Header

Då var det dags! Direkt efter jobbet hann jag en sväng till gymmet sen direkt iväg mot flygplatsen. När vi hade hoppat in i bilen såg vi även att boardingen redan var 17.40 och då var vi inte ens halvvägs. Blev dock ett lyckligt slut. Hittade ett annat flyg så vi hann boka om och flög bara någon timme efteråt.

Vi var framme på Hotellet runt 01.00 och därefter hoppade vi direkt till sängs. Vaknade med ett underbart väder på racing-dagen! Åt frukost med Kims familj sedan begav vi oss mot SPA, själva staden. Så mysig stad, gick runder i staden med Kims mamma och syster. Blev att vi var tillbaka strax innan racet började.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår efter jobb var planen att sticka till gymmet. Blev inte så utan åkte direkt hem till Kim och sedan åkte vi till Koenigsegg för att fixa Kims bromsar till Audin. Vi planerade även att laga käk men det hade vi ingen ork till så vi beställde Thai mat istället från Wookit. Slutade med att båda två låg sletna på soffan och kollade Vaiana.

Efter jobb idag skall jag direkt till gymmet, kötta stenhårt och därefter sola. Måste även hinna packa inför helgen. Tror flyget går runt 19.00 så lär väl vara framme i Belgien innan 21.00

Likes

Comments

Igår var en helt underbar dag. Efter jobbet körde jag direkt till gymmet, körde rygg och cardio 300 kalorier som uppvärmning. Vet inte riktigt varför men räknar alltid de kalorier jag förbränner istället för minut vis. Efter gymmet körde jag hem till Kim och slängde på mig ett par fräscha träningskläder. Vi tog motorcykeln till Gröningen och promenerade en bit längs stranden. Vädret var verkligen perfekt, äntligen värmare. Vi svängde förbi Sillen och Makrillen och käkade. Slängde i mig en räk-macka och blev även två glas vin. Första gången jag åt där och blev verkligen en super go kväll.

Likes

Comments

Pratade med Kim igår och nu till helgen har vi planerat in race på SPA som ligger i Belgien. Tidigare var vi på 6-timmars racet på Silverstone villket var väldigt skoj. Tror att vi åker nu på Fredag redan vid 19.00 från Köpenhamn. Idag har jag inplanerat jobb samt gym. Om inte Kim tvingar med mig till Väla. Annars tänkte jag träna biceps och rygg.

Likes

Comments

Ännu en vecka. God morgon! Har tyvärr inte haft tid med bloggandet under helgen då det varit mycket inplanerat. I Lördags hämtade jag Kim vid 08.00 i Köpenhamn efter jag plockat upp honom så kröp jag ner i sängen igen. Somnade någon timme och sedan begav jag mig till gymmet.

På Söndagen var vi redan uppe vid 08 igen och förberedde oss för Lund. Tog tåget vid 09.12 och därefter startades dagen med en shot. Sara fyllde 20 år så blev även lite födelsedags firande. Kändes som att hela Söndagen försvann.

Likes

Comments

Efter kvällens bravader så mår man sådär. Planen var att köpa pizza och sätta oss hemma hos Tintin men tyvärr blev det inte så. Vi gick till Torstens och köpte drinkar och kvällen slutade sent. Ska jobba fram till 15.00 idag därefter blir det nya naglar och håret skall slingas. Ska även en sväng inom gymmet och solariet. Kim kommer hem imorgon och känner att jag ligger efter med brännan. Ikväll skall det bara mysas, tänkte åka iväg och köpa frukt. Eventuellt ta ett glas vin hemma till 13 reasons why. Så sjukt bra serie, rekommenderas!

Likes

Comments

Såg denna kollektionen idag på Twitter. Wow vad snygg, hade verkligen velat köpa Da Vinci clutchen, tänkte bara dela med mig. Sharing is caring.

Likes

Comments

Var precis iväg på en föreläsning med jobbet. Föreläsaren Chris McDonald höll i föreläsningen som handlade om energi, positivet och hur vi personer påverkas av varandra och uppskattning. Helt galet att människa kräver mellan 4-6 timmar uppskattning varje dag. Det är inte så ofta man får komplimanger och oftast när man får dem så tar man dem för givet. Det är precis som om man kittlar sig själv. Känner du av något? Nej. Samma sak gäller uppskattningar. Väldigt svårt att ta in dina egna uppskattningar som du säger till dig själv. Så nya tag och dags att uppskatta det man har och andra.

Ikväll planeras det in vin & GT, ska bli riktigt gott under denna långa dagen. Började med att jag gick upp tidigt imorse för att kunna bege mig till gymmet. Körde cardio samt mage. Nu känner jag verkligen att jag är tillbaka i tränings rutinen. Så skönt!

Likes

Comments