Header

JAAAG LÄNGTAR TILL 1 februari!!!!
Ja som du kanske ser så har vi lät katten, katten heter då Xbox😂😂 Det är en hane. Katten är en sibirisk kattunge, han är bara sex veckor. Vi får hämta den 1 februari. Igår så var vi och hälsade på katten för att se ifall vi får/vill köpa den. Xbox är en liten blyg katt och ägaren sa att han kommer nog inte vara framme så mycket, men självklart så är den han som var framme mest.

Kommer lägga upp några bilder på han. 😊


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 104 Readers

Likes

Comments

2015 kommer att det bästa året! Har en massa planer i familjen, vi ska köpa katt här kanske om några dagar blir det inte nu så blir det längre fram. En sibirisk kattunge😊 Dom är så grymt söta seriöst! Ni måste se!!😱😱 Jag ska även byta rum med mamma så får jag undervåningen.

Jag kanske ska börja i dans, vet inte vilken men ska iaf prova akrobatik och jazz😂

Min nyår blev jätte bra!
Vi hade fullt med raketer och bomber.
Våran nyår firar vi hos min pappa så det är fullt med mat som man har på jul. Vi delar även ut lite paket.

Min jul blev också jättebra!
Det började med att bi gick upp vid 10-11 på morgonen och åt lite frukost. Sedan så sminkade jag mig och satt på mig min blåa rätt korta klänningen. Jag och min lillebror åkte till våran "låtsas morfar" och väntade där på mamma för att hon jobbade till tre. (Han bor på ett boende och mamma jobbar på våningen under). Så vi tog med godis och dricka vid tre till ett rum med en stor tv och såg på Kalle anka. När det var slut så delade vi ut paket. Tänker inte skriva allt jag fick. Men är jätte nöjd ifrån allt. Vi åt julbord som mamma hade lagat på morgonen.

Jag är speciellt nöjd över två saker. Ett One direction smink sätt som är as bra och jätte fina smink saker.

Sen så bytte jag och min kompis Hanna klappar jag fick 11 as BRA sminkborstar, dom är seriöst dom mjukaste som jag känt på! 😱😱😱

Men dom dagarna har varit jätte bra, är jätte nöjd med allt!

Det var detta inlägg, hoppas att ni gillar det, kram!💕
  • 114 Readers

Likes

Comments