Header
View tracker

Dagbok

Inatt grinade jag i min kärleks armar, livrädd. Jag vaknade från en vidrig dröm och kunde inte röra mig. Med uppspärrade ögon stirrade jag runt i mitt rum och ser människor runt min säng, samma människor som varit med i min dröm tidigare. Att jag inte kunde röra mig släppte väldigt fort, men varade tillräckligt för att väcka total panik min kropp. Drar mig närmare min pojkvän och väcker honom, ser fortfarande skuggor i mitt sovrum och paniken släpper inte. Vågade inte blunda, vågade inte titta. Stirrade in i Linus bröstkorg tills jag somnade trött och utmattad.
Sömnparalys? Stress? Ångest? Är rädd för att sova, vägrar sova själv. Vad var detta?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Dagbok

Fann dessa när vi hängde runt i Vacaville en dag på höstlovet. Vädret här hemma har inte gjort det lätt för mig, men känner mig själv; dom kommer åka på ändå.

Likes

Comments

View tracker

Dagbok

Oj vilken fin kväll jag hade igår. Åt tre rätters hos Josefin tillsammans med ett himla fint sällskap.

Likes

Comments

Dagbok

Tiden springer ifrån oss. Beställde min studentmössa igår, min klänning kom i fredags och vi närmar oss december. Om tre veckor sitter jag på flyget igen, denna gång mot New York. Min och Linus femte resa tillsammans, slog mig häromdagen hur mycket vi hunnit uppleva tillsammans på två år. Mycket fint händer i december, utöver New York kommer vi även spendera drygt tre veckor i Costa Rica. Detta kommer bli den häftigaste resan jag någonsin varit på, jag har varit så bortskämd med möjligheten att åka till USA och släkten så ofta som jag gjort på senaste. Men mina föräldrar slutar aldrig överraska.

Likes

Comments

Dagbok

Spenderade fredag och lördag på spa tillsammans med min kärlek. Han hade bokat och fixat allt detta till oss som en två års present, men vi har varit lite upptagna med annat så det har blivit uppskjutet några veckor.. Jag som stressar dagligen över allt kände mig som en ny människa efter ett dygn från Uppsala i en helt stressfri miljö. Mysigt!!!!!

Likes

Comments

Dagbok

Snubblade över spets bh-n i LA och t-shirt inne på Zara för någon helg sedan.

Likes

Comments

Dagbok

Strosar runt i min nya jacka och beundrar morgnarna nu förtiden. Har en hatkärlek till dessa mörka månader men imorse var det väldigt fint. Ett slags lugn över hela området. Fint. Helgen ser fin ut. Ska iväg på spa med min kärlek nu fredag lördag och sen på 18 års firande. Men först två prov!

Likes

Comments