Header

Hej alla underbara personer!

Alla har säker varit med om något pinsamt och skämt ut sig någon gång. Det händer mig väldigt ofta kan jag säga, därför vill jag dela med mig om en pinsam sak som hänt mig. Lite som en storytime!

Jag vaknade upp en tidig morgon och skulle göra mig redo att åka till Helsingborg med syskon och vänner. Allt började bra, lite stressigt men vi hann med bussen och tåget, och vi var äntligen framme. Vi var på en jätte fin strand med massor av små kiosker som sålde glass och kalla drycker. Vi hängde där hela dagen och till slut var det dags att åka hem. Vi satte oss på tåget och jag "lekte" lite med en stressboll som jag gjort helt själv (en stor ballong med mjöl i). Jag antar att jag lekt med den för mycket eller så var den proppfylld med mjöl. Hur som helst så helt plötsligt så sprack den och all mjöl var på 1 sekund över hela mig. Och gissa vad, jag var helt svart klädd! Aaa men då syns väl inte mjölet, neej! Alla på tåget som kunde se satt och stirrade på mig, och mina otroligt snälla vänner satt och garvade åt mig (och hjälpte mig lite). Till slut fixade vi det, men jag var fortfarande lite mjölig!

Asså det var verkligen det pinsammaste som hänt mig i hela mitt liv. Kommentera gärna något pinsamt som hänt er.

Och till nästa gång ha det BÄST!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Halloj!

Jag är tillbaka med ännu ett nytt inlägg. Jag satt och funderade på vad jag kan skriva om, och blev så frustrerad av att inte ha några idéer! Då plingade det till i hjärnan och så fick jag idén om att skriva om "5 saker jag stör mig på".

1. När man gråter och är arg, och så kommer någon och frågar: "Gråter du?! Vad har hänt!??". Man bara, neeej jag gråter inte låt mig va och fråga sen, när jag lugnat ner mig liten!!

2. SMÅ SYSKON! När man har små syskon som aldrig lyssnar, bara stökar och skriker. Då kommer föräldrarna hem just när man blivit arg och skriker! Aaa rättvist är det ju.

3. När man är förkyld och hostan blir värre i skolan, men hemma kommer typ aldrig hostan!

4. När telefonen håller på att dö och laddaren är på andra sidan JORDEN, det är just då man sitter bekvämt och inte orkar att röra på sig!

5. När alla säger sist men inte minst!

Det var 5 av alla 100 tals saker jag stör mig på. Skriv gärna i kommentarerna vad ni stör er på som mest, så får ni ha det bra tills nästa gång!

Likes

Comments

God morgon!

Aaah, asså det är så trist att vara sjuk, man blir typ instängd på något sätt och så kan man inte göra något liksom än att ligga i soffa och få ta en massa tabletter. Och man missar en massa i skolan som man måste ta igen. VARFÖR SKA MAN ENS VA SJUK?

MEEN, så vaknade jag idag och såg de magiska. Vi har kommit så himla långt med renoveringen att det knappt finns mer att oroa sig över. Vi har äntligen fått våra fönster/dörrar som har varit ca 3 veckor försenade, någon vecka säger dem att glasen inte e färdig och andra gången säger dem att det är för trångt där vi bor då lastbilen inte kommer fram. Asså man blir så himla frustrerad av att höra sådana ursäkter, kunde dem inte ha sagt det innan eller!?!

Men nu så är alla 9 fönster/dörrar på plats och vi är jätte nöjda. På 60 cm väggarna mellan dörrarna funderar vi på att ha sten en att bara måla dem med vit färg, jätte tråkigt. Men vi har inte bestämt oss än och därför inte målat väggarna (plus väggarna ovanför dörrarna). Elen är inte heller fixad men det tänker vi inte fixa just nu, utan det finns annat som ska göras först.

Här får ni några bilder på hur det ser ut nu!

Likes

Comments

God eftermiddag på er! Ni vet den känslan man får när man håller på att bli sjuk, ont i huvudet, ögonen svider och man e lite förkyld. Det är jag just nu. Men vi ska inte glömma att det är fredag, den dagen man längtat efter hela veckan. Hur som helst ville jag bara uppdatera er lite nu när jag har tid.

Jag satt nyss och spanade in några tips på hur man får fler tittare på sin blogg, och tänkte dela med mig lite av dem av läst!

1. Använd kända hashtags (t.ex #tips #outfit #nouwoutfit #vegan osv.)

2. Skriv om något intressant

3. Ha en rubrik som kan tänkas vara mest sökt på google

4. Gör tävlingar eller sponsrade inlägg

Det här var några av dem jag läste, hoppas ni får någon nytta av dagens inlägg.

Puss på er!

#tips

Likes

Comments

Contains affiliate links
Hejsan alla, jag vet det var länge sen men skolan är nu igång och man är inte van vid tiderna.Men här kommer jag tillbaka med ett nytt inlägg som är i samarbete med "Liance". För er som inte vet vad Liance är så är det ett svenskt torrschampo av högsta kvalitet som inte testas på djur.Det finns fyra olika varianter: Original, Booster, Invisible och Dark. Lite kortfattat om produkterna är att Booster passar bra om man vill få upp volymen och Dark är anpassad för mörkt hår och trollar bort utväxt. Alla sorter finns också i mini förpackningar som passar perfekt om man ska resa eller i handväskan när man går ut. Jag kan också säga att dem luktar väldigt gott allihop.

Likes

Comments

Goood morgon!!

Efter många veckor är jag nu tillbaka! Anledningen är att jag har varit upptagen med att renovera vårt hus. Just nu så har vi byggt om hela vårt uterum och kommit lite mer än halvvägs, vilket känns sååå skönt. Det nybyggda uterummet kommer bli en del av huset, så det kommer vara öppet. Halva kommer bli ett vardagsrum och andra halvan kommer att bli ett matrum men det kommer vara öppet (om ni fattar vad jag menar, jag e Såå dålig på att förklara ahah).

Kommentera om ni vill se bilder av renoveringen och när vi kommer dekorera. Vi kommer även att renovera om köket och andra delar av huset. Så som sagt kommentera om vi vill se mer av renoveringen!!

Ha en bra dag så syns vi i nästa inlägg!!! :)

Likes

Comments

Good morgon... eller kanske goddag!?

Något jag märkt på bloggen är att jag har ganska många läsare men inte lika många följare? Jag menar inte att ni behöver följa mig men det skulle varit roligt om ni skulle, vilket också skulle peppa mig för mer och bättre inlägg!

Jag vill ge en shoutout till http://nouw.com/emmathoren som är min FÖRSTA följare på bloggen och där jag som mest blev glad. Så ett stort tack till dig Emma!!

Jag hoppas ni inte tar illa upp och ha en fortsatt trevlig dag!!

Likes

Comments