Åh vad jag vill ha sommar igen kände jag just idag. Det är så tråkigt väder och så kallt, men jag är en sån människa som gör det bästa utav situationen hur tråkigt den är så det är bara att sätta på sig snygga och varma kläder för att sen åka iväg. Albert och Anton kommer och hämtar mig strax!

Kommer hem rätt sent eftersom jag har match på eftermiddagen och sedan åka hem. Har inga planer fredagkväll men förmodligen fortsätta umgås med grabbarna och hitta på något!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Var iväg til handbollen idag vilket var så otroligt kul! Har saknat det så himla mycket och nu är man tillbaka. Imorgon ska vi iväg och spela match mot Hammarö och dom ville att jag skulle med! Så himla roligt verkligen. Träningen för mig gick jätte bra förutom att min mage förstörde en hel del faktiskt, första gången när jag tränar sådär vilket är väldigt tråkigt. Men det gick bra efter att jag vilat en stund.

Ska iväg och hinna träffa Albert och Anton imorgon på lite mat eller fika, saknat dessa grabbar redan så det ska bli super trevligt att umgås!

Likes

Comments

Bild på mig och bästa Simon

Dagen började väldigt segt för mig, har städat hela morgonen och ska strax laga mat med pappa. Mamma är även lite ledig också så du får jag även umgås med henne lite. Tänkt ta det lugnt idag och förmodligen läsa bok och ut för att ta en promenad om inget annat tycker upp!

Likes

Comments

Don't match - Matcha inte örhängen. Jag tycker den trenden kommer bli super cool, jag skulle lätt kunna använda mig av den då jag tycker annorlunda är alltid bäst!

Fleet Feet - För att få en mer sportigare look i sin outfit kan man använda sig utav platta tofflor. Den trenden har redan varit med att gå runt i tofflor. Men inte att använda mer färger, det har alltid varit ett par svarta eller vita. Så ett par orangea tofflor till en helsvart outfit vore coolt!

Carry on - Nu för tiden när vi kvinnor är allt mer och mer upptagna så behöver vi mer en väska. Denna trend är mer att du ej ska kunna hålla i den, utan låta den hänga vart som på kroppen för att du ska känna dig mer bekväm

Statement Specs - Börja ha mer färgglada solglas ögon, att dom inte endast ska vara alltför svarta!

Cool boots for Warm days - Att ha coolare skor med en touch av något extra. Som sagt inte endast svart färg utan att skorna är mer galna, vilket kan göra super mycket då skor är viktiga för outfiten.

Stride right - Det bästa är att ha ett par klackar som passar till vardagen. Som är skönt och gå i och inte endast för utgång. Så 2017 välkomnar man skor i vardagen igen!

Likes

Comments

Tänkte ge er bra tips på smink lite då och då, saker jag själv har testat och tyckt är super bra! Vissa är lite dyrare och vissa är en aning billigare och lika bra.

Likes

Comments

Jacka - Mango / Skjorta - G2000 / Jeans - HM / Skor - Vagabond / Bälte - Lindex /

Vaknade hyfsat sent idag vilket egentligen var skönt då jag sov ut. Väcktes av pappa och började fixa mig på en gång. Blev klar en timme senare och då åkte vi iväg till Karlstad så jag sprang och gjorde ärenden lite över allt. När jag var klar åkte vi iväg till Bergvik och käkade ihop, kollade på iPhone 7 en hel del och jag blev väldigt sugen på den.

Kom hem för inte alls längesedan. Har på mig mjukis kläderna och ska fortsätta umgås med pappa och förmodligen spela spel eller kolla på en bra film. Byxorna är för övrigt nya, skrev det i ett annat inlägg men här har ni en bättre bild på dom. Kram

Likes

Comments

Jag vill verkligen resa och när jag menar med resa så tänker inte jag alltid varma ställen för att festa. Utan jag vill utforska saker, åka till ställen dit aldrig turister eller vanligt folk åker. Kanske hitta olika källor hemliga gångar, hemlig skog? Vem vet. Men just utforska, hitta nya saker i olika länder,städer,byar. Det vore så mäktigt att bara åka iväg.

Jag vill exempelvis gå flera kilometer runt berg för att få se en fin utsikt i 5 sekunder. Eller kanske till och med tälta där ett gäng eller själv för att se hur det ser ut mot kvällen/natten. Tända eld käka mat som inte alls är god och bara umgås. Känna av naturen helt och hållet. (Super skön låt nedanför,när man ser dessa bilder)

https://open.spotify.com/track/78LAdB9TstKFHTSvenM92O

Hitta olika fina ställen där man kan exempelvis käka eller spendera natten. Åka båt till olika ställen. Inte ta bil eller buss, utan ta en båttur dit man ska för att få en mer upplevelse.

Sedan kan man åka till olika ställen där det är mer kulturellt. Med mat,klädsel,boende,traditioner mm. Lära sig av andra länder och få det med sig så man vet tills nästa gång man åker dit exempel. Lära sig nya saker inte via internet utan genom att resa och utforska.

Någonting jag även vill göra är att bo i en stuga mitt ute i skogen. Där den är byggt bra för att kunna promenera och göra lite vad man vill. Så det inte bara är skog överallt utan att man har ett hyfsat utrymme att röra sig.

Tycker det är så mysigt. För då måste man i princip handla massor med mat och olika saker eftersom det förmodligen är super långt med bilen till affären. Vill heller inte använda mig mycket av mobilen, speciellt när man är på ett sånt här ställe där man ska uppskatta det som är omkring en.

  • 298 readers

Likes

Comments