Livet fortsätter även om det ibland känns som att man är åskådare till en kropp som bara fortsätter att leva. Ibland delar jag med mig av mina erfarenheter och tankar från det senaste året som sjukskriven för att jag vet att jag är långt ifrån ensam om att uppleva och känna såhär. Rädslor över hur livet kommer bli, om det inte blir bättre och att på nått sett försöka lära sig att leva så med alltför många begränsningar, som ett slags handikapp. Säga nej även till att ibland göra roliga saker, för att det kostar för mycket energi!?

När jag inte har varit kapabel att själv göra ett aktivt val så har kroppens alla funktioner tagit över och gjort valet åt mig. Hade jag brutit ett ben hade det kanske varit mer självklart att vara öppen om det, lättare att prata om, lättare för andra att fråga om och förstå, det blir mer konkret när det finns ett gips att visa upp. Det finns även en plan över hur lång rehabiliteringen är. Nu har jag nog haft turen att ha en förstående omgivning vilket också naturligtvis gjort det lättare för mig att prata om.

Jag har aldrig förut förstått dom som självmant valt att avsluta sina liv, nu förstår jag. Livet som man egentligen ska ta till vara på, varenda eviga dag. Livet som för många är ett självklart val men inte alltid så lätt..Så många gånger som jag under det senaste året funderat över varför det egentligen fortsätter, varför hjärtat envisas med att fortsätta slå när allting annat är avstängd. När man ligger och är totalt likgiltig och det spelar ingen roll hur många man har som man älskar runt omkring sig..ingenting i kroppen vill längre förutom hjärtat som bara fortsätter..ibland har jag legat och väntat på att det ska sluta slå. Det har inte varit obehagligt och jag har inte varit rädd utan bara haft en känsla av att äntligen få bli fri. Jag vet att det är svårt att förstå när man har barn, att inte ens tanken på dom kan få en att vilja och det gör fruktansvärt ont, inte just där och då men i efterhand..Idag är jag väldigt tacksam och fascinerad över att hjärtat faktiskt inte gav upp, jag kan se kärleken i livet och känna glädje över det, livet är kort ändå. Sorgen över att mitt liv kanske aldrig blir som det har varit har slutat ta över, jag får lära mig att bli jag igen fast i en version som inte bränner ut mig.

Älskar du någon? Visa det varje dag, livet vänder ibland alldeles för snabbt.

/ Peppar -ibland fast i en väldigt ledsen kropp

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Salt har ju börjat slänga sig med lite nya uttryck..tror det blev nu sen hon flytta tillbaka till stan igen. Att höra henne säga "kasta inte sten i glashus" är inte helt ovanligt nu förtiden.. Å man vet liksom inte alltid vad hon menar med sina nya uttryck..inte ens hon själv vet alla gånger. Å sen påstår hon även att dom inte behöver betyda så som dom gjorde förr utan är nu i en modernare tappning och kan då alltså betyda i princip vad som helst enligt salt. Det är alltså mer en tolkningsfråga, ni förstår nog att det inte alltid är skitlätt att förstå sig på min käre vän. Hon snappar liksom upp saker hon hör som typ säkert när hon är på OK å köper sin dagliga "korv mä mos" bricka, sen nu när det är varmt vet jag att hon far å köper glass stup i minuten å då kan jag ju tänka mig vad hon snappar upp i kön med ungdomarna på stan.

/P

Likes

Comments

Jag har alltså träffat en trebentare som är tillräckligt galen för att vilja gifta sig med mig. Jag hade faktiskt nästan gett upp hoppet om att han skulle fråga..hade ändå gett honom flera tillfällen att fria. Som en gång när vi va på Ica å jag fällde krokben på honom, såg ju framför mig hur han skulle ta tillfället i akt å passa på å fråga..publik å allt! Men närå..istället gick han runt å gnällde resten av dagen över hur ont i knä han hade..å det va väl då i samband med ont knä som mitt hopp sakta började slockna. Så idag när vi pratade i telefon ( ja jag vet, det va väl inte riktigt optimalt att bli friad till över telefon men vem är jag å gnälla över detaljer) jo men ungefär så här gick det till:
Han: jo jag har tänkt på en sak..
Jag: jaha!?
Han: jag tänkte fråga om du ville..
Jag: JAAAA! JA! JA!!!
Hysteriskt skriker jag och slänger på luren för att snabbt plocka upp den igen å ringa till salt å fortsätta skrika hysteriskt. Hon frågar vilken del av sjukhuset hon ska möta upp mig på!?!?
Ja när vi väl har lyckats sansa oss och kommit tillbaka till verkligheten så har vi bestämt att vi ska fira ikväll, nä inte han å jag, salt å jag såklart. Å jag kan tänka mig att det blir en hel del bröllopsplanering 😉

/Lyckliga FRU Peppar

Likes

Comments

Idag när vi var in på stan så skulle salt fickparkera. Jaha sa salt "då ska vi se hur det här går" (hon är ju inte jätte stabil bakom ratten direkt..). Hon blir iaf så överexalterad att hon lyckas med parkeringen att hela hon lyser..mitt i denna lycka över att ha "lyckats" på första försöket glömmer hon helt enkelt bort att sluta backa, tills hon rycker till av att bilen bakom tutar. Hon ler lika lyckligt ändå å säger till mig " ä det va säkert bara trottoaren som tog i"..mm you wish!! Så med detta inlägg vill jag bara be lokalbefolkningen om ursäkt för min väns beteende och samtidigt meddela att både jag å salt mår bra efter händelsen. Ja å den påbackade bilen såg helt OK ut när den bärgades bort, Salt tyckte faktiskt att den va riktigt snygg trots att den inte va en Audi.

/ Peppar som hädanefter kommer att sköta parkeringen

Likes

Comments

Hon är ju för blygsam min salt..det blev väl lite för mycket uppmärksamhet för henne i fredags. Å så måste hon gömma sig bakom tron av att hon inte "behöver" en trebentare! Men återigen- lita på mig!! Hon behöver!!!! Så ge inte upp ( hon är egentligen inte allt för svår att få på kroken). Va lite envis å ligg på, jag lovar att hon kommer att falla..hon ska bara spela lite svår. Så med dessa uppmuntrande ord önskar jag er en trevlig vecka med lite hopp om att kanske just DU kan fånga salt!

/ puss&kläm Pepp

​Jag VET att hon drömmer lika mycket som mig om att få denna fråga ( å du som dejtar mig! Det är hög tid att ställa den snart!!).

Likes

Comments

En känsla av att vara kär, vilket jävla trams...slå bort den känslan jävligt snabbt! Ungefär så lät väl våran diskussion häromdan. För inte helt otippat eftersom vi gör allting samtidigt jag å salt, har den ena migrän så får den andra migrän om inte samma dag så dagen efter osv. Så att vi samma dag säger till varandra att vi känner oss kär va ju inte jätte chockerande. Vi ser väl båda ut som två förvånande frågetecken över den märkliga känslan som tydligen uppstått hos oss båda. Å att vi är skrämmande överens om att det är trams och genast måste slås bort är ju inte heller helt otippat. Vi har det som bäst när det bara är salt å jag..slippa orosmoln som trebentare!

/ Peppis

Likes

Comments

Tack för alla ansökningar efter gårdagens aningen förvirrande inlägg från peppar, där hon försökte gifta bort mig! Hon har stått på vakt med färdigladdad bössa hela natten här på uppfarten.
Men Vilket gensvar hörrni! Ni är såååå gulliga allehopa.

Tyvärr måste jag meddela att peppar har drabbats av en kraftfull hjärtmuskelinflammation till följd av en väldigt kärlekskrank period, och är en aning förvirrad as we speak. Fick mina aningar när hon började att hänga i kristallkronan i taket för 10:e gången. Att något inte stod rätt till. Nääää! Vet inte riiiiiiktigt vart jag har henne längre om man säger så. Känner på mig att en demon tagit hennes arma kropp och sålt hennes själ till djävulen eller någon annan liknande kärleksshaman.

För JAG.BEHÖVER.INGEN.TREBENTARE. Ni kan alltså sluta tjata. Det är liksom inte lönt.
Att peppar är lite svag och faller pladask som en fura rår hon inte för. Det är lite så hon är. Men hon är ju ändå min fina peppar, som alltid smälter in överallt <3

Men hur som helst så vill jag bara från botten av mitt hjärta säga att jag är ledsen att behöva göra er besvikna alla ni friare därute. MEN.NI.MÅSTE.GE.UPP.NU.

TACK.HEJ.VI.HÖRS!

/väldigt självupptagen Salt


​Ni ser ju själva! Såhär går det om du faller för frestelsen och djavulen sveper tag i dig med ett enkelt grepp!

Likes

Comments

Separationsångest, vet ni kanske vid det här laget redan att jag har. Så nu när min blivande skulle åka bort över helgen så passade jag på att duscha Yra (min hund) med hans duschtvål innan jag åkte hem..hon sover ju med mig å är nära mig typ hela tiden så idéen va ju liksom genialisk. Hans doft hela tiden i närheten av mig! Å jag förstod ju att även han skulle komma att sakna mig så jag passade på att smyga ner ett av mina väl använda linnen i hans packning, som en liten kärleksöverraskning till honom. Ibland blir jag faktiskt impad av mig själv, att jag kommer på så mycket smarta grejer. Ja men iaf så känns det ju som att helgen är räddad för min del, ja å hans med såklart!
/ 💡P

Likes

Comments

Finns den nån lyckligt ovetande trebentare där ute nånstans som bara längtar efter kärleken? Min salt..tillsynes så otroligt söt, rolig, får mig alltid att känna mig smart.., omtänksam osv ja ni fattar, det gamla vanliga! Det man inte kan veta innan man träffat på henne är ju att hon är helt fantastisk.. kan inte komma på nå negativt om henne alls..hon smälter liksom in så bra överallt. Men alltså på riktigt nu behöver hon en karl, en rejälan sådan. Å jag vet av erfarenhet att hon kostar en del att ha så ett jobb för honom är ett krav, gärna såklart ett välbetald sådant. Han bör även uppnått en visst ålder om han inte va lyckligt lottad å föddes med en guldsked i mun för alltså vad han har för bil har stor betydelse för Salt. Så kom förfan inte å plocka upp henne i en Kia! Ja å sucktar du efter att få avla vidare på henne så kan du ju släppa det direkt, hon har redan mig å sen det här med att gå upp 150 pannor på några månader å sen måsta ta hand om någon är inte riktigt hennes grej. Nog för att hon är omtänksam men nån måtta får det väl ändå va! Så släng iväg ett PM eller varför inte sända henne ett snusbud. Ja å får ni ingen respons av henne så skriv till mig så fixar jag 💞💍
/ Äktenskapsförmedlaren Peppar

Våga ta chansen så du inte går miste om denna stjärna 🌟

Likes

Comments

Fru!! Alltså nu är det på riktigt, jag ska bli fru!! Ja alltså nä han har ju inte friat än men vi har ju liksom ändå kilat stadigt nu i jaaa säkert flera dar så det blir nog närsomhelst nu. Sa t.o.m till salt och kummin att jag nog kan börja bli lite nervös nu..ja menar man vet ju aldrig när han trillar ner på knä. Häromdan gjorde han faktiskt det och ni kan ju tänka er mig då, ba iiiiiii NU händer det , men nä den gången sprattla han bara runt på golvet för att han hade tappat "nått" eller så blev han för nervös att han fegade ur, stackarn. Tack å lov så är han iaf bortrest nu över helgen, kan va bra för mina "snartblifriadtill" nerver att få vila i några dagar..för fria på avstånd händer väl ändå inte, eller!? Nä i helgen ska jag bara koncentrera mig på salt, så att hon också kan få bli fru snart 💞💍

/Peppar snart FRU Peppar 👰🏽

Likes

Comments