Sambolivet

Nu har det alltså gått ett år sedan vi blev tillsammans. Att tiden går så fort förstår jag mig inte på. Detta året har varit helt underbart och jag har aldrig varit så lycklig eller skrattat så mycket.

Här är 10 saker som jag har lärt mig om honom under det senaste året.

1. Han har tålamod som ingen annan jag någonsin träffat. Det är nog anledningen till att vi fortfarande är tillsammans (kan vara besvärlig vid PMS tider).

2. Hans humor är bara för VIP. Inte alla som får uppleva den sjuka sidan, man måste komma honom rätt nära för att man ska få höra honom prata engelska i konstiga röster och se honom göra udda saker. Annars kan han verka lite seriös och nästan torr.

3. Han dör av värmeslag på kvällarna (ALLTID) och håller på att frysa ihjäl på morgonen, så ibland sitter han i soffan med morgonrocken och täcket runt sig och darrar.

4. Han är ett megastort fan av choklad, marabou apelsinkrokant ska det vara eller kladdkaka annars kan det i princip kvitta för annat godis och sött funkar ej.

5. Han kan alltså både psykiskt och fysiskt inte slänga tépåsen direkt efter att den har varit i tévattnet, nej dom kan ligga lite överallt.

6. Det är inte bara mina kläder som ligger överallt i lägenheten utan även han har samma problem.

7. Han behöver gå upp tidigare än mig (iallafall 15-20 min) för att äta, klä på sig och borsta tänderna. Jag ska oftast sminka mig, fixa håret, klä på mig göra frukosten och borsta tänderna och ändå kan jag bli klar före honom, ibland gör han till och med mackor på kvällen för att han inte tror att han kommer att hinna på morgonen så JA- han är dryg.

8. Han gillar mönster, han har mönster på de flesta klädesplaggen, blommor och palmer och djungelteman överallt. Men han passar i det, han har förövrigt väldigt snygg stil och jag tror att den har blivit till och med bättre sen vi blev tillsammans(tar credd för detta).

9. Han är väldigt lätt att älska och tycka om, han har inga skarpa egenskaper alltså sådant som man kan störa sig på vilket gör att han passar in hos alla möjliga personligheter, han är väl som en kameleont, anpassar sig efter miljön. Jag har iallafall aldrig stött på någon som inte har gillat honom.

10. Han har gått i thaiboxning så man får ta massa småsmällar jämt för att han ska visa upp vad han kan och spela cool och göra massa Jackie Chan ljudeffekter. Så benspark och flugfångning med händerna förekommer ofta.

Detta var vad jag kunde komma på nu bara sådär, måste börja skriva ner sånt känner jag(som han gjorde och ändå kom han bara på 5 om mig!).

Älskar honom så oerhört mycket!💓

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments