Det var ett tag sen vi bloggade nu. Jag har jobbat i princip varje dag denna vecka och Olle har slappat och inte haft alltför mycket att skriva om. I torsdags fyllde Olles fasters man år(även grannarna till hans föräldrar) så vi var på kalas och firade. På fredag var det midsommarfirande som gällde. På förmiddagen var vi hos Olles föräldrar och åt lunch och senare på kvällen åkte vi in till stan till en av mina kompisar.

Vi grillade, körde lite beerpong och dansade. Sen skulle vi försöka att ta oss hem vilket var nästan omöjligt eftersom i princip alla över 18 hade druckit så var det bara taxis som gällde och det gick inte att få tag på en enda. Det var upptaget varenda gång vi ringde och vi räknade även ut att vi ringde ca 80 gånger sammanlagt under en timmes tid, till slut svarade ett taxibolag som lovade oss en taxi efter 1h, men gissa vad? Nej den kom aldrig!!! Så vi hade tur för att Olles bror och hans flickvän även var iKarlstad och skulle hem så de fixade skjuts. Så vi var väl hemma någon gång vid 3-4.

På lördagen var det bara mys som gällde, vi var inomhus hela dagen och gick endast ut på kvällen för att köpa pizza🙏.

Även idag har vi haft en lugn dag, åkte in till Bergvik för att käka thaimat och kolla på en sommarjacka till Olle. Vi hann även städa lite här i lägenheten. 

Imorgon har jag en lång dag, jobbar 12h i sträck. Men om en vecka drar vi utomlands igen till Sicilien!🌴🌊


Glömde ta kort överhuvudtaget så detta är det enda jag hade!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments