Header

Hej hopp nu är det lördag. Jag mår inte bättre men inte sämre heller så wiho!

Hela dagen har jag bara legat i min säng och kollat på gossip girl. Inte bästa sättet att spendera en lördag på men det är skönt att bara slappa. Jag har ingen aning vad jag ska göra imorgon eller ikväll. Jag får lista ut något för jag börjar bli lite rastlös..

xoxo, s

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er fina! Nu mår jag inte särkilt mycket bättre men jag är piggare. Jag har duschat och ätit wiho. Jag låter fortfarande hemskt och min hosta har blivit lite värre. Får hoppas att det är bättre imon helt enkelt!

(Även om jag e sjuk lyckades jag ta lite selfies (; hehe)

xoxo, s

Likes

Comments

Här ligger jag i min säng fortfarande sjuk och väldigt trött. Min feber är äntligen borta men nu kom allt annat skit. Min huvudvärk försvinner inte, jag hostar som en idiot och jag kan knappt prata för jag har så ont i min hals. Så jag var på bättringsvägen men nu är jag tillbaka på ruta 1. Jag vet att du tycker att det är fel av mig att stanna hemma men jag har redan smittat tillräckligt många och det är bättre att jag blir frisk istället för att alla andra ska bli sjuka (du vet exakt vem du är).

Nu ska jag förmodligen sova hela dagen och kanske äta något, jag är helt slut i kroppen så jag kanske inte ens orkar gå ut ur rummet fler gånger..

xoxo, s

Likes

Comments

Hej på er. Jag har inte skrivit på ett tag nu för att jag har blivit sjuk. Jag fick feber i måndags och sen dess har jag bara legat i min säng och sovit. Jag har självklart varit i skolan vissa lektioner för att inte missa prov och genomgångar men sen har jag åkt hem för att bli frisk. Jag är på bättringsvägen men jag är inte frisk än. Får bara hoppas att jag blir frisk till nästa vecka.

Jag skulle egentligen haft nationella i svenska muntligt denna veckan men jag är så hes och jag har så ont i min hals att jag knappt kan prata. Men jag får en ny chans nästa vecka så det är lugnt. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör iaf.

xoxo, s

Likes

Comments

Godmorgon sötnosar! Inatt har jag sovit kanske 2 timmar max då jag somnade runt 3 och vaknade 05.20... Jag vaknar upp med frossa, ont i halsen och hela min kropp gör ont. Så jag är förkyld igen. Inte det absolut bästa då nästan alla nationella börjar idag men what to do lixom.

Jag gick ut i köket och gjorde en kopp citron te med honung och lite mjölk. Det lindrade inte min hals men den är på god väg!

Nu ska jag gå och fixa mig så hörs vi sen!

xoxo, s

Likes

Comments

Igår var jag hos min moster och firade påsk med en massa god mat och trevligt sällskap. Det var väldigt gott ska jag säga! Allting var gott och jag åt mycket vilket jag aldrig gör nu för tiden så det var ju bra!

xoxo, s

Likes

Comments

Nu är jag hos farmor och farfar och ska käka lite gott! Här har ni några bilder från förrätten :)

xoxo, s

Likes

Comments

Hej på er! Jag hade världens mysigaste dag med Emma. Vi blev väldigt hypade men det var sååå roligt att bara gå runt att kolla på saker. Vi hade ett gott snack också som behövs då och då. Vi ses igen på söndag Emma!

Nu ska jag bara ha en mysig torsdag med min mamma, hoppas ni har en bra torsdag också!

xoxo, s

Likes

Comments

Godmorgon på er! Idag vaknade jag runt 8 för att hinna titta lite serie innan jag ska iväg med Emma. Vi ska till väla och bara ha det mysigt. Jag är i ett STORT behov utav jeans faktiskt så jag hoppas på mer än ett par.

xoxo, s

Likes

Comments