Goood morgon!!

Efter många veckor är jag nu tillbaka! Anledningen är att jag har varit upptagen med att renovera vårt hus. Just nu så har vi byggt om hela vårt uterum och kommit lite mer än halvvägs, vilket känns sååå skönt. Det nybyggda uterummet kommer bli en del av huset, så det kommer vara öppet. Halva kommer bli ett vardagsrum och andra halvan kommer att bli ett matrum men det kommer vara öppet (om ni fattar vad jag menar, jag e Såå dålig på att förklara ahah).

Kommentera om ni vill se bilder av renoveringen och när vi kommer dekorera. Vi kommer även att renovera om köket och andra delar av huset. Så som sagt kommentera om vi vill se mer av renoveringen!!

Ha en bra dag så syns vi i nästa inlägg!!! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Good morgon... eller kanske goddag!?

Något jag märkt på bloggen är att jag har ganska många läsare men inte lika många följare? Jag menar inte att ni behöver följa mig men det skulle varit roligt om ni skulle, vilket också skulle peppa mig för mer och bättre inlägg!

Jag vill ge en shoutout till http://nouw.com/emmathoren som är min FÖRSTA följare på bloggen och där jag som mest blev glad. Så ett stort tack till dig Emma!!

Jag hoppas ni inte tar illa upp och ha en fortsatt trevlig dag!!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hiiiiii!

Har ni hört talas om "Shein". Om inte in och kika vad dem har. Dem kommer ut med ca 200 nya plagg varje dag. (och det är billigt). Vem vill inte ha bra och fina kläder för lågt pris, INGEN. Här kommer några bilder.

Hoppas ni får nytta av det!!

OBS! INTE SPONSRAT

http://www.shein.com

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heej snyggingar!!

Sommaren är på gång och stranden kommer blir full av människor. Därför är det bra att vara extra snygg. Med koden "SAMIHA15" får ni 15% rabatt på alla bikinis och baddräkter från deras sortiment (gäller ej varor med nedsatt pris). Det finns många att välja på! Det är bara att gå in och kolla!!

OBS! Koden gäller i 1 månad från och med idag!

GÅR INTE ATT MISSA!!


IN ENGLISH:

Hey goodies !!

Summer is going on and the beach is coming full of people. Therefore, it's good to be extra nice. The code "SAMIHA15" gives you a 15% discount on all bikini and swimwear from their range (do not include goods with reduced prices). There are many to choose from! Just go inside and check !!

NOTE! The code is valid for 1 month from today!

DO NOT MISS !!

Ett exempel

Länken finns på bilden, och här ---> https://elsaandrose.com/collections/all

Likes

Comments

HOLAAAAAA!

Idag har det varit en slapp dag för mig. Så jag cyklade till skolan som vanligt. När jag kom hem så duschade jag och använde mig av de produkter ni ser på bilden från märket "Matrix - OIL WONDERS". Så alla produkter innehåller olja.

1: "MICRO-OIL SHAMPOO". Det är schampo.

2: "FLASH BLOW DRY OIL". Det är en spray man sprayar på blött/fuktigt hår som kommer hjälpa att håret torkar fortare.

3: "OIL CONDITIONER". Det är hår-balsam.

Alla produkter har samma lukt (luktar såå gott). Dessa produkter gör håret såå lent och fint, dessutom luktar håret jätte gott efteråt.

Jaa, nu ska jag fortsätta vara hungrig tills kl: 21.49 så syns vi i nästa inlägg!! Ha det bra!

Likes

Comments

God eftermiddag!!

Här ser ni hela min eftermiddag i bilder, eftersom det nu är ramadan får jag lite lyxigare mat varje dag. (ahaha)

Nu ska jag bara äta tills jag blir propp mätt för att göra mig redo till att fasta nästa dag. Sen får jag inte glömma att sova tidigt för att vakna tidigt till skolan, "jaa går lägger mig ungefär vid 03.00" Inte sååå sent! Eller?! hahah

Ha en fin eftermiddag!!

Likes

Comments

Hoola igen!

Här på dessa bilderna kan ni se mig när jag var liten!

Ni kanske inte riktigt vet så mycket om mig, därför hade jag tänkt berätta lite mer.

Jag är en 14 årig Palestinsk tjej och har bott i Sverige i ungefär hela mitt liv. På min fritid kollar jag väldigt mycket på Youtube där jag också fått mycket inspiration av. Jag gillar att umgås med min familj och vänner.

Jag vet inte riktigt vad ni mer vill ha reda på, så kommentera gärna det!

Likes

Comments

Hej alla!

Jag har alltid tänkt på att skaffa mig en blogg men inte riktigt gjort det, eller inte riktigt "vågat" för att jag vill att det ska gå bra för mig och vill inte bli besviken och tycka att jag är dålig på något vis. Men nu har jag skaffat mig en och det känns väldigt roligt redan!

I min blogg kommer jag att skriva om mode, skönhet, mat och min vardag i både bilder och text! Jag kommer att visa kläder från hemsidor ni förhoppningsvis inte hört talas om tidigare. Jag hoppas ni kommer att gilla min blogg och hjälpa mig till bättre i framtiden!

Kul att du hittat hit!!

Likes

Comments