Hej på,er hur mår ni? Själv mår jag rätt bra då jag har lite ont i min ena höft typ. Och så är jag även förkyld. Så kan det bli värre då. Nej inte direkt. Men jaja dagen började med att jag vaknade kl:06:00 gick up sminkade mig åt frukost mm. Sedan gick jag till skolan med min kompis. Första lektionen idag i skolan va hemkunskap. Det va verkligen super kul. På första hemkunskaps lektionen så gjorde vi tipp sås. Och det gick bra. Nu på sista lektionen så innan den så va jag i kapprummet och snubblade så jag ramlade. Och som tur va gick det bra! Och sedan efter skolan kom hem ich gjorde plättar ich. Men dem blev väldigt goa. Nu ska jag bara plugga och sedna ska jag till gymmet. Ni går ha det så bra! PUSS!

Likes

Comments

+ att vi har vår första hemkunskaps lektion imorgon!

+ att jag gjorde pannkakor till kvällsmat något jag gillar att göra!

- är sjukt förkyld!

- vill typ ha sommarlov nu men det går ju inte

Likes

Comments

Alla bilder i collaget har jag tagit från Google

Likes

Comments

En enkel frukost till vardagar! Jag tänkte dela med mig av en enkel frukost det ända du behöver är:
Havregryn
Vatten
Jordgubbar
Mango

1.gör dun gröt!(1dl havregryn 2dl vatten)
2.sedan är det bara att toppa det med jordgubbar och mango eller något anat.

Ha det bra! PUSS!

Likes

Comments

Nu tänkte jag dra igång nästa veckans blogg!
Det ni behöver göra för att delta är att:

1.följa mig här på nouw!

2.och sedan bara kommentera att du är med tex "klar"

Lycka till!💞

Gör detta för att tipsa om bloggar!

Likes

Comments

Hej på er! Mår ni bra? Själv mår jag bra förutom att det snöar sjukt mycket ute.
Nu har det exakt gått 1 vecka sedan jag startade min veckans blogg så nu tänkte jag säga vem som blev veckans blogg. Det va kul att så många ville vara med! Då jag har veckans blogg för att tipsa om olika bloggar! Den som då blev veckans blogg är........

@Ebbamy
GRATTIS till dig! 💞

Startar nästa veckans blogg imorgon! Ha en bra eftermiddag!

Likes

Comments

+ att jag är hemma själv idag,något jag älskar


+ mår bra


- att skolan börjar imorgon


- att jag sov dåligt inatt

Likes

Comments

8/1
Gårdagens dag spenderades både hemma och hos min kompis. Då det va väldigt mysigt och va med henne! Jag va då även hemma då jag läste lite i Therese Lindgrens bok. Älskar verkligen den boken! Har ni läst den, och isåfall vad tyckte ni om den? Sedan på kvällen så bestämde jag mig för att jag ville färga året. Jag ville färga det omber då att det skulle vara ljust längst ner alltså blont och min vanliga bruna färg resten av håret. Det blev inte så då vi inte hade någon blond hårfärg hemma och mamma tyckte inte det. Men då sa hon att hon hade röd hårfärg så då färgade vi topparna. Men asså blev sjukt besviken för att man ser ju ingen ting. Fall man kollar riktigt noga så ser man ytterst lite men annars inget så ja. Och förutom de så tog vi även ner granen. Och inte mycket mer gjorde vi den dagen.


9/1
Till denna dagen som har gått så sjukt snabbt! Dagen började med att jag vaknade vid 9:30 ungefär. Gick up strax efter 10:00 åt lite frukost fixade mig. Efter jag fixat färdigt mig så åkte jag och pappa och min lillebror ner till stan och åt. Gott va det. Då det va jag som bestämde att vi skulle äta där. När jag kom hem så städade jag nästa delen kollade lite youtube och intrång mycket mer än det. Då det verkligen har varit en super mysig dag. Till kvällsmat är jag lite sugen på pannkakor av något slag typ som plättar. Så det kanske blir det vi får se. Ha en bra kväll! PUSS!

Likes

Comments

+ mår verkligen super bra!


+ är med den bästa personen som finns!


- bara 3 dagar kvar till skolan börjar!


- att det är sååå himla kallt ute!

Likes

Comments

Hej på er finisar! Hur mår ni? Själv mår jag bra men fryser lite då det äntligen har börjat snöa här där jag bor och snön ligger kvar på marken men fall jag inte har fel så kommer den säkert försvinna snart och vara borta tills imorgon. Men idag skulle vi egentligen till Landskrona men eftersom det snöade och då så va det även halt på vägarna så vi bestämde oss för att inte åka dit. Så vi åkte till Laholm. En väldigt liten stad enligt mig. Då självaste cityt va väldigt litet med inte alls många affärer men mysigt va det. Så det klagar vi ju inte på. Vi åt även lunch på ett litet café då jag tog varm macka i den va det ost soltorkade tomater och rödlök. Den va faktist väldigt go. Så det va en väldigt bra lunch enligt mig. Och efter det åkte vi typ bara hem och så har jag inte gjort så mycket mer. Plockat undan lite på mitt rum men inget mer annars. Ni får ha det så bra! PUSS!💞

Likes

Comments