Header

Resa

Waaow, vad dagarna bara flyger iväg. Igår blev en mysig dag, vi hyrde moppe och körde till Long Beach. Fin starnd med lite mer tropisk omgivning än Klong Dao. Efter det tog vi en tripp till en viewpoint över stranden, denna gången i solnedgången. På kvällen blev det gourmetburgare på Shanti Shanti vilket helt klart fick bra betyg!!!

Idag är sista dagen här bland ögrupperna på Thailand innan det bär av mot ännu en destination. Som sagt, tiden flyger.

PoK

Saltyy hair

Likes

Comments

Resa

20/3-17. Tog färja över till Phiphi. Vandrade 3,5km i Birkenstock. Men det var det värt, kolla dessa vyer:

Åkte longtail till Maya Bay

och snorklade i detta vattnet..

Likes

Comments

Resa

Hej godingar!

Idag börjades dagen med en prommis till Klong Dao beach efter en ordentlig frukost. Inte jätteimponerad av stranden, men en helt okej. Vädret bjöd på ganska mycket moln men säkert runt 30 grader. Förutom att sola och bada så köpte vi oss en fotboll och lattjade lite, första gången på ett väldigt bra tag jag rörde en boll...MEEN så kul! Till lunch tog vi båda varsin Pad thai på stranden, supergott!! Senare på eftermiddagen hyrde vi moppe för att nu i två dagar upptäcka och hitta lite smultronställen på Koh Lanta som vi befinner oss på just nu. En mysig dag med en mysig Hampan. Nu ska vi sova och hoppas på att våra knallröda ansikten lagt sig till imorgon, haha, sopor. Godnatt världen.

Likes

Comments

Resa

Igår kom äntligen dagen då vi planerat in ett IKEA-besök, (alltså köttbullar och potatis) vilket var helt fantastiskt gott! Det blev även en del shopping innan vi åkte till Traders Hotel och tog hissen upp till Skybar. Look at that vieeeew. Kuala Lumpur treated us well! Så glad att vi åkte dit. I skrivande stund befinner vi oss i... Thailand. För tillfället i Phuket då vi tänkte planera destination för morgondagen nu ikväll. Här svänger det fort! PoK

Köpcentrumen i Kuala Lumpur var många och storoa, här är ett med en berg- och dalbana inuti

Från Skybar / Traders Hotel

Avrundade kvällen med några drinkar och nachos med min finaste

Likes

Comments

Hej bloggis!!

Kuala Lumpur har varit ÖVER mina förväntningar. Gud vilken fel bild jag hade av denna staden? Trodde det skulle vara liknande tidigare städer vi varit i med hemska vägar, trafik och allmänt orent. Men det är verkligen fräscht och modernt, och påminner faktiskt lite om New York, haha. Idag har vi vandrat runt på ett av alla (!!!!!) köpcentrum och fyndat lite. Båda vågade sig på en klippning också haha, är väl halvnöjd med min men med lite styling ska det nog kunna rockas.. Visar imorgon. VI BOR PÅ BÄSTA STÄLLET, Fraser Place mitt i centrum:

Poolview

Lägenhetsview

PoK

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw