Detta är ingen blogg som berättar om vad som är rätt eller fel. Ingen blogg full med perfekta outfits, olika hälsosamma pulver och definitivt inga piller. Vill du läsa om sådant får du leta någon annanstans.

Detta är snarare en blogg om en helt vanlig tjej, som studerar och tränar under dagarna. Men nu ska jag inte glorifiera mig själv eller polera mitt liv. Jag ska vara öppen och ärlig, egentligen så är jag sådär lat som de flesta andra. Jag lägger inte upp maten fint på tallriken och du hittar mig ofta liggandes i sängen samtidigt som jag spenderar min tid på fullkomligt onödiga saker och ting. Sen en vecka senare beklagar jag mig över ångesten om att tiden inte räcker till. Sådan är jag, sådant är mitt oglamourösa liv. Simpelt. Enkelt. Med ett alldeles för stort godissug.

Men trots detta tror jag att det finns ett mål och en mening med livet. Med den motivationen har jag viljan att vara lycklig varje dag, att uppnå mina mål och att älska livet. Så förhoppningsvis kan jag erbjuda någon form av motivation och pepp till er alla. Lite inspiration till livet ifrån en helt vanlig tjej, som är precis som dig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments