View tracker
View tracker

Blir kvar i Karlstad ikväll, så jag och tjejerna tänkte umgås och hitta på något trevligt. Grabbarna åker tyvärr hem och Hampus åker till Australien i ca 6 månader så gårdagen var ju tillbringat till honom. Vi hade en grym kväll!

Det blir i allfall en lugn kväll med massa mys. Jag tänkte köra en ''helgvlogg'' så den kommer upp på måndag förhoppningsvis!

Likes

Comments

View tracker

Gårdag: Kom till Melinda runt fem, bytte om och började fixa mig. Satte oss och umgicks en stund innan grabbarna kom. Vi hann inte riktigt sätt oss ner innan taxin redan var här och vi skulle iväg och käka på Pinchos. Det var jätte trevligt och gott! Vidare drog vi till Tabels där vi satte oss en stund och började spela biljard. Kvällen avslutades hyfsat tidigt men det har varit en toppen Fredag!

  • 143 readers

Likes

Comments

Igår var jag extremt stressad. Var på ett möte som det gick jätte bra på, sedan jobb i några timmar. Skyndade mig hem för att träna i ca 2 timmar, sedan blev jag hemma runt tio. Så jag var heeeelt slut igår. Hann inte riktigt andas någonting under dagen för det har varit fullt upp för mig hela tiden!

Idag fick jag sova ut, vilket var så skönt. Har packat väskan och fixat mig lite smått för att åka iväg till tjejerna. Kommer bli en toppen helg igen, och grabbarna kommer idag då vi ska ha avskeds middag för Hampus och sedan ska vi vidare till Tabells , så det kan bli skitkul!!

Likes

Comments

Jobbet gick jätte bra, alltid kul att jobba ihop med Ludvig. Det var ganska lugnt men det rullade mycket efter att jag slutade. Satte mig och käkade mat vid en resturang på Bergvik innan mamma och pappa hämtade upp mig. Just nu är jag hemma och ska planera in ett möte med ett företag som jag förhoppningsvis kommer sammarbeta med om det går som planerat!

Likes

Comments

Likes

Comments

Strax ska jag iväg och jobba på Volt, är super taggad! Känner på mig att detta kommer bra en riktigt bra dag. Har fått sova ut och känner mig hyfsat utvilad. Efter jobbet ska jag sätta mig och plugga teori så mycket jag kan är planen! Så får hoppas att jag går efter den också!!

Likes

Comments