Header
View tracker

Resa, Text

Nästa roadie!!! Vi har precis packat ihop alla väskor och ska snart köra iväg mot Twizel med lite stopp på vägen... kommer en uppdatering om detta till helgen förmodligen då vi nog inte kommer ha något internet där vi ska vara! Hoppas alla mår bra och tar hand om varandra! Puss och kraaaaam

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tips, Vardag

Varje morgon här i Nya Zeeland så består vår frukost av följande:
En rostad fullkornsmacka
En klick smör
En avokado
Ett porcherat ägg

Perfekt under en stressig morgon, enkelt och energirikt!


Likes

Comments

View tracker

Tips

Dessa sammetsbyxorna... Kapade dem helgen innan vi åkte. Var så himla skeptisk till att använda såna byxor på fest, kändes mer som ett par mysbyxor, men min åsikt ändrades heeelt när jag provade och klädde upp dem. SÅ nöjd. Ni hittar dem på Bik Bok!

Blev en väldans trevlig sista kväll med tjejerna, as usual.. pok

Likes

Comments

Från den högsta vägen i Nya Zeeland

Goalisarna

Wanaka

Haft dåligt med internet de senaste dagarna, därav uppdateringen. Skönt tänker vissa, slipper ni se så tråkiga bilder va..

Wade och Beef klarade loppet! Är så imponerad av alla som sprang i mål efter 60km. Under loppet passade vi andra på att vandra en mil av banan bland bergen, det var en helt fantastisk miljö. Framåt skymningen blev det grill. Känner äntligen att jag är ikapp med sömnen, wiiiiee!! Igår körde vi alla lite recovery i hot tubs!

Likes

Comments

Är rätt jetlaged fortfarande. Det känns konstigt att vara 12h framåt i tiden, när jag går upp ska jag egentligen gå och lägga mig osv osv..
Igår åkte vi från Queenstown till Te Anau, en annan mindre stad som också varit mysig. Idag blir en stor dag. Wade och hans kompis ska springa ett lopp på 60(!!!!!)km, och detta för välgörenhet. Det är en sån himla stor och fin grej. Hoppas verkligen att allt går vägen! Klockan är nu 5 på morgonen och dem ska köra ner till starten! Senare ikväll ska vi förhoppningsvis fira, det finns en del att fira faktiskt. Vilken vecka detta varit.

Likes

Comments

Jag önskar verkligen att jag kunde fånga allt på bild. Igår gick vi ut och en runda längs floden. Det var bara jag, Johanna och Julia. Tror ni vi hade mycket att ta igen? Vi gick i denna omgivningen i timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi har inte träffats på ett helt år, men det spelar ju verkligen ingen roll. Oavsett hur länge vi kommer vara ifrån varandra nästa gång, så kommer inget med "oss" att förändras.

Likes

Comments

Resa, Tips
...Queenstown

I ain't sorry! Tidigt i torsdags morgon vaknade vi upp hos Johanna<3 längtat efter att få säga det. Vi körde till en mysig liten stad för att äta Johannas topp 1-burgare! Den var nice, vi hängde i en park vid en sjö omringat av berg. Överallt är det så, men det är så fint. I princip vart man än går så är man omringad av berg och skog! Men jag har fått en logisk förklaring till detta, tror jag, den var på engelska så jag tänker tyvärr spara er den då man är duktigt ringrostig på engelska just nu...

Efter lunch åkte vi faktiskt upp i bergen i en linbana och HELA vägen ner åkte vi lådbilar haha! Ni som saknar den där "kicken" som liten, åk till NZ och Queenstown för lådbilsrace, varsågoda hörni.

View från J/W lägga

Likes

Comments

Resa

Igår kom vi äntligen fram till Dunedin och Johanna/Wade. Hennes reaktion när vi dök upp bland folkmassan var HELT sjuk, kommer verkligen aldrig glömma detta. Ni vet när man blir rörd och ryser av att tänka på något? Så blir det varenda gång jag kollar på denna videon, varenda gång. Wade filmade hela händelsen, ni kan se den via länken här:

https://www.facebook.com/johanna.thuvesson.3/videos/10209710472872148/

Nu ska vi snart äta frukost och bege oss ut på första äventyret som ska äga rum i Queenstown, SOOO EXCITED!

Hörs, pok

Likes

Comments

Resa

Alltså gode min gud vad lång resa vi nu har bakom oss.. Just nu sitter vi och har fredagsmys på en onsdag på flygplatsen i Christchurch, NYA ZEELAND! Yep you heard right, en ynka flygtimme kvar sen är vi äntligen framme! Tänk att Johanna inte har den blekaste aningen om detta. Det gör mig såå lycklig! Snart dags att lägga till henne på snapchat, avblockera henne på instagram och kanske lägga till henne som vän på Facebook med, men bara kanske. POK

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw