I efterårsferien 2017 rejste min familie og jeg en uge til USA.

Vi fløj fra københavns lufthavn til lufthavnen i Chicago. Det var fjerde gang jeg var i USA, så det var ikke noget nyt, men jeg havde aldrig været i Chicago.

Vi var i Chicago i nogle dage inden vi kørte videre til Wisconsin.

Vi så bl.a. den store sølv "bean", som også bliver kaldt "the Bean".

Chicago er en mega flot by med flotte høje nymoderne bygninger. Chicago er kendt for deres arkitektur, og vi var også på en bådtur med en guide rundt i søen ved Chicago. Der blev fortalt om alt Chicagos arkitektur.

Vi boede på Hotellet London House, vi vi havde et meget fint hotelværelse, men desværre havde udsigt til Trump Tower... Så det var vi ikke så begejstret for. Men vores hotel havde en skøn rooftop restaurant, som vi også nød.

Efter 2 dage i Chicago, lejede vi en bil, så vi kunne køre til Hudson, Wisconsin. Det var en 8 timers køretur cirka. Det var faktisk kun planen at vi skulle til Wisconsin, men vi valgte at tage nogle dage i Chicago.

Grunden til at vi valgte at tage til Hudson, Wisconsin, er simpelthen af den grund, at mine forældre har boet der i 2 år, inden min søster og jeg blev født. Mine forældre flyttede der hen fordi min far var tilbudt arbejde.

Vi besøgte nogen af vores venner som bor der, som vi har holdt kontakten med.

De havde en båd, så vi var en hel dag ude og sejle, og det var bare det skønneste vejr.

Det var en super skøn uge i det amerikanske, og kunne sagtens forestille mig at tage tilbage ti Hudson, Wisconsin. Det er simpelthen den sødeste lille by, med super smuk natur. Det var bare et lille oplæg herfra.

I må have en super skøn dag

xx

Sally

Likes

Comments