Tja tja bloggen!
Idag börjar mina ensamma veckor på riktigt. Jag har nu varit kompisfri i cirka 30 minuter och so fas so good. Abstinensen kommer nog komma snart, blev en liten svacka igår då 3/6 lämnade oss för sina bestyr i syd.

Men fick lite kramar av de andra två idag för sista gången så nu är bara 1/6 av gruppen kvar (jag). Men har checkat av kursens tenta med bravur, hoppas jag, och i kväll blir det väl chillipill hemma för att sen ta mig upp tidigt och jobba imorgon.

Ha de gött, stay mousey
Love Mickan

​Endast jag och Lisa som är hyfsat glada, de andra verkar bara trötta på livet.

Recension av denna dricka får ni senare ikväll!

Likes

Comments

Ni vet känslan man har när någon kommer lämna en? Okej nej, vet inte den känslan för har aldrig blivit dumpad förr. Men denna vecka blir jag dumpad i två omgångar, men inte av min pojkvän, utan av mina enda vänner i denna solstad. Up, up and away they go, ut i världen för skojigheter och annat knasigt. Men själv är man ekonomisk och agerar vuxet och stannar hemma i min trygghetsozon. Finns ju inget bättre än min säng, med sängkläder som inte tvättats på allt för många veckor och med en svettig man liggandes bredvid en under samma täcke medan morgonens solstrålar skiner in mellan gardinerna och man gör allt för att inte dö av svett. Lovely.

Men inte ska jag klaga, har ju faktiskt två underbara kurser att läsa nu i vår. Ska läsa om människor som aldrig kommer bli friska från sina sjukdomar och dö inom närmsta framtid samt sår mer basillusker och annat mumsig sekret.

Ha de gött, stay mousey
Love, Michan.


Likes

Comments