Lite bilder ifrån i fredags när vi firade Johanna som äntligen fyllde 18! Hon var så fin och ordnade bästa förkröket! 💃 grattis igen älskling!
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

     

Idag hade jag min rosa mysiga tröja från Hm med blå jeans och mina svarta overknee-stövlar!

Likes

Comments


Bra uppdatering här!
Igår var en fullspäckad dag redan från morgonen, jag gick upp jätte tidigt för att åka till frisören och göra min ombré som jag är sååå himla nöjd med! Linda är verkligen världens bästa frisör! Senare på eftermiddagen hade jag min uppkörning, jag var ganska lugn men lite smånervös blev jag allt när jag skulle börja köra. Men jag klarade mig iallafall och det var en sjukt stor lättnad! Direkt när jag var klar på körskolan fick jag skjuts till tågstationen för att åka med tjejerna till Stockholm. 
Vi började kvällen på woken som vanligt haha och sen drog vi till cafét. Kvällen var väldigt bra men det var sjukt kallt så det var inte så nice.,

Likes

Comments

 

Lunchade på helllmans med familjen  förut, det blev saffrans fisksoppa hur god som helst!! Snart ska jag iväg för dubbellektion på körskolan. Idag ska jag göra väldigt mycket att göra för efter de lektionerna ska jag åka och klippa mig. Är väldigt nervös eftersom jag ska göra lite förändring med håret!

Likes

Comments

Hunkydory's butik på söder är en utav mina favoriter, så mycket insperation!

Har haft så himla mysig dag i Stockholm! Men är helt slut nu så ska somna riktigt gott i sängen, kram.

Likes

Comments


Bloggar från mobilen för första gången! Vet inte riktigt hur det kommer se ut men får hoppas det blir bra! Nu är mamma, Beata och jag påväg till huvudstaden för lite shopping och träffa våra släktingar! Det ska bli så kul! Bloggar mer sen :)

Likes

Comments

Julia hämtade upp mig förut för att ta bilen och köra driven på max, blev två lyxshakes haha.. Sen åkte vi hem till mig för att prata om gårdagen! 

Likes

Comments