Förlåt att jag inte har varit så aktiv men det har varit så otroligt mycket med allt plugg just nu, får försöka se om jag kanske hittar tillbaka snart!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Okej, det är inte ofta jag använder smink så jag kan inte säga att jag är världsbäst på det, men det är verkligen fint ibland! Men man ser verkligen så stor skillnad på om man har smink eller inte, i alla fall jag och jag säger bara wow, wow!

Men, alla är fin som man är, de måste man komma ihåg!

Det kan verkligen vara kul att få göra något med sig själv ibland!

Likes

Comments

Just nu sitter jag och fikar på Espresso house, vilken är så nödvändigt!

När jag kommer hem ska jag fortsätta med mitt rum, har typ en halv vägg kvar sen är jag klar med tapetseringen, vilket känns skönt, sen har jag bara att lägga golvet, vilket jag tror kommer gå fort! Så taggad på att bara få börja inreda, för det är verkligen det bästa som finns!!


Likes

Comments

Äntligen har jag klippt mig och fräschat upp mitt hår lite! Vad tycks?


Likes

Comments

When someone touches my phone I automatically turns into a ninja

​Äntligen lördag och jobbhelg!

Just nu har jag rast så jag sitter och pluggar matte, vilket verkligen suger! Men man måste väl kunna de va? 

Något som jag har försökt börja med är i alla fall att minska tiden jag sitter med mobilen, alltså lägga bort den ett tag. Vet att det bara är bra för mig själv och ger mig lite självförtroende(Tro det eller ej, då jag vet att jag sitter flera timmar på den, så varför inte leva livet utan den? Har börjat att lägga bort den minst 20 minuter varje timme, och nej, jag sitter inte med den de 40 minuterna som jag inte har lagt bort den, men mitt mål är att kunna bara lägga den åt sidan och inte hela tiden måste kolla på den, eftersom att det är ett ​jävligt​ stort beroende och det finns oftast faktiskt människor utanför rutan också. Prova ni också, vi klarar detta tillsammans hunnniii!<3

Nu ska jag fortsätta plugga på ekvationer och sen börja kolla på grammatiken på engelskan!

Kram J<3

Likes

Comments

Har alltså en blandning mellan allt möjligt, en quote, de nya loka smakerna (Vilken bara grape och lime är god) och Sami, allt från förra veckan.

Hur gott ser inte dedär ut att vara? (Det var suuuuper gott;)), en bild från när jag tog en smutsig tröja till skolan och hade ingen annan så var tvungen att ha den en hel dag (Förlåt klasskompisar) och från när jag gjorde ansiktsmask, vilket jag har typ börjat göra varje dag nu? Låt mitt ansikte bli mjukt och fint!

Likes

Comments

I helgen har jag varit på läger inom kyrkan och kan verkligen säga att det var så kul!

Lärde mig inte så jätte mycket men hade verkligen roligt, att bara vara och träffa människor gör typ 90% av tiden roligare!

I söndags när jag kom hem tog jag en lång promenad med Sami, såg film och for ut och körde skoter vilket var riktigt länge sen! Efter det tog jag lite Xgames mys med mig själv och det är ju det bästa? Var de någon mer än jag som tyckte synd om Heath Frisby eller Colten Moore, bubbisar då<3

Likes

Comments

Ibland kan jag bara inte låta bli..

Likes

Comments

Vardag

Bildresultat för Ögonbryns goals

Ge mig dessa ögonbryn tack...

(Fotot taget från We<3It)

Likes

Comments

Sitter och kollar vad jag vill ha (Av mig själv, är så generös) och jag har hittat lite som jag känner att det är ett måste, så vi får väl se när jag ska shoppa!💰

Nummer 1, är ett par vanliga skjortor, känner att man kan ju matcha dom till allt och det ser så stilrent ut, eller är det bara jag?

Nummer 2, är ett objektiv till min kamera, ett fast 50. Har fått låna ett av en kompis och är helt besatt, det blir så fina bilder!

Nummer 3, en hängselkjol från hm, tycker att det är så fint och sen kan man ju alltid matcha de med Calvin Klein sporttopp?

Nummer 4, ett par låga skor från Nike som har ett fett coolt mönster, tänk dessa och hängselkjolen eller ett par vanliga jeans och en skjorta (Ja?)

Nummer 5, ABH brow pomade. Ska jag vara ärlig så brukar jag inte sminka mig så ofta (Läs aldrig). Men det är så fint med fixade ögonbryn, om man kan såklart, men man kan alltid öva hemma då ingen ser en!

Nummer 6, dessa sängkläder (Fast jag inte har nån pojkvän, men det behövs väl inte till dessa?;))


Lite av sakerna jag vill ha just nu iaf och förhoppningsvis kommer att köpa inom en snar framtid!Likes

Comments