Fixade minna naglar lite idag! Tycker att det blev riktig bra och vårit! På tal om våren så är den ju verkligen här, runt 10 grader varje dag! Det är verkligen hur skönt som helst! Hoppas ni med har det lika varmt och skönt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej finaste ni! Hur mår ni? Själv mår jag super bra! Har inte varit så bra uppdatering men ska försöka bli bättre! I går "Lördag" så hade jag verkligen världens bästa dag. Jag och mina kompisar åkte ner till stan i strålande sil väder haha. Varmt och skönt va de! Åt på en super GI resturang gick och kollade i butiker och typ de. Det va verkligen behövligt för mig! På kvällen hade mamma och pappa gäster så då va jag på mitt rum, bland annat kollade jag lite smått på youtube gjorde musical.lys något jag verkligen gillar och göra och så pratade jag även men en vän. Hela kvällen och dagen det va verkligen dem bästa! Hoppas ni med hade en bra Lördags kväll! Idag är planerna inte så stora ska mest va hemma och fixa lite men annars inger direkt. Ni får ha en bra Söndag! Puss

Likes

Comments

+ har fixar minna naglar matta, super fint verkligen!

+ en snabb skoldag idag ovh med en bra dans träning efteråt

- har blivit dålig på att uppdatera här på bloggen för att jag vet inte vad jag ska lägga up för inlägg?!

- är verkligen super tröt och har varit det hela veckan, vet inte varför eftersom jag sover bra mm så jag vet faktist inte varför.

Likes

Comments

I går så hade vi  halv studiedag så jag och några kompisar passade på och åka ner till stan, och kolla i affärer och även ta en fika! Super gott va det! Och verkligen super mysigt! Hoppas ni hade det lika mysigt dom jag igår och även idag!

-----------------------------------------------

Idag så blev det verkligen fint väder strålande sol "varmt" ute! Så verkligen super skönt och vårit. Hoppas ni med har det skönt där ni bor. Men har sätt att vissa har snö så alla har inte varmt och soligt!.

Ha det bra!
Puss

Likes

Comments

+ mår verkligen super bra

+ ser fram emot imorgon då jag och minna kompisar ska till stan

- har haft svårt och vakna nu varje morgon när jag ska till skolan

- har blivit sämre på att uppdatera här på bloggen, då jag inte vet vad jag ska publicera för inlägg! Kom gärna med förslag!

Ha det bra!
Puss

Likes

Comments

Alla bilder i collaget är tagna ifrån Google!

Likes

Comments

Mest mat och fika i detta collage men jaja. Det är ju inte fel och göra när det är sommar. Här er lite bilder från i somras/ höstas mest från sommaren! Men jag hade verkligen en super mysig sommar och jag hoppas att ni med hade det!? Ha det bra! PUSS

Likes

Comments

Hej på er! Nu har det exakt gott en vecka sedan jag startade min förra veckans blogg och därför tänkte jag utse denna veckans blogg det blir....

@Sizezero

Grattis till dig! Jag tycker alla borde gå in och kolla hennes blogg!

Ha det bra!
Puss!

Likes

Comments

Fettisdagen idag! Någon som ska äta några semlor idag? Själv vet jag faktist inte. Denna bilden tog jag för ungefär 2-3 veckor sedan då vi åt hemma gjorda semlor. Och dem va verkligen super goda! Ha det bra!

Likes

Comments