Header

Hej hopp!

Idag har jag verkligen inte gjort mycket alls. Jag vaknade runt 11 och sen började jag kolla film för jag hade tråkigt.. Sen gick jag hem till mamma och chillade lite och hämtade lite kläder som jag hade glömt ta med mig till pappa :)

Nu är jag hemma igen och sitter och sminkar mig som jag alltid gör heh. Inte direkt ovanligt att jag sminkar mig eller?

Ha en bra kväll så hörs vi imon!

xoxo, s

(Älskar denna bilden så därför en favorit i repris)


Likes

Comments

Sitter och äter jordgubbar i min ensamhet haha. Det är säåååå gott! Det påminner väldigt mycket om sommaren vilket jag gärna vill ha nu!

Det är väldigt fint väder ute men jag vill kunna sola åh.. Jag vill att det ska vara vaaaaaarmt nuuuuu!

xoxo, s

  • 30 readers

Likes

Comments

Godmorgon på er! Idag vaknade jag runt 9 och drog på mig mina träningskläder nästan direkt. Jag fick ett ryck och kände för att träna såhär tidigt på morgonen vilket är väldigt konstigt för att vara jag eftersom jag oftast sover till 12... Men träningen var väldigt bra. Jag körde en massa mage och lite rumpa 😏

Nu ska jag göra frukost och titta på film, ha det bra!

xoxo, s

  • 60 readers

Likes

Comments

Kommer nog aldrig tröttna på smink faktiskt <3333

  • 65 readers

Likes

Comments

Hej hopp! Idag vaknade jag runt 10 för att sen åka till jonstorp och kolla på min kusin när han spelade ishockey. Dem förlorade matchen tyvärr.

Sen kom jag hem, tog en selfie och somnade. Mamma väckte mig sen och vi åkte och handlade pizza hehe. Medans vi väntade på pizzan åkte vi och handlade ostbricka som vi ska mysa med sen :)

Nu ska jag bara chilla lite med mamma så hörs vi sen!

xoxo, s

  • 68 readers

Likes

Comments

Idag vart den en tur till Leos lekland med syrran och pappa och självklart lilla Amy. Det var väldigt kul ska jag säga haha, vi hade ett litet krig i bollhavet hehe.

Det var ett ställe där dem hade lila uv lampor så ens tänder och ögon blev jättevita! Det var väldigt coolt! Pappa var lätt läskigast...

  • 73 readers

Likes

Comments

Jag gick hem från stationen och sen bara stannade jag utanför en salong. Så jag gick in och klippte av nästan 20 cm... Trodde jag aldrig att jag skulle göra faktiskt nu när det är så långt men jo. Det behövdes verkligen! Det är inte superkort men kortare än vad det var innan iaf...

xoxo, s

  • 107 readers

Likes

Comments

Jag behöver nya byxor/jeans och jag vill ha ett par svarta, jag har inte riktigt hittat dem än men här är ett bra exempel :)

Likes

Comments

Har haft mina ögon på dessa supersnygga byxorna ett tag nu, ska iväg och fixa sommarjobb imorgon eftersom jag är ledig så då kanske jag åker inom bikbok och köper dem :)

Måste självklart ha en snygg tröja till det också ;)

Likes

Comments

Äntligen fick jag min älskade thai mat, som jag har längtat!!!!

  • 98 readers

Likes

Comments