Header

Dagbok

Har noll intresse för bloggandet längre, får feeling då och då och då kikar jag in här med orden att jag kommer fortsätta kika in här men så går det ytterligare ett par dagar och det ekar lika tomt här. Vi är inne i maj, äntligen. Låt tiden gå sakta nu, ge mig tid för att stanna upp och andas. Har så mycket i skolan nu fram till den 9 maj att jag inte hinner andas, skivorna startar den här veckan. Ska inte gå men de startar, jag har inga skor till studenten eller ens en klänning till kvällen. Om tre veckor kommer min släkt från USA hit för första gången på dryga 25 år!!!! Har en sån härlig känsla i kroppen trots finals i engelska 7 och seminarium i alla olika ämnen. Om två veckor sätts våra slutbetyg, då kan vi andas igen.
Valborg sprang förbi, hade det fint. Somnade vid fyra bredvid mitt livs kärlek efter att huset tömts på vingliga ungdomar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Dagbok

HEJ!!!!
Ska försöka ta mig tillbaka hit efter ett par veckor, har varken haft lust eller tid (inte för att jag har det nu heller, vi har så sinnessjukt mycket i skolan) men stannar jag upp och känner efter så vill jag nog ha en plats där jag kan skriva. Jag har hunnit knapra en antibiotika kur, kollat på L's superserie premiär, jobbat, hjälpt min syster i hennes nya lägenhet och...... Klarat teoriprovet!!!! Jävlar vad skönt det känns. Har ju inte körkort än men har fasat teorin så mycket, trodde aldrig att någon skulle klamra sig fast i min snurriga hjärna. SKÖNT! En lång lista med seminarium, tal och uppsatser ligger dock på kö nu.... Vi hörs

Likes

Comments

Dagbok

Hade planerat en lugn kväll igår, var egentligen väldigt väldigt trött och skulle upp tidigt och träna idag sen möta Linn och Astrid för att skriva på en uppsats. Men hamnade hemma hos Cornelia med vänner och drinkar och därefter utgång.... Hade en kul kväll (och ovanligt tidig haha) landade hemma med taxin vid två tiden. Idag ska jag verkligen inte träna men ska möta tjejerna för att skriva lite, uppsatsen ska in på fredag och vi har inte börjat än... Men det ska nog gå. Sen ska jag hem till Lisa, min favorit person!!! L har varit borta på match hela helgen i Finland så ska ta mig dit ikväll och mysa sönder. Det pratades lite om förhållande och allt sånt igår, fick mig tänka lite extra hur lätt man tar för givet att ens partner ska förstå hur mycket man tycker om den, vill bli bättre på sånt. Visa uppskattning, nu har jag och L det väldigt bra och vi båda vet att vi tycker om varandra men förstår ni vad jag menar? Små små saker som betyder, sånt vill jag ägna mig åt.

Likes

Comments

Dagbok

Köpt nya byxor, sånt man gör för att få trycket på bröstet att lätta.

Likes

Comments

Dagbok

Har sovit lite för lite denna helg (ingen fara med mig, har haft alldeles för kul) men det sätter sina spår för imorse vaknade jag upp sjuk... Känns som en början av en förkylning så slängde mobilen som ringde till L så han fick stänga av. Han gick upp och jag somnade om ett par timmar till, men ska jobba ikväll ändå så bestämde mig för att åka in till skolan nu mot eftermiddagen för att gå på religionen och få lite skivbiljetter sålda.
På tal om biljetter så har jag helt glömt bort att skriva typ någonstans(??) att jag fått in nya haha. Har haft dom i någon vecka, men hör av er om ni vill ha!!! Dom verkar försvinna rätt fort så passa på medan folk fortfarande har kvar :)

Likes

Comments