Jag har aldrig någonsin tänkt på döden lika mycket som den dagen jag blev mamma och Tobias gick bort.Jag har aldrig varit så rädd för dö som nu. Folk jag känner även del i min släkt har gått bort. På ett år gick morfar , morbror och bror bort. Helt sjukt att alla tre gick bort på ett år.. Självklart har jag varit otroligt ledsen över det men när Tobias min bror. Min fina andra halva gick bort så kändes det som en stor bit av mig själv försvann. Som det lilla av min barndom som fanns kvar försvann med honom, borta. Det är så hemskt att säga men sista tiden kunde jag knappt träffa honom , han sjukdom åt upp honom bokstavligen inneifrån och han tynade bort för varje dag. Jag klarade helt enkelt inte av det. Sista tiden med amandus i magen så fick jag åka in på förlossningen för hjälp. Jag mådde så psykiskt dåligt hela min kropp skrek att det inte skulle sluta bra. Satt i samtal med överläkar ang att få igångsättning för jag mådde så dåligt. Men vi avvaktade.

När vi skulle åka in på förlossningen lämnade vi Line hos mamma och bror. Han klappade magen sa att han var stolt och peppade mig. Hela tiden hade han jag och mamma kontakt. Han var stolt! Skulle lära amandus karate. Han var glad att jag hade lyckats i livet. Över sin brorson för han visste att han aldrig skulle få ett eget barn. Det fruktansvärda i allt detta är att han aldrig hann träffa amandus. Veckan han hamnade i koma skulle han få träffa honom. På något sätt vill jag hoppas att han fanns där, hörde oss trotts dom förklarat honom hjärndöd. Så hörde han mig berätta och kände amandus när han låg i honoms famn. Det absolut tuffaste beslutet jag, mamma och moster ha tagit med alla läkare var att stänga av respiratorn. Men vi kunde inte vara så egoistisk att hålla kvar honom när han redan var förlorad.

När Tobias dog så dog en del av mig. Jag är så trött långt in själen. Fick aldrig uppleva "bebis bubblan" riktigt med Amme och inte kunna ätit riktigt eller känt mig som mig själv. Jag kämpar mig tillbaka varje dag kämpar jag och får stöttning av vänner och sambo. Amandus ger mig så mycket genom honom lever Tobias vidare. Det kändes så skönt efter dopet, när han hade döpts efter sin morbror.

Sista bilden på mig och bror. Besökte honom ofta uppe på sjukhuset då han låg inne pga syresättningen. Pratade med läkare, med sköterskor och försökte få så Tobias skulle få hemtjänst. Allt var på gång men det hann aldrig. Sista tiden låg han mest hemma orkade inte se folk eller göra något. Min älskade starka kämpe, som häll ut så länge.

Mina älsklingar. Första mötet med morbror.

Jag bruka ligga på nätterna och läsa det vi skrev sista tiden. Kolla bilder och tänka tillbaka. Men jag kommer aldrig acceptera att min älskade storebror är borta, men vi fick låna honom många år ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Åh jag tror Amandus börjar få tänder eftersom han är så otroligt grinig och tar snuttisen, bitringen eller sin egna hand för trycka in i munnen och bara gnugga järnet! Igår var han uppe till strax efter tolv! Somnade sött innan han vaknade helt tokig och troligtvis för tandsprickningen. Åh äre inte det ena så är det fasen det andra. Hela helgen var han dålig och slemmig!!! Det är så frukansvärt att se honom påverkad vilket gör mig både slut i kropp o själ.

Igår fick han sig ett härligt kvällsbad, trodde han skulle bli nöjd och kunna sova men icke...

Men det slutade med att han fick sova mellan oss men kom i säng så senare än han brukar. Hua Lill hjärtat! Rickard skulle köpa med sig en salva man har på tänderna så kanske det blir bättre 😔❤️

Är i en sån period där jag e helt slut i kropp o själ. Orkar egentligen inte träffa / prata med någon utan vill bara vara!! Ikväll ska jag dock iväg på middag hos Nina som vi pratat om i månader! Kommer super mysigt men känner mig otroligt slut som sagt. Blir en kall dusch när R kommer hem och mys kläder typ hos Nina 😂🙊🙈

Ihelgen så invigde vi vardagsrummet! Det är massa saker kvar som lister , ena väggen osv! Men nu kan vi iallfall vara i vardagsrummet 😍🙏🏼 Rickard överraskade med cava och mys ! Min fina kärlek, vem hade jag ens varit utan honom ?

Likes

Comments

Ojoj det var super längesedan jag hade orken att skriva ett blogg inlägg. Jag har helt enkelt inte haft varken motivation eller ork att lägga ner energi på bloggen . Men samtidigt har jag saknat att blogga. Saknat att skriva av mig. Mina tankar, känslor och berätta vardags saker som händer. Men jag har helt enkelt inte mått så bra och haft fullt fokus på mitt liv i "verkligheten".

Allt är precis som vanligt fast i förändring. Amandus växer för fullt och vi håller på att renovera hemma. Det går lite sagt ( läs mycket !!!! ) med renoveringen då det händer saker runt om hela hela tiden. Är det inte Amandus allergi så är det dop.

Påtala om dop har Amme haft ett otroligt fint dop. Rickard lovade mig att jag skulle få ha ett fint dop, så jag gick all in. Allt mellan luft ballonger till kronor. Vi fick sån otrolig hjälp av Rickards släkt ❤️✨ min gamla musik lärare spelade musik och hennes gamla elev sjöng så vackert! Vi hade bla min favorit låt utan dina andetag som ekade så fint i kyrkans alla väggar. Kunde faktiskt inte hålla tårarna borta då, vi hade även den på Tobias begravning. Amandus hade sin farfars dop klänning som är handsydd för 55år sedan. Mormors / morbror / brors gamla kors hade han runt halsen även. Det känns skönt att han är döpt och mycket stress blandat med ångest har släppt. Efter var det världens kakbuffé och paket öppning. Amandus fick otroligt fina saker och jag kommer nog aldrig kunna tacka alla ❤️


Ja sen har vi varit mycket på sjukhuset pga amandus komjölksprotoien allergi samt tror dom även han har förkyldningstma. Senast i torsdags natt fick vi åka in då det slog igen som ett lock i Hjärtats hals. Trodde han skulle dö helt ärligt! Han vart alldeles röd/blå och jag säg verkligen paniken i ögonen. Skrek o sprang till Rickard och tillslut spydde Amme upp allt och var så
Rädd efter. Eftersom han slemma och är påverkad ofta av detta valde vi att åka in. Han fick inalera och även en remiss till barn för utredning. Han fick även komma till ögon för en riktig koll med droppar i ögonen för vidga dom, han är helt friskförklarad från allt med ögat nu❤️ så en sista utredning för förkyldningstma sedan hoppas jag allt detta är över för honom.

Det tog ett bra tag innan jag ens orkade börja träffa lite människor efter Tobias bort gång. Men jag har lärt känna en underbar tjej som har en son som är lika gammal som amandus! Super kul o följa dom båda och träffa en tjej som drar med mig på babysång och annat kul 💕🎈 som sagt tar renoveringen mycket på energin också men nu har vi iallfall kunnat börja flytta in saker till vardagsrummet. Vi ska göra klart lister / panelvägg osv. Ikväll tänkte vi fira med lite Cava dom Rickard överraskade att köp igår, då halva rummet är klart.

Hela familjen på min kusins dop💕 sedan en årlig langos från matmarknaden som var för några veckor sedan

En busig Amme och en bild från myskvällen med Oliva och vicky ❤️ mina fina tjejer

Lite blandade bilder från senaste tiden ❤️

ska bli kul att börja blogga om Ammes alla framsteg och allt som händer i vardagen igen. Hoppas ni kommer fortsätta läsa om vår vardag .

Likes

Comments

Han har precis pooopa, tror aldrig jag varit så glad över bajs som jag är varje gång Amme släppt lös 😂😂👆🏼han är så duktig som sover hela nätter och sedan är så snäll och fin på morgonen . Idag ska vi på BVC , första gången Rickard också ska följ med ! Spännande och kul för honom. Nästa vecka ska vi även upp på sjukhuset, barnavdelningen och träffa en överläkare! Vi ska nämligen prata och kolla då det misstänker han är allergisk. Men jag jag ju bara säga det att efter han började med den nya ersättningen är det en helt annan bebis! Han sover så bra, vi har himla bra ruiner nu! Han sover mitt på dagen ett par gånger och gör kväll runt 21-22, han har *peppar peppar* inte haft ett riktigt kolik anfall på en vecka !!!!!! Förstår ni lyckan ? Att bara veta att han inte skriker för han har så ont så ont värmer en gamm mammas hjärta !

Just nu ligger han och surrar på här bredvid mig , fin ponken min ❤️

Likes

Comments

Hallå mina fina ! Hoppas allt är bra med er. Full rulle här som vanligt vilket gör att jag inte har tid/ork att blogga . Men måste bli ändring nu när min älskade prins ha fått in fina rutiner på sova :) varje dag lär man sig nya knep och läsa av lillfisen.

Han ligger just nu hel naken på en handduk , han älskar verkligen att ligga "fritt". Nu för tiden så sprattlar han som aldrig förr . Liknar verkligen en liten sprattel docka. Imorgon ska även vi till BVC för vägning och kolla längd. Min stora kille var strax över 60cm lång sist 😳!!? Helt otroligt . Han har även vuxit ur det flesta kläderna i stolek 50 😫😱😓😪 min stora stora bebis!

Vi har haft ett gäng mysiga dagar uppe i skogen med bl.a selånger ! Vart lite körv, strumpor ! Langosen såg alldeles för små ut för att kosta 90kr sedan hade dom fan i mig tagit bort majskolvarna ?! Hur tänkte dom där känner jag ...

Likes

Comments

Idag är det 3år sedan min fina Sune var med om en hemsk hemsk hemsk olycka, något som alltid komma sitta långt in inom mig och göra så ont så ont. Sune och jag hade ett speciellt band. Han hjälpte mig mycket när jag mådde som sämst, när jag inte orkade fanns han alltid där . Alltid lika glad o se mig, alltid så nära så nära ville han vara . Han hade precis som jag haft det tufft innan vi träffades , flyttat runt mycket och hade inte en trygg punkt. Det var nog därför vi gick så bra ihop och fann varandra så mycket. Min hund och jag ❤️


Det känns otroligt fint att ha sunes valps valp hemma hos oss, ja Line är faktiskt sunes "sons dotter "


Min fina Sune som alltid kommer ligga mig nära hjärtat! Rickard sa att vi skulle åka lägga blommor på hans grav och tända ljus när kommer hem ❤️🙌🏼 så glad över tatueringen som är för honom och mormor på sidan av handen ❤️

Visst är Line lik honom?

Likes

Comments

Åh igår somnade Amme strax efter 22, så otroligt skönt för mig och Rickard som får kvällen fri! Troligt viktigt med tid för varandra då amandus sedan födseln har skrikit samma tider varje varje kväll. Men vi har minsann som jag nämnde tidigare hittat på saker för lura hans kolik. Vi har en babysitter som han hatat , den gungar och spelar melodier. Men efter vi satte i batterier så den vibrerar är det mycket mycket bättre !!! Han tvär slocknar i den eller ligger och chillar , precis som han gjorde igår !! Sedan tog vi även en skogs promenad så han somnade och slog på fläkten hemma. Även fick han bazzaaaa två gånger igår och jag körde kolik massage !! Har har ju inte gillat nya ersättningen , pratade med BVC som berättade att vi kunde slå i en halv tsk vaniljsocker och nog kunde han äta bättre då :) allt börjar flyta på här hemma ❤️❤️❤️

Just nu ligger Amme på mage brevid mig och jag ska kika på pll , Rickard är Påväg till Arlanda med jobbet och ska bort på en weekend :) lillen och jag ska åka hem till Indal och sova där några nätter ❤️ mys att umgås med alla där och lillasyster.


Vi hörs på 💕✨

Likes

Comments

Har precis slagit mig ner i soffan, Amme ligger och äter. Rickard knappar på datorn och jag njuter till en film och tända ljus. Vi har precis kommit in efter en otroligt härlig promenad, amandus somnade så sött och ha varit lugn sedan dess! Vi har burit runt honom med selen och sedan denna promenad och wooooow vad han varit lugn, stackarn behöver rörelse för lugna ner sig ❤️😫

Idag har jag inte alls gjort så mycket, maja var förbi en sväng. Super mysigt ! Sedan kom Tanja hit och Noelle! Vi gjorde klart maten och grillade innan hennes sambo Rickard kom. Massa skratt och mys!

Grillbuffe med 5 olika grill saker och kräftor! Super mysigt och behövligt. Både amandus och Noelle skötte sig perfekt !!! Lite små grin men vad är det ❤️❤️ vi alla 4 kunde sitta och mysa.

Imorgon kanske jag och Amme ska på äventyr till Pernilla kanske ❤️
Nu nu ska jag njuta av filmen medan Amme snarka så fint

Likes

Comments

Idag blir Amme 7veckor, vart tar seriöst tiden vägen? Jag förstår nu alla mammor som tjatar om att tiden går för fort och deras kiddo växer. Idag har jag bara varit hemma, slappat hela dagen till hjärtat kom hem och vi har plockat osv. Amme har verkligen haft en sov dag m idag :) koliken gick också bra!!!! Vi har hittat knep som hjälper honom att slappna av mer. Som kanske ett bad, bärsele eller hud mot hud! Promenad funkar också super :)

Imorgon kommer min barndomsvän Linnea hit och myser, sedan på kvällen ska vi ha parmiddag med Tanja och hennes sambo! Rickard är ju bästavän med tanjas grabb :) mys mys !!!

Mina två älskade hjärtan <3


Jag har precis hängt tvätt och ätit melon, Rickard och Amme sover djupt dom! Line ligger ihop kurad på sin kudde. Dags för mig att slockna också. Jag har jämt så mycket jag vill skriva men kommer liksom inte ner riktigt på bloggen. Det är som när man "sjunger" en låt i huvudet och när man ska sjunga den högt går de tame fan inte. Hahahaha orka inte med mig själv....

Jag och min älskade Linnea, vad skulle ja göra utan en sån fin vän? <3 filmen vi såg igår måste ni alla se ... Hahahahah bästa skulle kunna se den igen fan. Aldrig skrattat så mycket, till en film 😂😂😂👯.. Rickard brukar helt ärligt skämmas över mig för ja skratta så mycket. Berättar även imorgon om det mest fruktansvärda upplevelsen jag varit med om på resturang , ni som känner mig eller läst min blogg länge vet att jag ätit ute ofta. Även jobbat inom resturang / krog många år!!!! Jag har aldrig någonsin blivit så dåligt bemött! Jag är absolut inte den som är den så jag ringde chefen idag som ska ringa upp imorgon . Spännande.


Godnatt ✨💕

Likes

Comments

Precis ätit melon och ska försöka sova. Alltså melon är verkligen livets frukt. Inte en enda människa kommer förstå min kärlek till melon alltså.

Amandus vaknade hungrig stackarn så lyfte över honom, ammade i 4-5min så tvär slocknade han mellan oss 💕✨ jag ska skriva senare kom det absolut sjukaste resturang besöket jag någonsin varit med om. Fortfarande paff?!

Likes

Comments