Förra helgen hos min fina familj. Min älskade syster fyllde 22 år.

Det var dop för min äldsta storasysters andra barn. Och Imris fick vara med och tända ljuset och torka bort vattnet. Så gulligt och fint.

Hade kvalitets tid med älskade syster dotter. <3

Likes

Comments

Åh så drygt! Var HELT säker på att jag skulle få ta av gipset igår och visst fick jag det, tills dom insåg att akutmottagningen informerat fel och dessutom satt gipset fel. Nu är det iallafall rätt, jobbigt like hell men jag gör de så att min hand börjar fungera.

Förstår ni hur sjukt det är att jag först får höra och går och tror på att det är min tumme det är fel på, när frakturen ligger i handleden.. Och det är inte så himla skönt haha.

Sorry för ful snapchat bild :-P....

Likes

Comments

Älskade systerdotter, du gör mig så glad!

Har tagit det lugnt i ett par dagar, har även hunnit med att träffa lite vänner för att komma på andra tankar och göra något kul. :-)

Har så ont i hela kroppen efter ep-anfallet, men inte så konstigt när man spänner alla muskler man har. Det går nog över snart.

Likes

Comments

I tisdags natt fick jag ett EP-anfall, tycker så synd om mami och min ena syster som var tvungna att se det och behöva ringa efter ambulansen. Låg inlagd med hjärtövervakning och efter att inte ha fått något mer anfall över tisdagen fick jag åka hem!

Anfallet är nog en utav dom läskigaste saker jag varit med om trots att jag inte var medveten om vad som hände, jag tror också att det är just det som gör det så läskigt i efterhand, att inte veta vad som hände eller hur.

Alltså sjukhus är ett utav dom värsta ställerna jag vet, så himla "tomt" fast samtidigt inte.

Likes

Comments