Ja snö och snö det var mer slask än snö. Som sagt så tycker jag inte om julen eller vinter. Det har aldrig riktigt varit min grej så nu när det snöar så blir det lite extra tråkigt...

Idag ska jag hem och sova en stund, sen ska jag och mamma till burger King och käka idag igen hehe. Vi måste äta något innan mina träningar och Burger King funkar alldeles utmärkt!

xoxo, s

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Eller ska jag säga godmorgon?

Klockan är runt 11 just nu och det känns som om alla jag umgås med är hemma och har studiedag eller bara är allmänt lediga. Medans alla sitter hemma och kollar på film så sitter jag i skolan och har lektioner. Vi har även några som skuggar i klassen från någon skola.

Efter skolan ska jag och Julia till Espresso House och plugga. Vi har en uppgift som måste in om någon vecka och vi är i en grupp på den uppgiften så vi ska sticka dit och skriva färdigt.

Vi hörs sen!

xoxo, s

Likes

Comments

Hej alla mina fina!

Jag fick ett konstigt ryck igår och valde att sätta upp lampor runt min säng och jag införskaffade mig ett par tavlor som ska upp där mellan. Åh vad jag längtar tills jag flyttar hemifrån så jag kan göra vad jag vill med inredningen!!!

xoxo, s

Likes

Comments

Några få bilder jag tog på min fina kusin innan idag till ett fotoprojekt i skolan hihi!

Hej på er, det har varit lite dålig uppdatering på senaste känner jag men jag har inte haft någon ork.

Jag har så mycket som cirkulerar i mitt huvud just nu att jag får panik bara av att tänka på saker.
Jag kan sova en hel natt och ändå vara trött heeeeela dagen.. Problemet är bara att jag inte sover. Jag kan inte sova. Nu är klockan 21.00 och jag ska redan gå och lägga mig för jag måste sova, annars kommer inte jag att klara dagen imorgon.

xoxo, s

Likes

Comments

Hej på er! Det var ett tag sen nu, men nu får ni reda på vad jag har hittat på i veckan!


Måndag: Det var skola precis som vanligt och efter det drog jag hem och sov praktiskt sett hela kvällen fram tills det var dags att åka iväg och träna.

Tisdag: Den dagen passade jag på att sova hos farmor. Vi skulle upp tidigt för att åka till Lund dagen efter så jag och Julia sov i stan och tog bussen betydligt mycket senare än vanligt så det var skönt med lite sovmorgon!!

Onsdag: Idag vaknade vi 6.45 för att göra oss redo för att åka vidare mot knutpunkten. Där mötte vi upp hela årskurs 2 och vi tog tåget mot Lund för lite universitets saker. Vi gick runt och lyssnade på olika föreläsningar som handlade om kurserna på universitetet och hela upplevelsen. Jag själv tyckte inte det var speciellt roligt då jag inte har några planer på att plugga där men jag tycker universitetet är jättefint annars!

Torsdag: Igår vaknade jag av att Julia ringde mig samtidigt som vi började. Jag har då lyckats försova mig rejält och jag fick sen ankomst hela första lektionen. Äh, det är sånt som händer ibland.

Fredag: Jag lyckades göra exakt samma sak idag. Jag försov mig idag igen. Jag vet inte ens hur jag lyckas då jag aldrig brukar försova mig. Men jag är här i skolan nu iaf och jag missade inget speciellt då vi bara tittade på en film jag redan har sett tack gode gud. Lucky me!

xoxo, s

Likes

Comments

........... VINST!

Så underbart att kamma hem poäng från matchen, bra spelat till Halmstad men vi var lite bättre helt enkelt!!
xoxo, s

Likes

Comments

Godmorgon på er (10.35).

Jag har sovit jätteskönt för en gångs skull så nu är jag helt utvilad för matchen i Halmstad senare idag. Helt perfekt ju!

xoxo, s

Likes

Comments

Välkommen november, du har varit längtad!

ÄNTLIGEN är det november, ni anar inte hur mycket jag har längtat! Älskar när hösten börjar gå mot sitt slut och alla löven börjar falla. Bland det finaste som finns!!!


På de senaste två dagarna har jag jobbat på ishallen i Åstorp och idag så träffades jag och mamma på en fika i stan. Supergott verkligen!
En tunnbrödsrulle med räkröra och cola. Något att verkligen rekommendera. Vi åt på café annorledes i Helsingborg. Älskar det stället! Alltid jättetrevlig personal och god fika. Åk dit!!!

Torsdag: Idag har jag jobbat på busfabriken direkt efter min och mammas lunch, jag slutade 19.00 och har precis lagt mig i sängen och ska sova lite (22.40)

xoxo, s

Likes

Comments