Header

De flesta skulle nog säga att det regnar som vanligt idag, men jag väljer att tro att det är Guds glädjetårar. En utav himlens finaste änglar har kommit hem igen.

Sent igår tog du ditt sista andetag.

Jag vet att jag satt där BREDVID dig när det hände, men helt ärligt så har jag inte riktigt fattat att det faktiskt har hänt. Min farmor är borta.

Aldrig mer kommer jag att få krama på dig, aldrig mer se ditt leende, höra dig skratta eller bara sitta o prata med dig om allt mellan himmel o jord.

Det gör otroligt ont.

Det är mycket som väger tungt på bröstet idag o det har varit en lång natt, men jag kommer föralltid vara evigt tacksam för att du kämpade såpass att jag hann se dig en sista gång innan du somnade in.

Att jag fick säga hejdå.
Att du slapp vara ensam.

Godnatt farmor, nu slipper du ha ont.

Nu slipper du kämpa.

Vila i frid. ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Alright y'all, detta är mitt första 'Veckans' inlägg.

VECKANS - 

Låt:  Carousel - Melanie Martinez

Bästa:  Gamla Stan med Sebastian, hur mysigt som helst.

Sämsta: Att farmor bara blir sämre o sämre.

Produkt: Carmex Lip Balm 'Lime twist'. Räddaren i nöden för mina torra läppar i höst.

Tips: Gamla Stan är FULLT med sällsynta pokémon, märkte man på alla som var där o spelade.

Random Tanke: ​Varför äter jag helt plötsligt typ 10 gånger om dagen? Är KONSTANT hungrig.


Likes

Comments

Jag tror att jag har bestämt mig för en liten nystart här på bloggen.

Jag har visserligen varit någorlunda bra på att uppdatera relativt frekvent, men det känns som att många inlägg är intetsägande för den stora massan.
Jag har mycket i mitt huvud, hela tiden blåser det omkring tankar, idéer etc. O jag tror att det här kan bli en plattform att få ut en del på.

Vad säger ni som läser? Mer inlägg som är mindre personliga, typ "veckans... listor", OOTD, recept, tips, mer samhällsinriktade inlägg? Blandat med en del utav min vardag o lite halvprivata tankar. Jag tror att det kan bli bra..

Kommentera mer än gärna angående hur ni ser på detta, eller skriv ett meddelande. Ni är ju ändå minst 3-500 personer enligt min statistik här på sidan så NÅGON borde ha en åsikt.

Likes

Comments

Fredag, yass

Hade vanligtvis skrivit något i stil med - ÄNTLIGEN fredag, MEN jag är dunderförkyld forfarande.. Värre än igår.

(skulle kanske inte ha vandrat runt så länge, ooupsie)

Dagen är ändå inte helt förgäves, fick (ÄNTLIGEN) hem min beställning från JFR.se o jag är så redo att använda detta! Betalade dessutom under 50-lappen för Matte Me - lip creme så gjorde världens kapp!! Har ni testat dessa läppmirakel ifrån Sleek? Om inte så gör det snarast! Man får en underbart snygg matt yta på läpparna, färgen stannar hela kvällen även om du äter, dricker eller torkar dig lätt om munnen o läpparna blir inte heller torra, hur bra? Bäst.

Likes

Comments

Hur pinsamt?

Jag skojar inte när jag säger att jag har bott i Stockholm i 99% utav mitt liv so far, men idag gick vilse ÄNNU EN GÅNG, i Gamla stan. Detta är ett återkommande fenomen. Man tycker att jag borde hitta bland alla smågator vid det här laget, men icke sa nicke.

Det hela började med att jag åkte ut till Riddarholmen för en arbetsintervju på Akademibokhandeln (hej drömjobb!?) och blev klar mycket tidigare än vad jag hade trott. Jag bestämde mig för att ta en liten fika i Gamla stan, när jag ändå var i området, så jag vandrade in ibland alla souvenirbutiker, caféer o restauranger.

Efter ett tag började min förkylning som jag förvånat vaknade upp med imorse, göra sig påmind. Hosta, frossa o yrsel smög sig sakta, men säkert på. Jag tog det vettiga, om än lite för sena, beslutet att att röra mig  hemåt. 

Lättare sagt än gjort. Jag irrade runt bland smågatorna i nästan en timme innan jag hittade en butik som sålde små charmiga kartor över stan. Jag köpte en o navigerade mig ut ur min lilla Stockholms-labyrint. 


PS. Innan jag åkte hem så tog jag en snabb vända i butikerna närmare Stockholm Central o hittade den PERFEKTA dräkten till Halloween. Är dötaggad på att få ha på den... 

Moahaha.

Likes

Comments

​YASS, idag har vi firat äldsta systern i min kärleks syskonskara. Har lite migränproblem ikväll så det blir inte mycket till inlägg, men en bild har man alltid tid för! PUSS 

Likes

Comments