​Min fina syster idag när vi hängde med Madeleine en runda på stan. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

//Sanna och jag en kväll i Cypern//

En kväll som denna med regn och åska längtar man oerhört mycket tillbaka till värmen. Annars idag mina vänner har jag varit ledig, så välbehövligt då jag fortfarande är sjuk. Emellan vilan hann jag med en sväng till Ikea för att fixa lite blommor och förvaringslådor till mitt sminkbord, så nu är jag super nöjd med den hörnan, det ända som fattas är lite tavlor, tänkte försöka komma fram till vilka jag vill ha ikväll för att klicka hem så jag får dom innan helgen!

Likes

Comments

Idag är de systers och min dag, hela 19 år blir vi. Och de ska inte annat än att firas med jobb för min del, kvällen ska dock avslutas hos min kära farmor för trevligheter, hoppas ni får en bra söndag

Likes

Comments

Godmorgon på er! sitter nu på bussen påväg till jobbet, slutar runt 17 idag och jobbar resten av veckan med, ska försöka fixa lite inlägg ändå och även visa bild på mina sjukt snygga tofflor jag köpte innan midsommar. Puss

Likes

Comments

En snabb midsommar hälsning till er, hoppas ni hade en bra kväll igår. Ikväll fortsätter det med ännu mer festligheter för mig med ett skönt gäng! 

Likes

Comments

​// Före och efter på syrrans hår // 

​Men hur fint blev inte min systers hår idag? hon gjorde en rejäl uppfräschning av håret, nu är hon verkligen sommar fin i håret.

Likes

Comments

idag har jag fixat med en utbildning på jobbet och hängt med sayran och lunchat med henne på stan och för mig blev de sushi, nog de bästa som finns!!

Nu har jag tagit en paus från utbildningen och ser några avsnitt av skam som jag missat. Imorgon väntas frisör besök för att fräscha upp håret inför midsommar, har så roliga planer, ser verkligen fram emot helgen! Puss

Likes

Comments

fastnat för denna låt, så himla bra verkligen

Likes

Comments

Här käkade vi två gånger under resan för jädrans vad god mat dom hade, och vi ska inte prata om deras drinkar, så himla goda, ska ni på resa till Napa lär ni käka där minst en gång iallafall!

Likes

Comments

Instagram@sarasalomonsson