Som vanligt va jag ensam hemma igår kväll men fick sällskap av bästa. Idag blir en bra dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är den 31 mars idag och inatt blir det en ny månad. En månad närmre sommaren, en månad mindre tills lovet. Ikväll ska vi fira min kära mor som fyllde år igår. Äta ute och lite sånt ska vi nog göra samtidigt som hon får öppna presenter.

Just nu är hon påväg till Västerås med Stockholmståget medans jag väntar på station med sällskap av en cappucino. Har haft turen att få vara ledig från skolan idag och känner mig hur nöjd som helst med att jag bockat av alla arbeten som behöver vara klara tills veckan efter lovet. Så gissa vem som inte behöver plugga på lovet?

Likes

Comments

Hängt med min kompis Jennifer och köpt nya träningskläder på stan nyss, köpt till lite motivation med andra ord.

Just nu så sitter jag på Espresso House och väntar på att träffa en person, ska bli kulkul.

Likes

Comments

Igår drog vi hem till Linnea som jag nämnde i förra inlägget, började med lite fika och slutade i skratt.

Efter fikat så lagade vi lite mat och drack ett glas rose till de vilket va sådär gott. Aron stod för matlagningen som vanligt.

Sen kom ett helt gäng vänner över och vi spenderade kvällen med dans spel och singstar, då fick man se lite dolda talanger och vice versa hahah.

Likes

Comments

Finns det något skönare än träningsverk?

Idag va jag upp till gymmet kl 10 och körde ett morgon pass av body pump, va helt slut efter. Men känns så bra att ha träningen gjord nu! Har en hel lördag framför mig och det bästa är att imorgon slipper jag söndags ångest eftersom jag har studie dag på måndag. Lång helg it is.

Men jag blev så sjukt chockad när jag vaknade upp till en hel hög snö ute? Vad hände med våren???

Så just nu ligger jag i sängen och äter lite riskakor som jag köpte med hem efter träningen. Så gott. Men ska börja röra på mig snart, ett gäng kompisar o jag ska fira Linnea som fyllt 18. Blir en hel del tårta. Senare ikväll ska ytterligare flera komma över till linnea och dela en skön lördagskväll helt enkelt.

Likes

Comments

Ska iväg till gymmet snart för att gå på spinning pass samt träna mage med Hannah efter, ska bli kul.

Jag och några vänner, bland annat Hannah, ska ju på det här Nike eventet i Stockholm i sommar. Kan skriva om det i ett annat inlägg men vi ska iallafall springa 1mils marathon och ha gruppträning i kungsträgården med några 16282618 personer till, längtar så!

Innan träningen nu så lyckades jag göra en hemma gjord frappino? Hade sånt sug så jag improviserade till en och den blev riktigt god.

Likes

Comments