View tracker
View tracker

​Dom två första bilderna är tagna med min kamera, som förövrigt har en massa mer bilder som jag måste sitta och föra över till datorn, jobbigt!

Den sista bilden tycker jag är så otroligt bra, hah! Berättar precis hur det är:')


Likes

Comments

View tracker

--Veckans schema--

Måndag

SOVMORGON!!!!!<333

Tisdag

Sjuk:(

Onsdag

Sjuk:(

Torsdag

Redovisning Svenska

Prov Italienska

Fredag

Grammatik Engelska

Såhär har min vecka sett ut, hih ganska tråkig kanske?

Jag hade iallafall sovmorgon i måndags, dock bara en timme längre då det inte går några bussar med vad gör de? OTROLIGT skönt ändå, sen hade vi bara vanliga lektioner + att jag fick sluta tidigare, hur bra är inte de?

I tisdags och onsdags kände jag mig inte riktigt helt hundra så jag var hemma, alltså tycker det är så tråkigt, avskyr att vara sjuk. Men Sami tyckte iallafall att det var väldigt mysigt, då han tog chansen att sova på mig(bokstavligen)! Åkte också på massage på tisdagen, det var såååå skönt och alltså hur underbart är det inte att bara få bli masserad?

Igår hade jag redovisning i svenska om dialekter, det gick väl sådär, skulle inte säga för mycket! Sen hade jag även prov i italienska som jag tyckte gick såå bra! Känner att det blir ett betyg jag blir nöjd med (hoppas jag)! Idag har jag bara grammatik på engelskan men det tycker jag är enkelt, så hoppas det går bra!

I helgen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, vad ska ni göra?


Likes

Comments

Hej!
Idag har jag haft prov i juridik och det gick super! Kunde verkligen alla frågor och kände att det var rätt, sen gick det bra på italienskan också. På rasten satt jag och målade lite (Hah ja det är fult jag vet:')), men nu är jag påväg hem och sen blir det tjejkväll!

Så ska försöka få lite kort på det jag har köpt sen, såå taggad!!!!


Likes

Comments

Hej! Hur mår ni idag? (Om man inte tänker på vädret, regn å tråkigt) Själv mår jag fett bra, som alltid!

I veckan har vi haft otroligt mycket att göra på skolan, massa förhör, prov och inlämningar. Men nu har jag i alla fall gjort mitt NK prov och jag tror det gick bra!:)

Imorgon har vi prov i Juridik och sen har jag en massa saker på italienskan, som jag verkligen inte är taggad på. Men känner att jag ändå är rätt så säker på att jag kan det någorlunda bra hah...

Nu ska jag vänta i stan på ett möte jag ska på, får väl vara på stan och kolla på kläder medans jag väntar ( Bara 4 timmar typ heh, ​BUUUU!!)


-IT ALWAYS SEEMS IMPOSSIBLE UNTIL IT`S DONE-

Likes

Comments

Vardag

hej!

Just nu sitter jag och pluggar på naturkunskap, om invasiva arter, super kul(Läs inte)! Men annars så gör jag inte så mycket, har en så chill dag, har alltså bara tre lektioner på onsdagar(Plus slutar tidigt!!), vilket är super skönt men första lektionen är 8,35 sen efter den så har jag hål i två timmar. Efter de så har vi två korta lektioner, Naturkunskap och Samhällskunskap.


Likes

Comments

Hej!
Hah, är så extremt dålig på att uppdatera men kan faktiskt skylla på att jag har pluggat och städat i helgen! Nu är mitt rum äntligen rent och allt är ny fixat! Ska försöka ta lite bilder och få upp till nån gång i veckan!

Men idag har jag varit på skolan, har alltid sovmorgon på måndagar (till 11,40) och det är så otroligt skönt, måste dock åka med bussen som går 8 in till stan men ändå! (Då hinner man gå på stan ett tag!)

Likes

Comments

Vardag

Jag är ju inte en person som tycker att läsa är det roligaste som finns, men just denna bok har verkligen fallit mig i smaken! Köpte den när jag var i Paris på "shakespeare and company", alltså världens finaste bokaffär med mer böcker än man kan tänka sig! Dock så är dom ju alla på engelska men vad spelar det för roll?

Men det är ju då Alice i underlandet, typ den bästa barnhistorien och det bästa med boken är att den ser rolig ut-vilket gör det roligt att läsa den!

Har läst lite mer än hälften och när jag börjar har jag verkligen svårt att sluta, så det är ett tips, köp den!


Vad tycker ni om för böcker?-Kommentera!

Likes

Comments

Massa plugg!

Eftersom att jag har börjat gymnasiet så blir det ju självklart en massa plugg också, men tycker faktiskt det är ganska kul! Vad ska man annars göra liksom, man kan ju inte alltid bara lägga undan det! Men jag går Ekonomi, kan ju vara bra att säga, hah.

Har i alla fall försökt att plugga in lite italienska ord, eftersom att vi har typ 45 glosor som vi ska kunna tills på torsdag + att jag var borta förra läxförhöret så jag ska ha några fraser också, jippie!

Annars har vi börjat ganska lugnt i skolan, haft en massa repetition av saker och bara chill helt enkelt, men under förra veckan och i början av denna har vi hunnit med ett prov och två redovisningar som alla tre gick super bra!

Nu är det bara att fortsätta plugga på glosor men även hitta någon rolig nyhet till morgondagens läxa, wish me good luck!

Ciao!

Likes

Comments