Dagen började klockrent, uteritt i snön & älsklingen var sååå duktig trots att hon var rädd för allt. Efter stallet åkte jag hem, duschade & sminkade mig. Runt 3 drog jag & mötte upp 2 tjejkompisar, drog sen in till stan och letade julklappar. Fick dock bara med mig 2st hem, dom 2 som är till släktens julklappsbyte. Runt 6 drog jag & Amilia hem till mig, lagade mat - potatismos & fiskpinnar, åt fööör mycket då jag verkligen älskar fiskpinnar. Gick nyss med henne till spåret, mötte Tova vid hållplatsen, snackade en stund & ska nu se på lejonkungen.

Helt okej chill söndag sådär lugn osv :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Åkte 15 min till stan för att köpa dessa godingar då jag aldrig smakat de förut. På förpackningen står det extreme sour, så jag var jätte förväntansfull då jag älskar sura godisar. Öppnar sen och smakar, dom va inte sura för fem öre, dock så var dom sååå goda. Vet inte riktigt om det var värt 30kr dock men aja.

Likes

Comments

Äntligen har första december kommit, har längtat sååå efter december. Lite mer julkänsla, tänker julpynta i helgen.

Dagen har gått så sakta idag, började 8.20 med djuren i naturbruket som sen gick åt helvete med arbetet då vi började kolla yt.
Hade nyss lunch, nu sitter vi o ska skriva en tidning i grupp.

Likes

Comments

Ännu en dag har gått, gjort 1 prov idag som gick helt okej. Utöver det inte så mycket, kollat film och ätit typ. Gjorde även en uppgift i skolan om rädsla och mod vilket gick ganska bra då man fick använda citat. Tog några citat från bland annat tumblr som man sen skulle översätta.

En rolig grej, det är snart jul. Är sååå taggad på jul, hoppas bara att snön hinner komma tills dess annars lär det inte vara lika mysigt med julafton. Jag menar, snön gör hela julafton, kind of iallafall.

Likes

Comments

Då var det måndag igen, efter en helg vill man inte ha måndag, måndagar är jobbigast. Man har bara vilat i 2 dagar men man skulle behöva minst 5 veckors vila. Skolan tröttar ut en så snabbt, det är ganska sjukt. Hoppas ni alla haft en trevlig måndag för det har vi eller ja iallafall jag, kan inte tala för henne men i skolan tror jag nog hon hade det bra.

Likes

Comments

Så dagen har varit helt okej, vaknade runt halv 11, satte mig i sängen och skrev ner lite grejer till biologin. Tog sedan en dusch och sminkade mig tills maten stog klar på bordet. Åkte sen ner till stan med Tova och kollade lite - fick med mig ett löspuder och en ny concealer hem. Sen mötte vi upp min kille och hans vän, åkte till Söderköping & njöt av utsikten från berget.
Ligger nu hemma i sängen som vanligt & kollar serie o myser med mig själv.
//Emma

Likes

Comments

En lördag hemma innebär en tråkig lördag. Tränade, åkte sedan hem och ligger nu i sängen och kollar film, tumblr samt försöker komma på någon rolig serie jag inte sett tidigare. - går inget vidare. Morgondagen lär bli spännande då inget är planerat så det får bli att se vad som händer. Skulle även dragit till stan idag och checkat några butiker då det är black friday today, meeen jag fastnade med min älskade kille istället. - det var dock inget fel med det. 

/Emma

Likes

Comments

Idag är de fredag vilket innebär helg. Skoldagen har varit ganska så seg då vi har 90 minuters pass & vi brukar somna på genomgångarna då. Från ingenstans fick vi lust att starta en blogg och ett Instagram konto, vi blev inspirerade av vår lärare. Vi är 2 tjejer på 16 somrar som går djursjukvård på Himmelstalundsgymnasiet, vi båda älskar mat och småäter hela tiden. Nathalie gymmar 2-3 gånger i veckan och Emma ska börja gymma i början på december. Hoppas ni får en bra upplevelse på våran blogg och följer med på vår resa genom livet. :)


Likes

Comments