​Hej baes, nu har jag gjort min efterlängtade video! Jag har inte haft någon inspo och jag gjorde min kanal för fort! gå gärna in och kolla för allt berättar jag där! puss

https://www.youtube.com/watch?v=E4z9FGoEqL4

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Hej alla läsare, mitt andra youtube klipp är uppe så gå gärna in och kolla. Ja jag vet att den inte är perfekt och jag har mycket jag måste öva på men jag tycker det är kul iallafall. Och som jag säger i videon ge mig gärna tips! tack på för hand!

https://www.youtube.com/watch?v=Tb_elmFM_HA

Likes

Comments

Hej alla söta jag har precis skaffat mig en Youtube kanal och hade tänkt att börja vlogga ist! Jag har precis börjat så är inte så jätte duktig på det men övning ger färdighet eller är det inte så? Men nu delar jag iaf mitt första inlägg som jag spelade in med min bästa kusin och bästavän! Vi är fett konstiga så don't laugh! Jag kommer prata väldigt mycket om åsikter och bara allmänt vad jag känner för så det är en väldigt blandad kanal! Vem vet det kanske kommer en cover någon gång! Så prenumerera gärna! bye babeees <3

https://www.youtube.com/watch?v=qpLCxc86bbs

Likes

Comments

Hej Sötisar :) Idag tänkte jag att prata lite om mobbning också.

Mobbning är aldrig okej, inte ens ''på skämt'' till slut kan det bli seriöst och man kan ta illa upp även om man inte säger något. Vad anser jag mobbning som? Jag tycker mobbning är när man väldigt ofta säger saker som trycker ner en person, det behöver inta va hora osv osv det kan va t.ex att säga att någon inte är bra på en sak, att säga något är fult på en utan att man frågar om deras åsikt. Det kan va vem som helst som säger det, för mig va det mina bästa vänner för några år sen. Jag blev inte bara trakasserad utav dom men också utav skolan. Både elever och lärare men mest dom jag sa innan. Dom sa ofta saker som börjar alltid med ''du kan inte'' det kunde va från kläder till hur jag va som person. Men från skolan fick jag mest ''det finns hjälp för den du är''. Det va något/några år sedan då jag började att tycka om mig själv och börja stå för mig själv vet ni varför? För att jag fick reda på va Transsexuell/transgender jag hittade någonstans och sätta min märkning, jag va inte längre i det som jag kallar det ''Det svävande'' Jag va inte längre någonstans i mitten nu var jag iallafall halvvägs till vart jag vill komma, Jag visste vad jag ville jag vill va tjej. Jag har alltid vetat att jag ville va tjej men just då för mig visste jag inte vad det betydde, det ända jag visste va att jag inte va som alla andra det va något som gjorde att jag inte stack in. Nu väntar jag bara tills jag kan ta den andra halvan men det är ett så mycket svårare sätt. tänk det som en lvl, från lvl 1-10 r det ganska lätt att komma till men det blir alltid svårare och svårare ju högre lvl du kommer upp i lite så känns det för mig. Man måste slåss med monster man knappt klarar av för mig är dom monsterna mina tankar. Vem är jag? Vad vill jag? Ska jag göra detta? Varför kunde inte bara jag passa in? Dem flesta som är TS har dom tankarna så jag behöver inte känna mig ensam. Det ska inte du heller behöva känna att du är ensam för det finns alltid någonstans du kan vända dig till och det kommer alltid finnas någon som vill va din vän kanske inte just nu men det kommer hända så ge inte upp. Nu orkar jag inte skriva mer så byyyyeee <3

Likes

Comments

Idag så ska jag upp till Linköping igen. Jag är fett nervös för nu är det en psykiatris/kurator som jag ska prata med. Det är är väldigt stort för mig, jag ska prata om mina hormoner... Im so happy, äntligen börjar det rulla på! I 1-2år har jag fått vänta tills jag ens fick mitt första möte, och nu är jag inne på mitt tredje... Det är fett läskigt när man tänker på allt.. det bara flödar med tankar som liksom ställer dig mot väggen typ. Jag måste gå igenom något som ingen annan förstår utom jag. Jag har inte många trans vänner men dem jag har är sjukt bra... Men jag vill ha fler.. för jag vill höra olika historier, hur dom hade det och vad dom kan ge mig för tips.. Liksom jag ska gå igenom en sjukt stor grej, en operation... Jag är fett jävla rädd men jag vet att jag ska gå igenom det, jag vill verkligen det. Så jag ska försöka klara mig igenom det. Jag har alltid varit tjej innerst inne, jag vet detta. 

( GIGI GEORGEOUS är mina goals) gå in och kolla på henne på Youtube hon är världs bäst!!!

Likes

Comments

i drygt 1 vecka har det varit överallt på internet att alla stater i usa har legaliserat same sex marrige. jag är hur glad som helst över det.
men så finns det folk som inte är det. jag ser folk delar hur dom bränner upp pride flaggan säger att det inte är normalt, gud skapade inte detta, skit ska ha skit.
jag har fått otroligt mycket hat nu över att jag är teanssexuell och står för det. är inte jag normal? vem är det och säga att jag inte är normal? för mig är det mitt normal, jag har levt såhär hela mitt liv och ska då någon annan inkompetent människa säga vad jag är eller inte? säga vad som är rätt och vad som är fel? jag vet själv vad jag väljer som är rätt eller fel, iaf för mig.
förstår inte hur man kan hata en männsika för att den är homo/trans/bi osv osv. vi är också människor. om det är så att ni säger gud skapade allt, då skapade han ju detta också för en andledning samma sak som mannen och kvinnan. för att alla ska ha rätt till att få älska en människa oavsett vad. jag fick klagomål över att jag bytte min profilbild för att stödja både mina rättigheter som transsexuell och andras för vad dom nu är. en kille skrev till mig "skit ska ha skit" fattade inte riktigt varför han skrev så, jag är ingen skit. jag är lika människa som du. som alla andra! + på det fick jag 1samtal från någon ifrån skåne. han berättade om hur äcklig jag va och att jag var en äcklig bög jävel och att han ska pumpa sönder mitt ass och jag vet inte vad. jag svarade honom med att du får gärna kalla mig vad du vill från a-ö jag kommer inte ändra på mig för att ni tycker det är fel. och sen så frågade jag om jag nu är en sådan äcklig bög varför vill du knulla mig då? är det inte du som blir bög då? sen la han på.
men det jag vill komma fram till är att va er själva genom vått och torrt. ni är bäst exakt som ni är och låt aldrig någon ta det ifrån er! love and peace!

Likes

Comments

Bup tiderna va inte så härliga.
Brottades fortfarande med mitt psyke om vem jag är och vem jag vill fortsätta att vara osv osv. Det va kaos i mitt huvud, alla tankar som snurrade runt och så många frågor ingen kunde besvara mig. Inte ens jag själv.
Dom började ta massa prover på mig och fick träffa massa psykologer. Fick gå på utredningar om jag hade några kvinnliga hormoner i min kropp och ifall jag va för sen i puberteten m.m.
Dom diagnosticerade mig med ADHD och fick börja ta massa tabletter som jag mådde piss utav. Jag spydde, och fick ingen matlust så jag kunde inte äta. Fick börja gå på hälsokontroller och väga mig och kolla olika saker och ifall jag utväxlades rätt.
Bytte skola i 7:an till en skola i jkpg som skulle hjälpa mig med skolarbeten och min adhd osv osv.. (Har aldrig gått på en bättre skola)
Kastade alla mina tankar om mig i soptunnan och börja förtränga dom så att jag inte tänkte på dom mer. Det funkade men i 9:an så bestämde jag mig. Jag är en tjej. Och jag vill genomgå en hormonbehandling. Så vi fick en tid till bup för och prata om det. Den tiden fick jag nästan direkt. När jag berättade till bup om mitt val så blev han ganska chockad. För jag hade sagt till honom i flera månader att jag inte visste än.
Han sa att han skulle skicka en remiss till Linköping och ungefär efter 1 år så fick jag min tid upp dit.

Likes

Comments

Som sagt jag är ju TS. Ska börja att berätta om hur det va när jag var liten.

När jag var liten så tänkte jag inte på vem jag va så speciellt mycket, jag var ju så liten och just då så va det ju inte så utblommat som det är i dag. Självklart så var det ju något som alltid var lite konstigt. Jag älskade skor, Barbie och smink men jag såg ut som en kille? Skolan va inte heller så jobbig när jag va mindre, det ända va att jag ville ha långt hår så under 0an till typ 2an så gick jag runt med strumpbyxor på mitt huvud.. Då började allt och jag ville ha min lilla systers klänningar hela tiden. Lurade av Elin hennes klänningar för att jag ville ha dom ist Haha... Under 2an till typ 4-5an så var jag väldigt mycket med min kusin Jennifer. Utan henne så hade inte jag troligtvis blivit så bra på att t.ex sminka mig. Hon fixade alltid mitt hår och smink. Fick låna hennes klänningar och löshår osv. Jag har alltid sätt upp till lillan väldigt mycket. Ville se ut som henne just för att hon var tjej och allt jag ville va.
När jag skulle börja 5an så började jag umgås med Milla väldigt mycket. Vi hade ju gått i samma klass sen dagis men alltid hatar varandra typ. Men då i 5an så hittade vi varandra och blev bra vänner. Då var det ganska jobbig tid för vi va outsiders haha. Vi var "emo" och sket i skolan och var allmänt konstiga.. Jag och Milla är still best friends!! Hon går i IB och är 1 utav dom smartaste människor jag vet. Hon har också hjälp mig mycket att bli säker i mig själv o sånt. Hon är en underbar människa! Under 7 började det som mest. Jag fick gå me vilka kläder jag ville. Så jag började sminka mig varje dag och beställde löshår och köpte mer kvinnliga saker. Som bh-ar massa klänningar osv. Det var då tankarna började komma. Tankar som t.ex vem jag är och vad jag vill göra. Jag fick brottas med mitt psyke mycket och började må sämre. Grät väldigt mycket under en tid. Och va en väldigt osäker människa. Det syntes inte så mycket när jag va ute bland folk det ända synliga va ärren på min kropp och det var dom som avslöjade allt. Och fick börja gå på bup möten.

Det här var del 1 i min uppvä
xt som TS

Likes

Comments

Nu kommer jag prata lite om jämställdhet.
En kvinna nu förtiden är väldigt underskattad när en man nu förtiden har en väldigt hög position. Jag vill inte ha det så. Både män och kvinnor är lika mycket värda och båda har en väldigt stor uppgift här på jorden.
Jag var med om en sak för ett tag sen.
Det var 2 killar som bad mig och min kompis hålla käften bara för att vi var "tjejer".
Dom trodde for real att vi skulle lyssna på dom men nej. Dom fortsatte och sa att dom inte har någon respekt för kvinnor/tjejer. Vilket gjorde mig förbannad. Så jag röt ut att "det är för fan en kvinna som spräckt sin fitta för att du ska få ett liv på denna jord. Utan henne skulle inte du finnas". Jag har ingen respekt för sådana människor. Människor som tror att dom är något. människor som tror att dom är ett step bättre en någon annan. Det funkar inte så asså. Vi behöver mer fred och mer kärlek för varandra. Tack för mig och puss

Likes

Comments