Ett tag sen nu men det har inte hänt så mycket. Gjorde inget skilt förra veckan.

Fredagen var det förfest hos Jens, sedan for vi på gymnasiets vanha fest. Var väl helt ok, inte det bästa men det gick. Fick tråkigt så Emelie och Jennie kom dit så satt vi på parkeringen och diskuterade istället. Kom hem lite före Okka så han väckte typ mig när han kom hem. Lördags kvällen spenderades i Bodbacka hos Stefan som hade lite "kalas" eftersom att han fyller snart, firades med smörgåstårta och vin vilket var vackert. Vi for till Okka nån gång runt 12 och sov där. Hela Söndagen gick åt till revyövining.

Skrev prov i bokföring idag så får se hur det gick då sen...

Vet inte vad som händer ikväll, försökte med hjälp av Jessica övertala Anders om att vi skulle ut med 240 men han hade jobbet så det blir det inget av. Är nu lediga imorgon på dagen iallafall så programmet är ganska öppet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har inte skrivit på ett tag nu men har inte haft tid över.
Var till Okka i onsdast och sovde där, var ute och gick med Leo och efteråt färgade jag hans systers hår.
Igår hände inget skillt, städade rummet efter skolan så nu känns det rent och fint. Okka kom hit och vi chillade typ bara. Samma idag, inte hänt något speciellt, råkade somna nu på kvällen men for ut med Emelie när jag vaknade.
Imorgon åker vi väl ut, vet inte hur vi gör men ska åtminstone vara i brasrummet.

Likes

Comments

Var och åt till Baba igår med Lina, Wille och Elias efter skolan, sen på kvällen for jag, Lina å Elias till Jessica och byggde pussel på internatet. Det blev en helt mysig kväll som var helt chill.

Det blev ju ganska kallt idag så förstås så startade inte mopedbilen på morgonen. Fick koppla i ackladdaren men nu sitter jag och väntar på att den ska ladda färdit.

Okka är sjuk så funderade på att åka till honom imorgon eftersom jag är ledig och inte har något att göra. Har inga planer för idag annat än att kolla PH ikväll hahah. Men måja, får se sen.

Likes

Comments

Funderade över detta med blogg, om det är något för mig. Kom fram till att jag helt enkelt måste pröva och se hur det känns. Tänkte att jag kanske kan inleda med att vara som alla andra och berätta lite shitty info om mig själv,

Jag heter då Samantha och bor i Närpes, även känt som kingdom of tomatoes. Hatar dock tomater från djupet av mitt hjärta. Jag är merkonom studerande och går första året på YA i Närpes, och funderar att jag ska studera till ytbehandlare efter att jag gått merkonom färdit.

Jag gör inte så mycket vettigt på fritiden, är med vänner oftast, spelar lite gitarr, men annars inte så mycket. Nu då det är vintertid spenderar jag lite av min tid på revyn. Har alltid gillat att stå på scen men kan inte välja om det känns bättre med en gitarr eller bara att spela upp sketcher. Något som jag inte alls gillar är vita väggar.. Brukar också rita eller måla ibland, det är något som jag inte gör hela tiden men när jag väl har en idé så kan jag sitta i flera timmar eller dagar och måla/rita.

Likes

Comments