Hejhej!
Nu är jag hos farmor och äter en massa gott hihi. Alltid god mat hos farmor!! Nu blir det äpplepaj även om jag hatar det.. Men jag får äta lite isf 😁

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

hej alla!

Asså denna veckan har varit ett rent helvete för mig för jag har varit så förkyld att jag inte har kunnat sova. Det värsta var torsdag natt där jag somnade runt 3 på natten och vaknade runt 05.30. Ingen bra kombination alls.. Förkyld, hungrig och mens samtidigt. Arg har man varit också, för inget. Jag började gråta för jag tappade en sked.. Så patetiskt jag vet haha men ändå.

Hela kvällen nu har jag suttit och spelat och gjort en massa visitkort. Jag har en massa läxa tills på tisdag som jag måste göra och jag har gjort allt förutom en uppgift och det är skypelogan. Jag har gjort visitkorten och alla andra små projekt så det är bra. Men nu ska jag kolla idol, sova och bara mysa helt enkelt :))

Ett utav mina visitkort jag har gjort hihi (jag vet att det ska stå något under "contact me" men jag vill inte ge ut mitt nummer bara sådär)

Likes

Comments

Hejhej.

Nu är klockan runt 12 och jag slutar om 30 min. Så skönt, vill bara hem och sova hela kvällen. Jag ska nog handla thai efter skolan hihi. Så taggad (ovanligt)..

Jag ska med julia till gina efter skolan och sen ska jag hem. Då ska jag försöka ta lite inspo bilder till min instagram hehe.

Jag visade även upp min film för min lärare och det gick faktiskt bra. Jag trodde att han skulle tycka att det var uruselt men han gillade det. Bra för mig hihi.


(nu finns även en ny vlogg ute)

https://www.youtube.com/watch?v=MP1KFreJOkc

bild från min "skolfilm"

Likes

Comments

Som vanligt vaknad jag och gick till skolan. Så tråkig dag då vi bara har tråkiga ämnen som jag somnar på hehe.

Efter skolan gick jag ut och fota klart det sista till min film som ska vara klar imorgon. Jag blev faktiskt klar med den nyss haha. Aja men vi gick tillbaka till skolan och chillade lite tills jag insåg att jag och mamma skulle till väla innan min träning. Så jag fick springa från min skola till knutan på 2 min. Det gick fort ska jag säga men jag hann med den bussen hahaha.

Likes

Comments

Nu är jag hemma ifrån en trevlig pratstund men Jennie och en väldigt god pizza. Jag tog en caprisocca (aka: skinka, ost och svamp). Självklart var det vitlöksås på också som lite extra topping.

Det var inte längesen jag åt pizza men idag kändes det som om jag inte har ätit pizza på flera år. Så det satt som en smäck hihi.

Nu ska jag bara göra lite té, kanske ta ett mysigt bad och städa lite på mitt rum och jobba på filmen som ska vara klar tills råtorsdag. Hoppas att den också blir bra!

Hoppas ni har haft en bra tisdag även om vädret har varit så otroligt dåligt så hörs vi i nästa inlägg :)

Likes

Comments

Likes

Comments

Äntligen ligger min vlogg från USM uppe. Denna har varit så rolig att redigera för man verkligen ser hur man spelar osv.. Men denna blir bra haha.

In och kolla och glöm inte att prenumerera ;)

Nu har jag en till som ska upp på onsdag eller torsdag hihi

Likes

Comments