Header

Välkommen till min lilla blogg. Här tänkte jag skriva om allt som faller mig in, vilket kan vara allt ifrån små vardagsbestyr till stora livsfunderingar. Inte för att bevisa att jag är en extraordinär eller särskilt intressant person, mer för att ventilera min ibland lite för hyperaktiva hjärna. Jag behöver en plats där alla tankar får bli till ord och där jag kan resonera med mig själv gällande livets dilemman. Denna bloggen känns som den perfekta platsen för detta ändamål.


Så vem är då jag? Sally. En tjej på ganska nyss fyllda 22 år som de senaste åren ägnat mig åt studier för att bli civilingenjör. Jag är inte någon som har ett välkomponerat instaflöde, ett konstant städat hem eller som varje morgon slänger ihop den perfekta smoothiebowlen. Så detta är ingen sådan blogg. Mitt liv består mer utav kläder utspridda i lägenheten, ett hår stylat av vinden när jag i sista minuten springer till föreläsningen och myskläder med hål i som pryder min kropp varje kväll när jag är djupt nersjunken i soffan. Jag äter mer godis än vad jag vågar erkänna och ibland låtsas jag att jag är en elitidrottare när jag springer på löpbandet. Att sträva efter perfektion och en fasad som passar andras ideal är inget som intresserar mig. Dock drömmer jag om att uppnå något i livet och strävar efter nya mål och visioner. Det kan förhoppningsvis skina igen här, bland alla återkommande vardagsfunderingar.

Träning, mat, vardag, studier, motivation, självkänsla och ambition får vara nyckelorden för denna blogg innan jag ens börjat, så får vi se vart det slutar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments