Header

Detta är vad som blev av med alla Ikea-saker jag köpte. Vet dock inte varför jag köpte de genomskinliga lådorna (längst enr på golvet). Jag hade verkligen ingenting att lägga i dem insåg jag när jag fick hem dem, haha. Aja, någon gång lär jag komma på vad jag kan ha dem till.


Före & Efter

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Idag är en sån dag jag har sååå mycket hemlängtan! Vill bara va hemma & chilla i mitt rum & ligga i min SKÖNA säng! Jag har aldrig legat i en sån obekväm säng som jag har här, haha. Skojar inte. Hårdaste säng jag suttit/legat i. Vet inte om jag ska säga till. Vågar inte det riktigt än, haha. Desto lättare man är, desto mjukare säng ska man ha. Och jag är liksom 1,60 & har den hårdaste sängen någonsin.. :') Än så länge har jag sagt att jag sover jättebra så det blir lite pin att plötsligt komma & säga motsatsen & att jag ljugit hela tiden😂

Nej men mitt humör här går väldigt mycket upp & ner. Igår fattade jag inte riktigt hur jag kan haft sån hemlängtan men idag vill jag bara hem & fattar inte riktigt hur jag velat stanna. Hahah. Som tur är så är dessa dåliga dagar väldigt få.. Och allt känns bara bättre & bättre här!

Idag åker föräldrarna till Paris för en dag så farmorn kommer & ska sova här istället vilket känns skönt så jag inte har allt ansvar själv. Jag brukar inte ens vakna på nätterna när den minsta skriker, haha.

Likes

Comments


Jag bor väldigt näta Kensington/Notting Hill där de har en känd marknad som heter Portobello-market. Jag var där första dagen med värdföräldrarna. Dock gick vi bara typ 10 meter, haha. Jag har försökt gå på den flera gånger men antingen har de stängt eller så var det fel dag osv. Så igår GICK jag dit. Tog ca 15-20 min, så det var inte så farligt.Så mötte jag upp Natalie. Jag hade fattat det som om att marknaden var jättestor med massa olika marknadsstånd, men det var nästa som det är på vardaga,  bara att de hade food-market nu. Vilket inte alls var så stort som jag trodde. Blev besviken :( Tråkiga som vi var så tog vi varsin kebab när vi kunde välja på allt möjligt, haha. Men de har knappt kebeb här. Detta var första gången jag såg kebeb.​

Likes

Comments


I går kväll käkade jag Olivia och en ny tjej, Natalie ute. Det var någon ny resturang i Notting Hill. Alltså... Jag är inte så high på att beställa på engelska, haha. På dricker stod det ngt om apelsin, så antog det var typ Fanta. Så jag tog det. När jag skulle välja pizza stod det under (lägg till små tomater för £1). Jag gillar inte tomater så mycket så sa nej till det. Tydligen var det om man ville ha tomatsås i botten !!???!? Klart man vill ha det? Är inte det typ lika viktigt som deg på pizzan? Varför ens fråga det? Så när jag först fick drickan var det apelsinJUICE!! & pizzan var utan tomatsås i botten... Inte bästa pizzan jag käkat direkt...hahaha! Pizza utan tomatsås & apelsinjuice :)))))

Men annars var det trevligt! Idag fyller Viktoria år så får se vad vi hittar på idag. Synd alla ska jobba imorgon...

Likes

Comments


Jag skulle egentligen åkt till Ikea i Onsdags med en tjej men ett av hennes barn blev sjuk så det blev inget av det. Igår frågade dock en annan tjej om vi skulle dra dit, perfekt! Vi möttes upp vid entrén. Man märkte redan där att det inte kändes som svenska Ikea, ahah. För det första var detta Ikea mycket mindre än de vi har i Sverige. Designen på rummen var också mycket mer brittisk stil på. Mycket mörkt trä och mycket grejer. Det var inte riktigt samma kvalité eller vad man ska säga på ​detta Ikea. Men, men. Jag fick med mig lite saker hem i alla fall. Jag ska visa i ett inlägg sen vad jag hade allt till. Köpte såklart Marabou och Bilar. Dock var det granar... dåligt :( Köpte det dock inte för jag saknar det svenska godiset, haha. Jag var nog mest bara sugen på godis.

Likes

Comments

Skrev ju igår (eller om det var här om dagen) att jag behövde köpa varma skor att ha inne. Samma kväll kom värdmamman hem med dessa (på bilden) till mig !? Så snäll!!! 

Onsdag morgon kom Viktoria och Olivia till mig på morgonen och lämnade sina resväskor. Nej, de ska inte bo hos mig. De hade dem där över dagen då de byter boende och hade ingenstans att ha dem. Så jag tryckte in fyra resväskor i mitt lilla, lilla rum, haha. Vi gick och köpte en kaffe. Olivia åkte till sitt jobb och jag och Viktoria åkte tilll ännu ett shoppingcenter. Också Westfield, men på andra sidan stan, i Stratford. Inte vart på east side förut. Det tog en timma overground dit men det var mycket bättre än Westfield i Shepherds Bush. Dock var vi inte där så länge då Viktoria hade massa ärenden hon skulle på. 


Idag ringde mor och sa att familjen kommer hit den 10:onde November!!!! WOOOHO! Saknar dem så sjukt mycket!

Likes

Comments


Tisdagar är en heldag med jobb, dock väldigt chill. På tisdagar kommer barnens farmor hit och minstingen är hemma från dagis. Jag ska vara hemma & hjälpa farmorn, så har jag fattat det som i alla fall. Jag, farmorn och P gick till familjens läkare och skrev in mig där. Det var mer komplicerat än väntat men nu är det gjort. Nu sover P så det finns inte mycket att göra. Farmorn springer runt och göra massa sysslor vilket gör att jag känner mig dum, haha. Men hon vill inte ha hjälp när jag frågar så det är ganska chill när hon är här😅

Måste skaffa ett par fake Uggs! De jag har nu är värdmammans. Här har man ju skor inomhus (om man vill). Nu behöver man det för det är så kallt så hade behövt ett tar riktigt varma & mysiga! Det står på min shoppinglista!

Likes

Comments


Efter att lämnat L i skolan tog jag tåget till Shepherd's Bush för att shoppa lite på Westfield. Ganska mycket jag behöver egentligen men hittade ingenting.. Hade inte så mycket tid heller då jag skulle hem vid kl två & hämta L från skolan. Men åt på Five Guys vilket var en sjukt nice hamburgarkedja! Godaste pommes jag ätit!

När jag kom hem följde jag L till hans vän där han lekte en timma då jag hämtade upp han. Sedan var allt som vanligt. Föräldrarna var hemma tidigt så jag behövde inte göra mycket mer än att få barnen i badet.

Likes

Comments

Det bästa med att ha sett Big Ben är att det nu var väldigt enkelt att komma på rubrik till detta inlägget. Plus att jag nu kan säga att jag sett Big Ben. Började få lite panik av att ha bott i London två veckor och aldrig sett Big Ben!? ​Det var faktiskt en sjukt häftig byggnad. Alla detaljer!! Vi tog några kort och gick en sväng sedan tog vi underground till Notting Hill. Sjukt vad undergrounden är stor mitt i stan. Jag åkte som vanligt fel och hoppade av fel ställe osv på vägen till stan.... Standard. Men det gick ju i tunnlar osv i killometer under marken kändes det som, för att komma till de olika linjerna. 


I alla fall. Vi tänkte gå på portobello marknaden i Notting Hill men vi var där för sent. Det började regna också. Gött. Sedan jag flyttade hit har det faktiskt inte regnat mycket. Kanske tre gånger!? Det har vart riktigt nice väder. Vi satte oss svinhungriga på en resturang. Ville bara in någonstans då det regnade men fyfan. Sämsta, äckligaste, fulaste, sämsta resturang jag vart på. Att det ens är tillåtet att ha en sån resturang. Riktigt vidrigt. Vi satta oss på ett fik istället och käkade god kaka istället och drack kaffe. Mycket bättre.

Nu har jag sett Big Ben. Nu är jag klar i London. Haha, ne. Men känns typ som om att det är det man åker hit för, hahah. Oj vad jag är entusiastisk över denna staden! Nej, men det finns nog mycket mer, vill göra alla turistsaker!

Likes

Comments

Igår var det lördag och första gången jag åkte underground. Också första gången jag var i London city!!! I mitt liv. En tjej som bor några samhällen infrån där jag bor i Sverige (Olivia) skrev här om dagen att hon ska flytta till London!  Hon flyttade hit i onsdags, dock inte som au pair. Hon ska jobba här. Hon fick faktiskt jobb första dagen hon kom, så sjukt imponerande!! Jag mötte upp henne i Piccadilly cirkus där hon jobbar så gick vi mot min värdmammas jobb för att hämta några biljetter. När vi kom dit frågade de i receptionen om vi ville ta en drink eller äta så vi åkte upp till fjärde våningen och där var en bar!? Hahah. Tydligen har hon bio på sitt jobb också. Verkar som en helt ok arbetsplats! Vi tog varsin drink. På vägen hem sen givk vi in på M&M:s butik. Sjukaste! Det var flera våningar med M&M-prylar. M&M har liksom bara en smak på sitt godis men ändå har de lyckats fylla våningar med massa grejer! 


Vi åkte hem och fixade oss lite, sedan tog vi tåget till Camden och mötte upp några andra tjejer på en krog där. De var så snälla! Vi satt ute på någon bakgård så det stängde ganska tidigt och vi drog vidare till ett annat ställe vilket var riktigt nice. Minns ej vad stället hette men det var en kedja så det ska finnas på massa ställen i London. Visste inte att Camden var ett sånt festställe för övrigt!? Huuur mycket klubbar och krogar som helst där! 


En av de nya tjejerna vi träffade bodde nära mig så vi tog bussen tillsammans hem. Det var en bra dag, bra kväll! 

Likes

Comments