Förlåt!
Jag är jättedålig på det hålla bloggen vid liv.. Just nu är jag i Thailand och jag hoppas det blir bättre när jag kommer hem härifrån.

Vad har hänt de senaste dagarna då? Jo, som sagt är jag i Thailand och har det hur bra som helst! Jag är här tillsammans med familjen, vi åkte 22 december så det innebar att vi firade julafton här. Det var både positivt och negativt. Jag är en person som älskar julen och tycker den är jättemysig och vill fira den med mina nära och kära. Så såklart tyckte jag att det var väldigt tråkigt att inte få åka till farmor och farfar på julaftonsmorgon och äta frukost med dem. Heller inte få träffa mormor och kusinerna. Men samtidigt var det väldigt skönt att slippa all den julstress som man ändå brukar få. Men jag hade iallafall en väldigt härlig julafton här i Thailand. Vi spenderade hela dagen på stranden.
Idag är det nyårsafton (!!!) vilket är lite sjukt! Tänk att imorgon är det 2017??? Vad hände? Jag hoppas att 2017 blir ett bra år då jag har haft en del motgångar under 2016. Sen tycker jag att 2016 har varit ett bra år trots motgångar men jag hoppas hoppas hoppas att 2017 blir bättre!
Gott nytt år på er❤

Likes

Comments

Jag har ätit en hel del kortison under mina år och som jag skrev förut, påverkar det min vikt ganska mycket. När man äter kortison så samlar kroppen på sig en del vätska som gör att man går upp i vikt, vilket är skit drygt.
Senast jag åt kortison var när jag gick i åttan och de va inte förrän i ettan på gymnasiet som min kropp äntligen hade gått tillbaka till sitt "riktiga" utseende. Det var jag såklart jätteglad för och jag kände äntligen att jag kunde acceptera hur min kropp såg ut. Den var inte perfekt, inte enligt dagens ideal men jag kände att det är min kropp och jag gillar den!
I början på september i år, fick jag reda på att jag är tvungen att äta kortison igen. När jag gick ut från sjukhuset orkade jag inte hålla det tillbaka så jag bröt ihop. Jag ville verkligen inte börja med den där skit medicinen igen, det är det sista jag vill göra. Men jag hade inget val, jag måste ta hand om mina ögon (ögonen är orsaken till kortisonet den här gången). Efter jag har börjat med medicinen så har mina ögon blivit såååå mycket bättre, det har de. Även fast ögonen har blivit bättre så har det skitit sig med glasögonen istället... jag fick nytt glas och nya glasögon och idag ser jag jättebra på långt håll men då istället ser jag absolut ingenting på nära håll! Det är de som är jobbigt just nu, att det aldrig kan bli bra.
Idag börjar kroppen samla på sig all den vätska som jag inte vill ha. Jag tycker ändå att det har tagit tid innan det har börjat synas på mig den här gången men nu när jag ska packa till Thailand och testar alla mina kläder som jag kunde ha i somras, dem kan jag inte ha idag. Det går verkligen inte. Jag blir så ledsen på mig själv att jag inte kan acceptera hur jag ser ut just nu. Hur accepterar man sig själv? Men det jag känner idag är att jag helst skulle gömma mig hemma, inomhus för ett tag. Jag vill inte åka till Thailand och visa mig. Jag vet egentligen innerst inne att jag kommer få en fantastisk resa men mina känslor tar över just nu. Jag blir även ledsen över att jag inte känner igen mig i det här beteendet, det är inte jag. Jag har väl aldrig brytt mig särskilt mycket om hur JAG ser ut, jag har anpassat mig efter de omständigheter jag blivit utsatt för.

Kortisonet har fler nackdelar och dem är att, i alla fall för mig, jag blir så ofokuserad och trött. Nu när jag har haft mycket i skolan har det blivit så att jag har hamnat en del efter. Jag har inte orkat plugga.. allt har bara skjutits åt sidan. Jag har behövt sova, varje dag efter skolan sover jag nästan 2-3 timmar.. efter jag har sovit så länge blir man seg och hela dagen är förstörd. Nu tänker ni kanske att jag måste sätta klockan om jag nu behöver ta en power nap, då kan jag berätta att jag gör det, varje dag men det funkar inte. Jag stänger bara av det. Så nu vill jag bara sluta med kortison och orka med mitt liv.

Likes

Comments

En positiv sak med den här veckan är att det bara är 3 skoldagar kvar till lov (!!!) det kommer dock vara 3 sjukt jobbiga dagar. Jag har 3 prov idag, 1 prov på onsdag och 4 inlämningsuppgifter som ska vara inne innan onsdag. Kul va? Jag känner mest att jag tar jullov nu och tar tag i det där senare. Men det löser inga problem och det kommer förmodligen göra problemen större. Så nu ska jag kämpa in i det sista!

För övrigt så har min helg varit chill.
Jag var till Västerås med Två kompisar i lördags, vilket var jättetrevligt. Senare på lördagen var jag med min syster och hennes vänner och åt mat och spelade spel.
Igår bakade jag julgodis hemma hos mina kusiner. Jag hann även fika med en kompis på stan, som var supermysigt! Så jag hade en riktigt härlig fjärde advent

Puss

Likes

Comments

Ikväll tänder jag ett extra ljus för dig, morfar!
Jag kan inte riktigt ta in att det är 4 år sedan du blev min ängel, 4 år av saknad. Det har hänt mycket under de här 4 åren och jag önskar mest av allt att du hade varit här och upplevt allt det med mig, med oss. Du var och kommer alltid att vara min förebild!
Kommer aldrig glömma alla dessa dagar du hämtade mig i dagis/skolan och vi satt i flera timmar och spelade kort och kollade på tv. Alla härliga sommardagar då vi var ute och spelade badminton. Om jag ändå skulle få chansen att göra allt det där med dig igen. Tänk om jag bara skulle kunna få krama om dig igen, skulle göra vad som helst för att se dig igen! Du kommer alltid finns hos oss, i våra hjärtan.

Jag saknar dig något otroligt och jag älskar dig!❤️

Likes

Comments

Förstår inte hur skoltrött man kan vara? Och förstår inte hur mycket vi har i skolan nu innan jullovet? En sak förstår jag, det är ju, typ i alla fall, självklart att alla lärare måste lägga alla prov och inlämningar nu innan lov. För att man liksom ska bli klar med det område vi jobbat med och sen börja på ett nytt kapitel nästa termin. Men det är så orimligt att jag går isär, min hjärna är så förstörd just nu så det finns inte!
Jag brukar aldrig försova mig men jag har på riktigt gjort det 3 gånger, minst, de senaste två veckorna! En gång var idag. Min hjärna har redan tagit jullov, vilket inte alls är bra haha. Jag måste orka plugga in i det sista. Måste se till att klara det här och det kommer jag göra, bara jag går in för det!

Nu ska jag sova och se till att jag inte försover mig imorgon också :P
Puss och godnatt

Såg det här på Twitter och jag relaterar så mycket

Jag i början på 2016 VS Jag nu

Likes

Comments

Började dagen med att jag åt en god frukost medan jag kollade på Musikhjälpen. Det blev en jättemysig morgon faktiskt!
Gick sen vidare till skolan och hade två lektioner och det är ju som sagt Lucia idag så vi fick besök av Salas Lucia, de var superduktiga!!

På eftermiddagen gick jag till mormor och fikade lite och när mamma slutade jobbet kom hon och hämtade mig. Mamma hade även några ärenden att göra så jag fick övningsköra, det gick jättebra! Nu vill jag bara bli 18 och få det där förbannade körkortet, haha

Avslutade dagen med att bada ute i spabadet, det var hur skönt som helst! Älskar att bada, det är såå härligt!

Puss och kram

Likes

Comments