Hej igen...

Tänkte bara göra en snabb uppdatering för egentligen har jag inte tid just nu. Har fryst mat som jag handlade förut som behöver komma in i frysen.

Jag är fortfarande ihop med mannen i mitt liv.
Jag jobbar kvar på samma ställe.
Bor kvar i min lägenhet.
Min älskade fågel har dött o är saknad stort trots att det nästan gått ett år.
Jag är med barn. Ja ni hörde rätt. Jag ska ha barn. Tror det knappt själv men så är det. Så just nu försöker jag mest ställa om mej på att jag ska bli två och att inget kommer bli va det var.

Ska berätta mer om min smått tragiska men hittills lätta graviditet i nästa inlägg men nu måste jag få tummen ur så jag får gjort nått här innan hela dagen har gått.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Men tjena!

Ja det va ett tagsen. Men men. Oftast tänker jag "Om jag skulle ta o blogga lite" men nästa tanke är "Näää jag gör det sedan när jag ska sova istället" men då är jag så trött att jag skiter i det o sover istället.

Hittade mitt åttonde sängben igår så nu är det bara muttrar o brickor kvar att hitta så kan ja skruva ihop den sedan. Ska bli så jäkla skönt! Funderar på att köpa brickor o muttrar idag istället så jag kan skruva ihop sängen idag för jag är så trött på att leta efter allt hela tiden.

Just nu ligger jag i älsklingens säng. Sov här inatt. Ska köra mamma till sjukan för hon har blödningar i ögat o har lite svårt att se. Tänkte ja skulle gåupp o tvätta av golven här. Gjorde det för ett tag sen men blev inte riktigt nöjd. Tvättade dem med såpa men tyckte de inte blev rena o så lukta det inte nytvättat. Men jag har bråttom så har lite svårt för att bestämma mej för hur jag ska göra. Gör jag det så kommer jag få tvätta runt mattan inne i rummet fast jag skulle vilja tvätta under den också så att allt blir rent o fräscht. Men men. Kan ju börja med sovrum kök o toalett. Kanske hinner innan han kommer hem efter jag kört mamma men skulle vilja fixa hemma också. Svårt dethär. Ska jag köpa skruv så är jag halvvägs hem till honom ändå så jag kan lika väl hoppa upp ur sängen nu o tvätta golven o äta frukost. Hinner jag rumsgolvet så kan jag damma de färdigt tvättade rummen under tiden

Puss på ett tag.

Likes

Comments

Fattar inte varför det är så svårt för vissa att göra som de säger.
Har en såkallad vän som ofta säger jag ringer sedan eller liknande men gör det ej. Hon ber mej även att ringa henne men hon svarar inte.
Som igår... Hon kom inte till jobbet o jag skickade sms o fråga varför hon inte skulle komma.
Till svar fick jag " Ring när du har tid så förklarar jag"
Jag ringde på rasten som är 30 minuter. Inget svar och hon ringde inte tillbaka.
På jobbet sa de att hon inte kom för att sonen va magsjuk o hon hade fått hämta honom på skolan.
Idag innan jobbet såg jag henne o sonen. Eftersom de gick på andrasidan gatan och jag hade bråttom till jobbet så vinkade jag och skickade sms. Va kul att han är bättre och hoppas han inte smittar någon nu.
Hon svara att hon hade sagt att sonen va magsjuk för att hon inte orkade förklara för chefen.

På rasten idag kände jag att nu får det fan va nog!

Känns som hon pissar på mej varje gång hon inte ringer eller svarar.

Skickade fegt nog sms men vad ska man göra till nån som inte svrar. Skrev att det är dåligt stil att hålla på som hon gör o att det känns som att hon pissar på mej.

Hon svara att hon hade mycke nu. Att hon suttit i så o så många timmar i telefon denna veckan o så o så många timmar på olika möten denna veckan. Visst alla dessa telefon o mötestimmar är pågrund av sina barn. Hon har problem med dem efter skilsmässan från deras far som inte bryr sej om hur det går för dem i skolan eller hur de når psykiskt.

Men det jag har fått nog! Det har alltid varit såhär. Så att skylla på att det är jobbigt just nu känns bara löjligt i mina öron.
Jag är en person som ställer upp på allt o alla även om jag själv mår piss över att jag inte hinner med mej själv så lite tillbaka vill jag ha rätt att kräva. O ett samtal när man säger kan ju inte va så mycke begärt tycker jag. Och om man ber mej ringa kräver jag att man svarar.

Så snälla alla SLUTA PISSA PÅ OSS SOM GER ALLT V VÅRA LIV TILL ER!

Likes

Comments

Så... Då ger jag mej in igen på dethär med att blogga. Har inte gått såbra de andra gångerna men skam den som ger sej.

Borde sova men vill inte trotts att jag snart ska upp, är skittröt, har jobbat hela dan ( mitt jobbpass pluss ett extrapass för att en va sjuk) och ska jobba nästan lika många timmar imorgon.
Egentligen skulle jag vilja vara hemma o greja iordning här. Flyttade hit i januari men har inte riktigt fått bort alla lådor från lägenheten. Har jag inte jobbat så har jag varit sjuk. Men snart är jag klar. Skulle burit ner de sista 12 lådorna idag men det blev till att jobba istället.
Nu minns jag varför jag aldrig har kommit längre i mitt bloggande.
JAG BLIR TRÖTT AV DET!
Ögonen går redan ikors.
Ska sova så skriver jag imorgon igen.
Kram o godnatt

Likes

Comments