Vilken lång dag jag haft idag.... vi överraskade Emelie igår med ett härligt gäng hemma hos Tove, spelade beerpong och allt däremellan. Hon flyttar till USA i veckan för plugg, så vi tog med henne ut på en sista runda på Birger Jarl. Var inte i säng fören vid 04 imorse och idag stod jobb på schemat, mötte L efteråt för middag.
Det är något så fantastiskt med att världen verkligen är vår att utforska, den första tiden efter studenten var jag väldigt osäker på mycket och vad jag ville göra. Men nu med Australien bokat så är det som att en spärr släppt och jag inser att det finns ingenting som faktiskt sätter stopp för de saker jag vill göra. Massa babbel men det är sånt här som jag går runt och tänker på hela tiden nu när vänner flyttar till nya städer och länder, det är ju nu livet börjar på riktigt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Söker runt på internet, pinterest för att hitta saker vi inte får missa. Pinterest är typ min bästavän inför den här resan haha, har hittat så mycket saker där som jag vill se, uppleva osv. Allt från lite mer privata, gömda stränder till små barer med live musik.

Likes

Comments

En luddig överblick över min "packlista", jag är en sån som måste ha det organiserat och listor är typ det mest tillfredsställande som finns. Skriver listor för allt... Denna skrev jag ihop snabbt och mycket är säkert onödigt men tycker det är skönt att kunna stryka över punkter när man bocka av saker. Klurar på ifall jag ska översätta mitt körkort eller inte, det är vänstertrafik i Australien och det är de som får mig att tveka.. Skönt att ha möjligheten såklart ifall det är så att man inte får köra på sitt svenska, jag har inte jättestor koll faktiskt. De sista sakerna jag behöver fixa är att hämta ut p-piller för alla månader och beställa ett Ica kort. Och översätta körkortet då men vi får se hur jag gör!

Likes

Comments

Idag har vi fixat lite inför resan, vaccinerat oss b.la. Vi är rätt sena med det men idag tog vi tummen ur och åkte dit. Jag vaccinerade mig förra året när vi åkte till Costa Rica för diverse saker så jag behövde endast fylla på en Twinrix vilket var skönt.. Även fixat nytt mobilt BankID och Swish då jag fick köpa en ny mobil igår då min lagt av. Vill få klart alla förberedelser den här veckan då jag sen kommer jobba måndag-lördag tills avresa den 29.... men det är inte mycket kvar!!

Likes

Comments