Äntligen har jag kommit hem från skolan och halva veckan har redan gått. Jag sitter nu i min säng och lyssnar på musik och bara tänker. Tänker på livet, skolan, allt. Det är en period i mitt liv där det händer såå mycket men ändå händer ingenting, alltså jag får ingenting gjort. Vi har x antal prov och inlämningar som ska in nu innan lovet v.44. Har verkligen massor av plugg men när man har så mycket vet man inte vart man ska börja och bara skjuter upp allt istället. Samtidigt när man har skolan att tänka på och måste ge 100% uppmärksamhet till den så mår jag just nu inte jättebra uppe i psyket. Har verkligen mått skitbra väldigt länge men jag antar att man kan inte hålla sina problem borta allt för länge heller… Det har liksom svämmat över, haha. Men som jag skrev förut är jag back on track så jag hoppas det fortsätter så.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag är det måndag och man kan ju inte mer än annat älska måndagar, right? haha! Jag ska i alla fall till skolan nu i cirka 40 minuter innan jag måste åka hem igen för att jag ska vidare till sjukhuset i Västerås. Ska först till kuratorn och prata av mig, ska bli sjukt skönt. Har inte varit där på en månad och har haft en jättejobbig månad, pga att livet har strulat.. Men jag är back on track igen så det är lugnt!

Jag ska även till tandläkarn, det ser jag mindre fram emot. Hatar att åka dit och ska dessutom göra gipsavgjutning på mina tänder då jag kanske ska få tandställning (: (: Vill verkligen inte det… jaja, livet går väl vidare för det. Önska mig lycka till så får ni ha en trevlig måndag!

Puss och Kram

Likes

Comments

Hej! Har tänkt länge nu att starta en blogg men har aldrig riktigt tagit tag i det. Men nu äntligen har jag gjort det. Här tänker jag skriva om allt möjligt, livet, skolan, vänner osv. Hope you like it ;) 

puss hej

Likes

Comments