Header

Sista veckan på sommarlovet fick jag med mig pappa, min syster och en kompis till Höga Kusten!!! Det var såå roligt att få dela mina härliga minnen därifrån med min familj, att få klättra igen var ju underbart! Jag älskar verkligen det där stället, det är bara så mysigt och så avslappnat. Vill flytta dit typ nu ;)

Som jag skrev, vi klättrade, vilket var jätteroligt. Sen var vi ut och vandrade i Skuleskogen. Det var supermysigt och sån härlig natur! Vi valde att åka till pappas barndomskompis i Lycksele sista dagen och det var väldigt roligt att få träffa dem igen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

September 2016 började jag äta kortison av olika anledningar. De tre första bilderna är från perioden innan kortison behandlingen.
De tre sista bilderna är från en/två månader tillbaka när jag åt som mest kortison.
Idag äter jag sista kortisondosen för den här gången. Äntligen få slippa alla äckliga biverkningar, få tillbaka koncentrationen, sluta vara så lättirriterad och sluta vara så trött. Under året med kortison har det varit rätt tufft men det är ett år där jag har växt så mycket i mig själv! Aldrig varit mer taggad på skolan och framtiden än vad jag är just nu. Jag är både erfarenheter och upplevelser rikare och jag är jättetacksam över att jag fick de möjligheterna🌟🌸

Likes

Comments

min stora dag, Allmänt, Sjukhus, Vänner

Den 17 augusti 2017 är en dag att minnas. Det var dagen jag fick möjligheten att åka till Stockholm för en dag med Robin och hans vänner, Chhiring och Mingma. De skulle ha två föredrag, ett på Haglöfs huvudkontor och ett på Haglöfs brandstore. Jag fick möjligheten att vara med dem under dagen + att prata litegrann om Min Stora Dag och om lägret vid Höga Kusten.

Jag är inte ett stort fan av att prata inför folk men det gick ju faktiskt helt okej. Det var väldigt roligt att få utmana sig själv och ändå inse att det var något man klarade av. Det var inte lika farligt som man hade föreställt sig, skulle jag få chansen någon mer gång skulle jag defintivt tacka ja!

Jag måste säga att få träffa Chhiring som har bestigit Mt. Everest 14 gånger. Helt sjukt?? Han är en av dem mest positiva människor jag har träffat. Jag tror att han har inspirerat mig mycket till att se livet från ett lite annat perspektiv än vad jag brukade göra.

Ännu en gång som jag är tacksam till vad jag har fått och får uppleva! Livet är inte alltid lätt, det är tufft med sjukhus hit och dit. Men då få såna här dagar som man sedan kan kolla tillbaka på, det är dem man får ta vara lite extra på! De är guld värda!

Likes

Comments

Skola, Familj, Allmänt, Vänner

Min helg började med utgång i Västerås med några vänner, vilket var väldigt roligt ett tag tills toadörren smällde igen på mina fingrar... så vi valde att åka hem. Bättre lycka nästa utgång ;)

Helgen slutade bra ändå, det lördagen hade att erbjuda var en tur med båten på sjön. Det var supermysigt, senaste gången jag åkte med morfars båt var innan han blev sjuk och det är över 8 år sedan. Sjukt att tiden gått så fort kan inte riktigt förstå det.

Nu väntar en ny skolvecka som jag ser fram emot. Tänk att jag har kunnat ändra mina perspektiv på skolan och livet generellt över sommaren. Från att ha mått så dåligt psykiskt och ha varit så skoltrött till att må jättebra, längta till skolan och är bara motiverad till allt! Önskar livet alltid är såhär! Jag har växt så mycket i mig själv och ser allting på en helt ny nivå, jag är evigt tacksam till allt jag fått uppleva!

Hoppas ni får en grym vecka!

Likes

Comments

tre saker jag gillar

 1. choklad
 2. min familj
 3. att mysa i soffan framför serier

tre saker jag stör mig på

 1. folk som tjatar
 2. folk som stressar
 3. när hörlurarna trasslar

tre saker jag hatar

 1. ideal och normer
 2. när jag har något roligt att berätta men den jag berättar det för lyssnar inte
 3. att gå upp på morgonen

tre saker jag drömmer om

 1. att få resa jorden runt
 2. bestiga Kebnekaise
 3. köpa min drömbil

tre saker jag ser fram emot

 1. att fylla 18
 2. att ta körkort
 3. få sommarlov

tre saker jag vill

 1. flytta hemifrån
 2. börja träna
 3. sluta äta kortison

Likes

Comments

Haha idag när man ville vara spontan och dra till Stockholm på Zara Larsson och det inte blev som man riktigt hade tänkt sig..
Ja i alla fall, jag skrev till min kusin som bor i Stockholm och frågade om han ville ses och gå på Zara med mig och då hade han redan planerat att gå så det var ju perfekt! Så jag tog 17.00 tåget till Stockholm för att möta upp honom och hans kompis. När jag väl är framme vid gröna Lund visa det sig att det är fullt och de tar inte in mer människor (: kuuuul vaaaa? Haha nej men då fick vi göra det bästa av situationen så vi åkte till Odenplan och åt svingod pizza!
Det blev en väldigt lyckad kväll iallafall! Har inte träffat min kusin på ca ett år så det var riktigt trevligt att få träffa honom!

Likes

Comments