Header

Helg i Göteborg!
Jag och världens bästa människa bestämde oss för att åka bort över helgen, Göteborg fick det bli. Vi spenderade denna mysiga helg på Gothia Towers vilket jag starkt kan rekommendera. Vi kom fram sent på eftermiddagen så det enda vi ville var att hitta ett trevligt ställe att käka middag på.
Vi hade verkligen världens bästa utsikt och jag njöt av att bara få sitta där i fönsterkarmen. Vi gick en sväng på avenyn sen bestämde vi oss för att käka på en italiensk restaurang, som faktiskt tillhörde vårt hotell.
Efter middagen beslöt vi oss för att ta en drink på skybaren och efter det så hängde vi bara på vårt rum.
Morgonen efter gick vi upp ganska tidigt för jag ville så gärna spendera söndagen på Ullared. Jag köpte faktiskt inte så mycket onödiga saker som jag brukar, utan jag fick väldigt bra saker med mig hem.
Hoppas er helg också varit mysig, puss och kram på er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Finns inga ord som går att beskriva vilken härlig känsla det var att få se honom live, längst fram dessutom 🙏🏼 han va så mycket bättre än vad jag trodde, lite för bra! När han slappna albumet starboy så visste jag att denna kärleken skulle bli långvarig! Min kärlek för hans låtar och album genom åren går inte att beskriva, denna människan är ju Gud! Han är så jävla grym, tackar som fan för upplevelsen! Evigt tacksam, längtar redan till nästa konsert! 💣

Likes

Comments

HELLO 2017
Mitt nyår blev faktiskt jätte bra. Jag jobbade under dagen och åkte sedan hem och fixade mig snabbt som bara den. Tog bussen till min kära Nicole där vi käkade middag och lekte massa lekar och sjöng på snapsvisor. Vi är ett ganska galet gäng som är ganska mycket uppe i varv, så redan efter 12 slaget så ville jag hem och sova, så runt 01:30 började alla bege sig antingen hem eller bara andra håll. Jag var super nöjd så därför bestämde jag mig för att åka hem och kolla på skam. Bra val!
Dagen efter spenderade jag först med mig själv, lagade mat kollade på skam igen. Pratade i telefon med alla tjejer och sen kom Alma och vi hade massa mys med glass och återigen SKAM haha, gick henne till att se det också! YES! För er som inte sett det så måste ni verkligen börja!
Hoppas att alla hade en fin nyår med nära och kära, ta hand om varandra fina ni! 💋

Likes

Comments

VÄRLDENS MYSIGASTE HÖGTID!
Gud vad jag älskar julen, finns ju ingenting man kan tycka dåligt om. Man får träffa sin underbara familj och äta och dricka en massa gott, och även få fina julklappar. I år firade vi hos min storebror i Staffanstorp, en liten mysig by utanför Lund skulle jag tro att det är? Inte riktigt säker. Iallafall så hade vi det jätte trevligt och vi spelade även julklapps spelet som är min favorit, alltid en present som alla vill ha och då startar värsta kriget hehe, jag och isabella (min brors 3 åriga dotter) bildade ett lag, och vårt mål var att vinna alla julklappar, men den turen hade vi icke! Nej jag var mer än nöjd och jag hoppas att alla andra hade en lika mysig jul som jag och om inte så kommer det ju ändå fler tillfällen! Nu ska jag iväg på lite julmiddag hos min pojkväns mamma tillsammans med hans syster och hennes pojkvän som jag saknat en del, dem studerar i Umeå så dem är hemma väldigt sällan! Ni får ha en fortsatt trevlig söndag och jag gissar på att dem flesta ska ut och festa till det ikväll, skål till er! ❄️⛄️🎅🏼🎄
Bilden på den lilla pojken är min kusins nyfödda son, hur underbart söt är inte han då? Man smälter ju.

Likes

Comments