Header

Tröjan hittar ni på Gina Tricot.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Text, Vardag

Wow, insåg att det är så många fler faktorer som spelar in på detta. Jag själv vill för tillfället bättra på konditionen men också tänka på vad jag äter för att bli mer fit efter min fyra månaders långresa. Detta är några av mina tips, som jag gör/tänker på själv:

1. Sätt upp ett mål. Jag ska klara milen. Jag ska klara milen detta datum och på denna tiden.

2. Jag omger mig själv med människor som tror på mig och höjer mig. Som ser det fina i mig och inte kollar snett eller på nåt sätt får mig att känna mig obekväm. Trust me, att lägga ner energin på såna människor som inte vill en gott, det är som att kasta värdefull tid i sjön. Detta är kanske bland det viktigaste, som jag lärt mig senaste månaderna.

3. Detta kan låta lite skevt, men... Teasar mig först, men tänker sedan på vad jag kan äta istället och sedan på vad för resultat detta kommer att ge mig framöver. För mig blir det en tydlig skillnad och förståelse i mitt tänk. Jag är inte den som förbjuder mig helt från onyttigt, utan känner jag verkligen, verkligen att jag vill ha något så belönar jag mig det också. Jag tror inte att man kan se ett långsiktigt mål om man direkt sätter upp förbud.

4. Köp bekväma skor, men se även till att ha bekväma träningskläder.

5. För mig personligen så blir jag mer peppad när jag tränar i grupp! Att få höra dem där pushande orden i sluttampen får en att köra enda in i kaklet. Prova! Cvc är ett supertips.

5. Något jag kämpar med varje gång jag är ute och springer är min inställning till det. Mina tankar under springturen. Jag jobbar på att få en bättre killerinstinkt! Mycket i dessa punkterna bidrar till en bättre sådan.

6. Till sist, jag tänker på känslan efteråt. Hur bra jag kommer må och hur lättare det kommer bli nästa gång.

KRAM

Likes

Comments

Vardag

... med mina hjärtan!!!!

Kolla som man kan "lyxa" till det en måndag och en sista lediga dag på en långhelg. Imorgon vankas jobb och efter det någon form av träningspass. Hoppas det blir någon tid över till att klicka hem lite nyförvärv till garderoben, har varit duktig och sparat ett tag nu hehe.... Godnatt!

Likes

Comments

Vardag

Glad påsk på er hörni! Jag har hittills haft en fabulös helg. Ätit i mängder så känner väl mest att mitt väntade inlägg ang träningsmotivation behövs droppas snart. Nu ska jag krypa ner, ska bli så skönt att vakna upp utvilad imorgon utan att ha festat. Pok

Såklart fick morfar vara med

Likes

Comments

Är slutkörd efter denna veckan. Tur det finns te??? Snacka om att känna i lugn i kroppen efter en kopp. Ska lägga upp mitt inlägg ang motivation till träning, insåg när jag skrev det att det var så mycket fler faktorer som spelade roll än vad jag trodde...
Efter imorgon tar jag helg. En lång en. Kram

Likes

Comments

Text

Så igår var jag med mina tjejer. Vi drack vin och gick ut senare på kvällen. Vi hade kul, men någonstans igår så gick det fel. Igen. Det som händer så ofta och uppmärksammas så sällan. Någonstans där i folkvimlet så får en man för sig att han har rätt till att ta på min rumpa. Jag frågar mina vänner om det var dem, alla skakar på huvudet och strax därefter vänder jag mig mot honom som står metern bort från mig och vinkar med ett sliskigt leende. Jag blir så trött. Jag räcker fingret och vänder mig om för att gå ut. En vakt har sett hela händelsen och kastar ut denna mannen från klubben. Kort därefter berättar han vad som hänt för polisen utanför och dem frågar mig om jag vill göra en anmälan. Absolut, jag gjorde det direkt. Det slutade med att främlingen för mig som tog sig friheten att ta på mig fick åka i polisbil medan jag fick fortsätta min kväll med mina vänner.

Jag vet inte hur många gånger sånt här händer oss tjejer när vi bara vill gå ut en kväll för att ha KUL. Och ÄR det någon tjej som kan påstå att hon aldrig blivit tafsad på när hon hängt på krogen? När ska dessa respektlösa svinen rent ut sagt, förstå vad som är rätt och fel samt vad som är mitt och ditt? Hur kan man inte ha lärt sig en sådan här ENKEL och betydande sak under ens uppfostran? Det är så fruktansvärt vidrigt. Så länge sånt här inte anmäls, så fortsätter den här sortens tolerans till mindre sexbrott att ses okej ut. Så snälla tjejer, anmäl. Alltid. Det gör oss alla en tjänst.

Likes

Comments

Har under senaste dygnet ägnat alla mina tankar åt dem personer som miste sina liv igår i Stockholm och deras anhöriga. Så overkligt att terrorismen är så nära. Men, vad Stockholm reser sig och visar att terror inte biter på oss.

#tillsammans

Likes

Comments

Blogkeen
Nouw