Header

Hej hopp i stugan!

Idag vaknade jag runt 1 och var helt slut.. Somnade jäääättesent igår så ja. Sov lite för länge 🙄

Sen runt 3 åkte jag till Landskrona för att spela match mot Kävlinge. Den gick bra! Vi vann med 16-13 hihi. Även om vi hade skadade och sjuka så lyckades vi 💪🏻

Nu ligger jag i badet och chillar lite, ni får ha det så bra!

xoxo, s

  • 10 readers

Likes

Comments

Hej hej så sent jag skriver men ändå!

Idag blev det lite mys med familjen helt enkelt. Maten var supergod! Jag åt lite för mycket och drack föööör mycket cola... Jag brukar inte äta så mycket men nu gjorde jag det verkligen...

Jag och mina kusiner körde 15 (en lek) som vi kört ända sen vi var små! En superrolig lek iaf.

Nu ska jag bara chilla och kolla yt, ta bort mitt smink osv. Skööööönt! Har börjat kolla vääääldigt mycket på "manny mua". Han e superbra på att sminka sig iaf!

Vi hörs vi imon, bye

Xoxo, s

  • 24 readers

Likes

Comments

Godmorgon alla finisar!

Idag är det fredagen den trettonde. Många blir rädda för numret och tror att det är otur men det är faktiskt mitt tur nummer. Jag och min kompis hittade 500 kr på marken för många år sen. Jag körde minimoto innan och där hade jag nummer 13. Jag spelar handboll där jag har haft 13 några gånger. Så ja. Det är mitt turnummer hihi :)

  • 23 readers

Likes

Comments

Idag var det första dagen i skolan. Jag var inte taggad alls då jag inte har sovit någonting inatt och på det så försov jag mig imorse rejält. Men jag hann ändå.

Första lektionen hade vi vikarie då var vanliga lärare har blivit påkörd och blir borta ett tag från skolan. Så vi får hoppas att våra andra lektioner denna veckan också har en vikarie.

Efter skolan gick jag, cassandra och osten och köpte kaffe på espresso house. Eller vi fick kaffe faktiskt då man får det genom espresso house appen. Vi gick runt ett tag och pratade lite och sen skulle dem hem så då fick jag också åka hem helt enkelt :) Så ni sitter jag på tåget och chillar lite och det ska jag göra när jag kommer hem också.

ha det bra ikväll så hörs vi :)

xoxo, s

Likes

Comments

Hej alla mina finisar! Idag vart det sista dagen innan skolan börjar. Jag längtar inte till skolan alls men jag längtar tills jag träffar alla mina vänner i skolan! Ganska svårt att träffas när man har jobbat och vissa har varit utomlands nu på lovet men nu är det dags igen!

Idag har jag planerat lite inför min kanal osv. Jag skulle gå och handla chips men på vägen dit trillade jag 2 gånger... Hatar snön och här nere i Skåne blir det is efter ett tag. Inte så kul alls.

Nu ska jag bara kolla lite handboll och mysa lite, ha det gott!

xoxo, s

Likes

Comments

Gödmorgon mina finisar. Idag vaknade jag redan runt 10 vilket jag aldrig gör. Jag ställde klockan på 12 så jag inte skulle försova mig men den behövs inte. Ganska skönt för då hinner jag bli hungrig och ta hand om min hy som har hatat mig hela veckan.. Det är något puder eller en faundation jag har som jag inte tåler. Men sen blev det värre. Jag kan inte ens tvätta mitt ansikte utan att det börjar svida eller bli svullet. Jag vet inte hur länge detta kommer att hålla på så det blir inget smink så länge min hy är såhär... Ganska sorgligt ändå.

Skit i det nu. Idag är det äntligen årets första match mot vinslöv! Vi hoppas på vinst men halva laget är antingen sjuka eller skadade. Men vi får göra det bästa av matchen helt enkelt.

Nu til den mysiga biten. Ända sen förra veckan har jag suttit fastklistrad inför en ny serie. Video game high school. Den finns på netflix och är så otroligt jäkla bra! Den handlar om ett par ungdomar som går på high school fast en skola där du spelar spel dagligen. Du har lektioner och hur man dödar en person. Den är sååå bra! Kolla på den jag blir sur om ni inte kollar!!!!

Likes

Comments

Hejhopp mina finisar! Det var ett tag sen jag skrev men jag har jobbat och sovit nu dem senaste 5 dagarna... Men nu är det bra med det!

Idag åkte jag och cassandra till Danmark. Superkul och jättemysigt. Vi gick runt och frös som fan men så lätt värt det. Helsingör är så otroligt fint! Ett ställe jag lätt kan bo på!

Vi shoppade lite och käkade pizza. Alltid pizza. Pizza är mitt liv. Vi gick in i en butik som hette "normal" men överallt stig det "jag är unik". Det var ingen logik alls men det lät enligt iaf.

Nu ska jag bara chilla lite osv, hoppas ni har haft en lika bra dag som jag så hörs vi nästa gång!

xoxo, s

Likes

Comments

Gott nytt år eller något. Jag hade det iaf mysigt med mina tjejer! Vi åt en massa gott och dansade hela natten. Jag tyckte det var kul iaf.

Vi gick upp till utskiksplatsen på 12 slaget. Där hade vi utsikt över heeeeeela Åstorp. Jättefint verkligen.

Likes

Comments

  • 94 readers

Likes

Comments