Jag undrar varför personalen satt och pratade i allmäna utrymmet, om självmord. Hur en begår självmord och om statistik vad för sätt som är vanligast... Sa något i stil med "oj vilket peppande samtalsämne" fick som svar "jo vi kanske ska byta samtalsämne" sen tog det 10 sekunder av tystnad sen började dem diskutera det igen. Undrar hur dem tänker. Men jag reste mig bara upp och gick.. Ibland blir jag så arg på psykvården ....

  • 174 Readers

Likes

Comments

Varför skämtar du om våldtäkt? Du jobbar inom vården som skötare på en psykiatrisk avdelning. Du väljer att dra det där våldtäkts ”skämtet” inför oss, för du tycker de var ett kul skämt? När en annan patient pratar om Voltaren, så kände du dig tvungen att dra ”skämtet” om en ren som blir våldtagen. Du borde inte dra det så kallade ”skämtet” framför någon av oss. Speciellt när du vet vad jag gått igenom. Blir ärligt talad riktigt äcklad. Du borde inte jobba med människor! När du sagt ”skämtet” när vi satt ute och rökte så började jag gråta på en gång, men du verkade inte koppla varför jag blev ledsen. Du frågade mig om jag mådde dåligt pga att jag kände mig yr från medicinen. Du borde förstått, men eftersom du inte gör det så är det ett skämt som för dej är helt okej att skämta om. DET ÄR INTE OKEJ.


Dem andra som jag rökte med förstod inte skämtet. men det gjorde jag, för jag har hört det förr. Jag pratade senare med dem andra som var ute och rökte och fö​​​​​​​​​​rklarade för dem varför jag var ledsen innan. och när dem förstod själva skämtet efter att jag förklarat så blev dem illa tillmods. 

DU gjorde fel. DU bör veta att man inte ska skämta om sånt. DU bor​​​​​​​​​​​​de kunna koppla ihop varför jag blev ledsen. Att dra våldtäkts skämt är ALDRIG okej! Jag har tappat mitt förtroende för dig. och det värsta av allt är att du är min kontaktperson på avdelningen. DU ÄCKLAR MIG. 

Likes

Comments