilket är ovanligt när man är så ung, men dom trodde inte att gallstenarna var orsaken till mina smärtor men dom har väll ändrat sig.

Jag vet inte hur jag känner inför det här men det är ju långt igen bestämt att det blir operation. Jag hoppas att det blir operation om det är orsaken till smärtan jag fått leva med i snart 4 år. Det som oroar mig är att ta bort gallblåsan kan skapa andra problem och det är ju ändå ett organ.

Jag är verkligen inte rädd, jag har sjukt bra stöd av vänner och familj! Jag vill bara bli av med smärtan!!!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag var det en så mysig dag, det var sol och stall. Det bästa som finns är att rida ut på vintern och hästarna bockar av vårkänslor. Det här är det bästa med vintern, då det börjar bli varmare solen kommer fram och alla hästar blir så glada och alla människor slutar bli så deppiga! Jaja nu är kl typ 7 och jag rör mig in mot stan för det är ju ändå sportlov.

Likes

Comments

Först stallet då jag hoppade Trocca sen gäster om 1 timme som jag hoppas ska gå bra fast mycket ångest. Jag har bara lite svårt för barn just nu pga att glada och arga barn skriker och jag har otroligt svårt med skrik och höga plötsliga ljud just nu, vet ej varför men det är väldigt jobbigt. jaja allt kommer gå jätte bra men nu måste jag hjälpa till i köket<3 mer ikväll om det inte blir för sent.


​Jag valde en mer bekväm outfit och det är inga gäster man behöver kläpp sig för direkt så jag valde bara ngt bekvämt.

Likes

Comments

Nu har jag fått bilderna och dom är så sjukt fina så några ska definitivt ramas in!

som ni kanske märkt så är det en ny headher! Det är också en av bilderna som Linda Brelin tog på mig och Hanni<3 här är några bilder.

Likes

Comments

Jag är så sjukt sjuk just nu och bara spyr hela tiden och ligger bara i sängen och kollar på The Flash, japp de är mitt liv just nu.

Jag har blivit så sjukt galen i typ superhjältar asså jag har kollat på varenda Batman, Spiderman, Thor mm. Men varje superhjälte film som typ existerar, hoppade dock över att kolla på allt tecknad skit. Men jag älskar superhjältar just nu asså om du gillar superhjältar kolla på The Flash jag är helt fast i den serien REKOMENDERAR!

Jag hade en fotografering med Hanni i söndags så jag har väntat lite med blogginlägg för jag vill verkligen lägga upp bilderna. Det är min kusin Linda som har fotat och det som är mest spännande är att jag har inte sett bilderna än. Hon ska bara redigera dom lite och hon pluggar foto och sånt så det ska bli sjukt kul att få några bra bilder så håll koll på de<3

Likes

Comments

Idag kommer bli en riktigt bra dag! Först ska jag till stallet om typ 1 timme sen ikväll så ska jag och min kompis gå på bio och se How To Be Single! Jag är så taggad att jag kommer sprängas. Jag är mest taggad pga Rebel Wilson är med. Hon är fat Amy i Pitch Perfect, jag tycker bara hon är så himla skön, hon är också rolig så det kommer bli en grym dag förhoppningsvis

Likes

Comments

Asså den här veckan har vi haft så sjukt mycket diagnoser och prov, varför ha alla prov på samma vecka! Asså vill lärarna att man ska faila för man hinner inte plugga till 6 prov som är på samma vecka, kan du det är du Stålmannen! Jag kan knappt plugga till 2 prov (men jag är inte direkt skoltypen). Jag hatar prov för när jag får F på en prov är ju de värre än att få F på en uppgift men jag går ju bara i 7:an så länge så det är inte så strängt. Jag önskar bara att lärarna kunde ha en regel om att ha max 1 prov i veckan så man får en chans att plugga till alla prov.

Likes

Comments

Idag har det varit en så bra dag (bortsätt från mammas operation). Jag och Cody har tränat med en hundtränare som tränar polishundar och det är bara hon jag och Cody så det blir total fokus på vad jag vill uppnå och få bort Codys problem som bitandet och hoppandet. Jag tränade med henne på förmiddagen så jag hade en lektion sen åkte jag för att träna, jag slutade då runt 10. Direkt när jag kom hem la jag mig och sov i 3 timmar! Det va så jävla skönt oh sova!!! Men sen tog jag tåget (med Cody) till Vallentuna och gick och hämtade min bästis Ellinor, sen tog vi tåget hem. Nu sitter vi mest och håller på med mobilerna men vi har haft en liten matlagnings sektion idag😂 vi laga chicken wings (smaka skit) sen lagade vi klyftpotatis<3

Jag kommer göra mer daily updates, dom kommer nog vara korta ibland men det är bättre korta men ofta.

Sry för dåliga bilder

Likes

Comments