Header

Dagbok

Daniel Adams Ray hade spelning på Bygget igår när vi var där så blev en kombination av en utgång och någon slags konsert. Det tar på en att åka skidor hela dagarna och sen dansa flera timmar så imorse var vi inte så kaxiga, men hälften av oss tog oss ut i backen en timme nu på eftermiddagen!

Likes

Comments

Dagbok

Vi åt middag ute igår, på Parkvillan. Mysigt, en typisk öl och burgare resturang. Föll oss alla i smaken. I stugan spelade vi risk i några timmar innan vi alla slocknade vid 12 tiden.

Nu ska vi sova lite efter ännu en heldag i backen. Ikväll ska vi nog ut och dansa lite, jag håller tummarna för att förkylningen jag anar inte träder fram.....

Likes

Comments

Dagbok

Spenderat dagen med mamma och syster i Stockholm. Lars Wallin har en utställning på Artipelag så har strosat runt bland alla konstverk hela dagen. Det är vad de är, alla hans klänningar. Konstnärliga mästerverk.

Likes

Comments

Dagbok

The place to be..... filmade en hel del under våra veckor i Costa Rica bl.a när mamma och pappa snorklade med en haj... så har nu bättre sent än aldrig lyckats samla alla videos på samma ställe (vi hade två minneskort) sååå i helgen tänkte jag sätta mig och klippa ihop en kortare video. Gjorde samma sak när jag var hos farfar i höstas men den videon blev 10 minuter lång vilket min dator strejkar emot....

Likes

Comments

Dagbok

Jaaaa.... har tyvärr inte något as kul att dela med mig. Sitter mestadels och målar om dagarna, i min hjärna har jag redan tagit studenten och i helgen åker jag till Åre. Lite nervös, har de senaste veckorna haft svårt att lämna hemmet, planerar in roliga saker men får ett tryck i bröstet när jag ska kliva ut genom dörren. Därav det intensiva målandet haha, både lugnande och en fungerande ursäkt att inte behöva följa med på saker. Men någon nytta gör jag iallafall, har bestämt mig för att måla mina egna studentinbjudningar, vi kommer trycka all information om datum och sånt krångligt men ska måla framsidan på korten!

Likes

Comments