Okej..just nu sitter jag här i mitt kök, cirkus 02:00 på natten en vardag, och gör vad? Skriver mitt typ, första inlägg.

Hur hamnade jag egentligen på nouw? Jo juste! Jag älskar att skriva, men något som jag faktiskt älskar ännu mer är att läsa saker som folk skriver på sociala medier. Nu snackar vi i kommentarsfälten!

Jag tror absolut inte jag är ensam om detta...men, något som jag tycker är sååå sjukt nice! Det är när man ligger i sängen färdig för sin skönhetssömn och tänkt att man ska sova tidigt, men istället skrollar man igenom de flera tusen kommentarer folk skriver, tills...Ooops! Klockan är 04:00, dags att sova kanske? Eller då man ska på toaletten för att egentligen dra en liten snabbpiss, men så istället råkar man sitta där så länge att man hinner både gör ettan, tvåan och ettan igen, BARA för att man sitter och läser alla dessa "intressanta människornas, intressanta kommentarer".

Jag vet faktiskt inte vad som är mest patetiskt? Att jag faktiskt sitter på toan, med mina byxor nere vid fötterna, skrattar, gråter och suckar åt alla idioter som faktiskt tar sig tiden att kommentera så mycket skit! (finns bra grejor med) Eller att det faktiskt finns folk som kommenterar, argumenterar, klagar och skriver böcker i kommentarsfälten! Vissa skriver så mycket att man kan tro att de vore deras heltidsjobb.

Jag själv kommenterar nästan aldrig! Jag orkar inte slösa den tiden helt enkelt. Men om jag råkar gör det, då försöker jag iallafall få ut något vettigt..(enligt mig då).

Alltså, anledningen till att jag nu sitter här kl. 03:22 med en ny blogg, är för att jag inte orkar hoppa in i kommentarsbråken. Jag kan tycka att de saker som ibland tas upp i sociala medier är väldigt intressanta, och jag diskuterar gärna, men då får det bli här istället.

Vad som kommer i nästa inlägg? Det får vi se..
Likes

Comments

SKITSNACK, ELLER BARA SNACK MED EXTRA KRYDDA?

Likes

Comments