Header

Dagbok

Jag använder min lediga tid för att andas ut, sova tills jag inte är trött längre, söker jobb med jämna mellanrum, äter gott och struntar i alla bekymmer. Det känns konstigt att inte börja skolan igen i slutet av Augusti, konstigt att inte ha månaderna planerade. Dagarna känns tysta, det är behagligt att ha tid att lyssna till mina egna andetag igen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Dagbok

Aj vad hjärtat blir ömt av kärlek och glädje när man står i ett folkhav på Ullevi, delar samma extas med tusentals människor som har sin egna koppling till låttexterna och vår allas älskade Håkan Hellström. Det var fint, hela kvällen, riktigt fin. Fantastiskt rent ut sagt.

Likes

Comments

Dagbok

I'm alive!!!!! Har hunnit med så mycket under min tid borta från min öppna dagbok här, jag ska dela med mig av allt, jag lovar. Men inte idag, ikväll för mig. Här är klockan 21:14 och hos dig omkring 06 på morgonen, imorgon..... Fascinerande.
Är i Seattle och hälsar på familj, men stannar bara i en vecka, inte för alltid, not yet!!!!

Likes

Comments

Dagbok

Har noll intresse för bloggandet längre, får feeling då och då och då kikar jag in här med orden att jag kommer fortsätta kika in här men så går det ytterligare ett par dagar och det ekar lika tomt här. Vi är inne i maj, äntligen. Låt tiden gå sakta nu, ge mig tid för att stanna upp och andas. Har så mycket i skolan nu fram till den 9 maj att jag inte hinner andas, skivorna startar den här veckan. Ska inte gå men de startar, jag har inga skor till studenten eller ens en klänning till kvällen. Om tre veckor kommer min släkt från USA hit för första gången på dryga 25 år!!!! Har en sån härlig känsla i kroppen trots finals i engelska 7 och seminarium i alla olika ämnen. Om två veckor sätts våra slutbetyg, då kan vi andas igen.
Valborg sprang förbi, hade det fint. Somnade vid fyra bredvid mitt livs kärlek efter att huset tömts på vingliga ungdomar.

Likes

Comments

Dagbok

HEJ!!!!
Ska försöka ta mig tillbaka hit efter ett par veckor, har varken haft lust eller tid (inte för att jag har det nu heller, vi har så sinnessjukt mycket i skolan) men stannar jag upp och känner efter så vill jag nog ha en plats där jag kan skriva. Jag har hunnit knapra en antibiotika kur, kollat på L's superserie premiär, jobbat, hjälpt min syster i hennes nya lägenhet och...... Klarat teoriprovet!!!! Jävlar vad skönt det känns. Har ju inte körkort än men har fasat teorin så mycket, trodde aldrig att någon skulle klamra sig fast i min snurriga hjärna. SKÖNT! En lång lista med seminarium, tal och uppsatser ligger dock på kö nu.... Vi hörs

Likes

Comments