Header

Dagbok

Måste springa och köpa den här kappan imorgon, har beställt en liknande svart som borde komma imorgon men kan inte hålla fingrarna borta när den kostar ynka 300kr..... Kappor alltså. Fint.

Likes

Comments

Dagbok

Sista dagen av 2016 befann vi oss i djungeln på väg upp till ett vattenfall. Kvällen ägnades åt mojitos, solnedgång och svin god mat. Bra avslut, idag hänger vi vid poolen och imorgon måste vi ge oss av till nästa destination!

Likes

Comments

Dagbok

Dagarna springer förbi, mestadels hänger vi på stranden i Dominical och surfar. Våra dagar i huset vi hyrt börjar närma sig sitt slut och vi håller på och bokar ett nytt nu för resten av resan. Vi har drygt två veckor kvar, lite mindre. Får se vad vi hittar på, vi gör lite samma saker hela tiden men det är skönt det med. Helt avkopplat

Likes

Comments

Dagbok

Vi bestämde att vi struntar i julen i år med tanke på att vi är på långresa, så igår tog vi bilen och utforskade lite. Det finns ett superfint vattenfall precis där vi bor så där stannade vi till och badade ett par timmar. Mot eftermiddagen åkte vi runt till olika stränder för att hänga och utforska vidare.

Likes

Comments