Har haft bästa vecka här i Italien! Har gjort så mycket och vart på collusseum, kollat på när påven talar, kollat fotboll(Roma-Fiorentina), vart på stranden, vart högst upp i st Pietrie kyrkan, spanska trappan och Forum romanun. Bara gått i skolan 2 timmar varje dag, så 10 timmars italienska den här veckan! Här även ätit riktigt bra mat Hela veckan!!

Vi hade regn måndag, tisdag men på onsdag,torsdag och idag(fredag) har det varit roligt varm ungefär 19-20 grader i solen. Imorgon ska det däremot bli lite mulet så vi ska gå på Vatican museet. Här kommer lite bilder hoppas ni har de bra i sverige!
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I morrn åker jag på studieresa till Italien med min italienskagrupp. Det ska bli jättekul och vi är borta i en vecka. Vi kommer gå 2 timmar i skolan varje dag och bo hos värdfamiljer, kommer blogga och lägga upp lite bilder när jag får internet! Måste gå upp kl 2 på natten i morrn så det gäller att lägga sig tidigt idag för att orka :)

Likes

Comments

Nu börjar våren äntligen komma, de va på tiden. Riktigt härligt med sol så får man användning av solglasögon!


Likes

Comments

Första utomhusmatchen för säsongen mot Älvsjö. Vi förlora med 2-0 men tyckte ändå vi spela jättebra! Stolt över er tjejer!

Likes

Comments

Igår gjorde vi vår egna Dumplings och vårrullar, det tig sin tid men det var jättegott!


Likes

Comments

Var hos frissan idag och klippte/färgade om min ombre för att den hade fått lite för mycket utväxt. Så jag bestämde mig för att testa och göra den lite ljusare än innan :) den blev ljusare än vad jag jade tänkt men är ändå väldigt nöjd!


Likes

Comments

Köpte äntligen koftan som jag velat ha sen förra året, den tog slut snabbt då så hann inte köpa den i min storlek. Den kommer från Vila och kostade 400kr.
Likes

Comments

Det här är bästa musiken just nu enligt mig! Det är dock synd att dom har tagit bort Haunted och Crazy in love av Beyoncé på Spotify.. Men här får ni i allafall länk till Crazy in love :)

Likes

Comments

Härligt med återförening med finaste Olof!

Likes

Comments

Nu är det dags! Ska gå på förhandsvisningen på FSOG i morgon! Med några fina tjejer!

Likes

Comments