Contains affiliate links

Jag älskar jeans, speciellt på våren! Har ett par super snygga vintage jeans från förra året men är så sugen på ett par till. Dom jag har nu är väldigt ljusa i färgen, så kanske hade varit snyggt att komplettera med ett par lite mörkare? Slängde ihop ett litet kollage från NA-KD, dom har så mycket olika vintage jeans att välja mellan. Tror att det kommer bli dom i mitten på övre raden. Vilka gillar du?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Maria Nila, världens bästa produkter. Det enda jag använder! Eftersom att jag är blond och inte vill vara gulhårig så använder jag deras silver inpackning, UNDERBAR säger jag bara. Vårdar och gör håret skinande blankt.

Soft argan oil använder jag alltid efter att jag tvättat håret, när det är blött och innan jag borstar det. Magisk.

Mousse och volymspray är toppen för såna som mig som föddes utan naturlig volym (haha), gör underverk för platt och tråkigt hår!


Lite onsdags tips sådär.

Likes

Comments

Hallå alla, hur coolt är det inte det här? Har äntligen fått hem mina backdrops i papper från Colorama! Körde på en rosa och en vit till att börja med, lär ju absolut köpa till fler färger allt efter som. Nu testade jag att fota en av mina gamla bikinis bara för att se hur det kommer bli sen, och galet va nöjd jag är! Bilderna till hemsidan kommer att få ha vit bakgrund, det blir ju mest stilrent så! Nu väntar jag ihjäl mig efter mina sampels, hoppas på att ha dom till nästa vecka redan! Då kan man börja smyga ut lite bilder! Är så peppad på det här året och den här sommaren, så mycket roliga saker händer nu. Äntligen!

Hörs snart igen!

Likes

Comments

Nu har jag äntligen fått bild på design nummer 2! Ska bli så kul att få hem mina skönheter om ca 1-2 veckor. Är så spänd på hur dom kommer sitta och hur kvalitén är! Hoppas på det bästa så att allt går som smort efter med beställning. Dagarna tickar på och det börjar snart bli dags för att planera upp fotograferingarna, vill ha Mars/April nu! Lagom med spännande saker till våren, vad tycker ni?

Likes

Comments

Tisdag, ännu en dag framåt! Räknar ner dagarna tills jag får hem mina bikinis. Men åh vilket härligt möte jag var på i Fredags! Planerade design på mina förpackningar och bärkassar till företaget, bilden ovan är bara en liten inspiration, men älskade färgen och banden! Dock ska jag inte ha rosa, ni får se längre fram vad det blir! 

Nu sitter jag här, på min lediga dag och dricker kaffe och funderar på hur jag ska lägga upp dagarna framöver. Det tråkiga nu är ju bara att vänta. Hemsidan är klar, design på produkterna är klar, väntar bara på att få hem dom så att man kan börja fotografera! Vilket även det är planerat och klart, en session sker i Lysekil i slutet på mars och en ute på Sandhamn i början av April. LÄNGTAR!  

Hör av mig inom kort! 

Likes

Comments

Äntligen har jag fått in bilder på mina första samples, dessa är i ljusblått/blå-vit randigt. Nu ligger ljusrosa/mönster och svar/mönster i produktion. I Februari kommer dom äntligen hem så att man kan gå vidare till steg 2 i beställning! Nämligen att beställa hem den stora ordern inför lansering i April. Jag är så nyfiken! Kan knappt hålla mig, hoppas att dagarna går fort nu och att tråkiga och trista Januari går fort.

Alla mina designs är vändbara och sömnlösa, något som vi i landet lagom saknar! Stay tuned!

Likes

Comments