god morgon!
solen skiner och jag sitter på bussen på väg hem. fixa o greja och sen blir de o fortsätta plugga hjärnet. hann inte blogga igår på grund utav att det blev utgång med kompisar gled runt lite o en visit till boden fram och tillbaka. ganska trevligt men var rätt så trött så humöret kanske inte var så närvarande.

i morgon blir det skola i vanlig ordning och så småningom om när det finns tid ska jag uppdatera blogg- frågor på grunt utav att det var väldigt länge sen.
uppdatera min vardag och hur mitt liv ser ut just nu.
men ni får ha det så bra så syns vi i nästa inlägg :) puss! / salunds

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hallå där allihopa!

Det var ett väldigt bra tag sedan, så jag tänkte köra en mjuk start på bloggen, uppdateringar efter behov och möjlighet. För tillfället så är mitt livsschema fullt, Det är inte många veckor kvar till att jag äntligen går ut gymnasiet och tar studenten. känns overkligt på grund utav att jag aldrig trodde att jag skulle klara det. Det fanns inte på världskartan att jag skulle lyckas. Men jag har haft en så fruktansvärt bra stöd från att gå sexårs till att ha kommit till 3:An på gymnasiet. trodde aldrig de. Men som sagt jag kommer att uppdatera så mycket som jag kan. det har varit upp och nedgångar på sista tiden. Kollar vi på den här dan så blir det bara att plugga och ta det lugnt. Det är inte lätt att förlora en som man trodde bättre så det är bara att ställa sig på sina fötter och vara stark för det är det det handlar om , man måste va stark och skita i folket som ger en dålig energi. man ska alltid tänka på " är hen verkligen värd min vänskap" det sker alltid att man tar det säkra före det osäkra. Men nu ska jag fortsätta att plugga och sen gå ut i fin vädret. finns det möjlighet och tid kör jag en uppdatering ikväll annars så syns vi i morgon! puss /s

Likes

Comments

HALLÅ!
jag är fortfarande i Stockholm men i morgon kväll beger jag mig mot luleå.
Som ni ha märkt har inte ja hunnit blogga för jag har haft fullt upp. men i morgon eller på Lördag tänkte ja att jag ska lägga in alla bilder ja ha tagit och sen berätta noggrant vad jag har gjort. Men nu kan ja säga att vi sitter på tunnelbanan på väg t vällingby som jag bor just för tillfället då jag är här. vi ska äta middag på tacobar och gå runt i några butiker.. haha jah ha shoppat GALET mycket. ville skämma bort mig själv så ja gjorde det på hög nivå. köpt snö sweden armband och ring. sen en klocka o VS - grejer , osv osv 👏👏👏 men nu ska ja av och fylla på min mage med käk!!

Likes

Comments

god morgon!
seg uppdatering på grund av att jag inte har haft ork. hänt en massa.
men nu är det lov och det är så himla skönt och jag är i stockholm och lever livet! uppdaterar mer ikväll då ja ha shoppat o allt möjligt skoj! ha en trevlig dag ! :)

Likes

Comments

hallå där!
bloggat lite på grund av att jag har varit hemma och sjuk då fanns det ingen ork att blogga. en fråga? får man ens vara sjuk?
Nåväl den frågan är en diskutionsfråga inom en viss gräns. idag har jah legat i sängen t 1 och det var jäkligt skönt o ba glo serier och skita i klockan! hurra!! for hem och grejsa på hemma plan , skicka in inläminguppifter , fick en dataskärm av jens så ja fixa den och sådant! nu tillbaka t jens , byta om och far och träna! om ja orkar.. lite trött på att leva på grund av hur mycket skit man får ta och det ena med det andra.. ( misstolka inte att ja har självmordstankar) NEJNEJ! mena att ja är trött på att uppleva negativitet ! jag går ut om 1 år CIRKUS, då slipper jag fyrkants bubblan alltså skolan! flytta eventuellt , träffa nya människor och utvecklas som människa ! japp låter som en bra önskan. så det är väl inte på topp ALLTING.. men det viktiga är att bli klar med betygen gå ut med dem , är inte där för o få bästa vänner elr bråka med folket , jag är där för att få en utbildning.
nåväl trevlig Söndag! :)

Likes

Comments

god morgon!
fortfarande förkyld och hes.
men jag måste till tandis , sen blir det att fara hem och vila och PLUGGA..
imorgon tror jag att ja är tillbaka till skolan då blir det ett möte i stan på morgonen sedan floristik :)

men Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min namnsdag
Och som grädde på tårtan så är det idag det var 18 år sen jag kom hit! Starta en liv med den underbara familjen jag har idag.
Kan aldrig bli mer än tacksam för det liv jag har. Att man klagar då och då på livets mot och med gångar betyder bara att livet har bara börjat och att man inte vad som kan komma. Det var aldrig lätt från början med barndommen , att jag visste att jag inte var lik någon gjorde så hela livet rasa samman men sen lärde jag mig att jag är precis som dom. Jag är precis som er. Sen med att komma i kontakt med människor det var inte heller en lätt match men jag kämpa och gjorde mål -  tillsammans mdd människorna som är i mitt liv idag är jag mer än lyckig att jag har. Utan dem så skulle jag aldrig vara så här stolt över att jag är JAG!
Ha en trevlig onsdag ☺☺☺❤

Likes

Comments

sådär ja nu är man vaken , hostig o snorig som förr.. amen ungefär så ser varje morgon ut sen förra veckan.. gick runt kolla och sedan öppna  kylen och insåg att man va hungrig.. nåväl sen så såg jag SOLEN! underbart!! de postiva o bo nära vattnet man får en fin utsikt på mornarna.

Idag blir man hemma och förmodligen imorgon också, så då gäller det att kryera sig, äta bra mat o SOVA, men också plugga.... nåväl ha en bra dag :)

Likes

Comments

god morgon!
lördag idag med en hel del snö.
vart friskare men det drog till sämre istället.
åkt på en stor förkylning ;o .. ( kul helg)

nu blir det att kruera mig ! sen blir det bio vid 15:00 ,tills dess blir det att vila oh plugga lite..

Likes

Comments

God morgon!
Elr vänta? God middag?
Haha... Varit uppe före tuppen idag på grund av att man har varit sjuk och kan inte sova så länge.. men nu börjar man bli friskare!
gjorde lyxffukost o glodde serie sen vart det städning i hela rummet mitt och bytt sängkläder,nu lite lunch om ett tag , sen ut och få lite friskluft och gå på lite äventyr!
så har varit hemma hela veckan ut! och är friskare nu men far inte på praktiken pågrund av att jag inte ska smitta ner osv!
så blir o åka till iskanan vid kranen! sen vila upp sig! ha en trevlig fredag!

Likes

Comments

god morgon!
sitter på bussen på väg till skolan 2 lektioner sen far jag till Praktiken.
Idag är det 0°C plus snöregn.. ganska så bött blev man.. igår tänkte jag....

På sofia, kolla igenom massa bilder , lyssna på musik som påminnde mig om henne.
hur kan man sluta sörja för nån som man vet inte kommer tillbaka ? ALDRIG MERA.
För jag vet att det aldrig kommer nånsin vara vi IGEN. Jag trodde aldrig att jag skulle vara med om en sådant grej att förlora den man älskar , som är som en syster. helt sinnes.. och människor som säger " jag förstår" nä det gör ni inte!! inte ni som aldrig ha varit med om SAMMA sak.

Sofia sa alltid att jag skulle vara stark , hela vägen ut tills döden är kommen. jag sa samma sak till henne.. men en av oss hann först TYVÄRR.. Jag ville bli gammal med henne, se en framtid tillsammans.
När jag gick från 1-9 så kände jag mig svag, annulunda? varför? jag blev mobbad. sofia kom in i mitt liv då ja skulle fylla 10 år då stod hon vid min sida. jag har stått ut med mobbarna i fler tal år. och nu vill jag passa på att säga tack för ni som mobbade mig ni gjorde mig starkare! jag står på mina fötter och har modet kvar för att leva och leva för en framtid. Visss av er kan hs vuxit upp och insett vilka idioter ni ha varit eller så är ni kvar i det satadiet där ni hatar mig än IDAG.

Jag har bott på bergnäset hela mitt liv och jag bor kvar. för några år sedan hatade jag att bo här för att mobbarna bodde runt om king mig men nu spelar det ingen roll för jag har byggt upp ett självförtroeende och jsg har byggt upp en glädje där ingen kan ta ifrån mig. Ni som läser detta , ni kanske känner igen er eller ni som mobbade mig som läser detta och garva åt detta inlägg och tänka" patetiskt" att dra upp gammalt men det är det inte, det kan finnas en fördel att skriva av sig och jag väljer att göra det här IDAG.

Likes

Comments