Nu måste jag erkänna att helgen var inte rolig alls. T.ex på Fredagen jag och min Fru bruka ta nåt gott att dricka när jag kommer hem från skolan men icke fick man göra det. På kvällen brukar vi ha något gott att äta och inte ens det blev det​. Nä nu så var det att titta på TV och ha tråkigt en hel helg. TVI VALE. Lördagen och Söndagen lika dan. Jag skulle jag personligen vilja skippa alla helgerna i typ 6 veckor Nu ska jag inte spy galla mera. Nu är det Måndag och nya tag. Jag vägde mig  i dag på morgonen och på en vecka har jag faktiskt lyckats att gå ner 6 kg. Ja jag vet man tappar mycket vatten men jag är lite stolt ändå. Senare i dag funderar jag på att försöka ta tag i mitt liv va det gäller träning. Inte allt för allvarligt men en lite runda ska jag nog lyckas med. Jag hoppas att alla har det bra i alla fall...

Likes

Comments

                                                                   Dag 3

              Helt otroligt vad det går bra​. Jag är förvånad. Visserligen sitter jag " bara " och plugga i skolan, jag menar bara att man gör inte åt så mycket mer än att sitta still och plugga. Det är värre när man kommer hem och skafferi och kylskåp finns då blir man lite sugen. Men helt klart så ska sanningen fram så dricker min söta fru typ nutrilett och därför har vi inte så mycket käk hemma nu. I dag måste jag börja med lite träning så kanske huden dra ihop sig oxå så man inte ha för mycket skinn som hänger om typ ett år eller så. Nä nu ska jag snart packa ihop mina grejer för hemresa

Ha det så gött alla så hörs vi...

Likes

Comments

Idag är det nummer 2 av typ 30 dagar flyt. Konstigt nog så går det bättre och bättre. Ja faktiskt gör det de för i går kväll så var jag sugen på lite gott att tugga på men dom problemen har jag inte idag. Men helt klart det är ju bara dag 2 visserligen så det kan ändras. Min vikt igår morse var ju 105 och I dag var den 104 men det är inget jag tar på så stort allvar på grund av att min ämnesomsättning är kass och jag kan pendla 2 - 3 kg upp och ner från ena dagen till nästa. 
Ha det så gött folks ...

Likes

Comments

                                                                   Flyt dag 1.

Nu har jag börjat på allvar med flytet. Jag käkar nån ting som heter Modiefast. Det är ett pulver som har cirka 800 calorier det är uppdelat på 4 påsar. I stället för vatten så dricker jag buljong, får se om det funkar. Jag ska försöka att uppdatera här lite då och då... 

Likes

Comments

                                       Nu är jag glad.

Den 12 / 10 fick jag besked om min magoperation. Jag kom hem från skolan jag läser till undersköterska nämligen. Kommer hem och tittar i postlådan och dör bland räkningar och reklam var ett lite tjockare brev. Jag tog in detta och sprätte upp det och till min förvåning så kom tiden för information och tiden när jag skulle opereras. Tiden för information är den 15 /11 och tiden för operation är den 17 / 11. Nu på Måndag den 17 / 10 ska jag börja att gå på flyt och det är nånting som heter Modifast då får man i sig 800 Kalorier / dag. Detta pulver är som Nutrilett det är för att man ska tömma tarmarna innan man ska göra operationen. Jag hoppas att jag har tagit rätt beslut nu för efter operationen så kan man inte ångra sig och det är ett livslångt beslut. Än så länge är det bara en positiv känsla.

                               Ha det så gött alla...      

Likes

Comments

View tracker

Nu börjar jag att bli trött på att vänta på denna operation, men jag måste ju vänta. Jag har inte ens fått någon tid till operation det enda jag vet är att operationen ska bli nån gång i November mer vet jag inte. Jag bad min Fru ringa till kirugmottagningen för att kolla igen sist hon ringde kunde dom bara kolla Oktober månad. Jag har svårt att koncentrera mig på skolarbete och det är hopplöst. Visst jag är typ 53 år och pluggar till undersköterska och det är visserligen kul, men svårt. Just nu håller jag på med psykiatri. jag körde i psykiatriprovet för dom tyckte att jag skrev för lite, dom vill tydligen ha en hel roman av mig för att jag ska lyckas för svaren var rätt men jag hade inte utryckte mig tillräckligt mycke. Så nu sitter jag här och pluggar. 

Likes

Comments

Jag tänkte att jag skulle skriva lite om min magoperation. ☺
Jag är ju inne på mitt 53 år. Jag har haft en hjärtinfarkt jag har diabetes som jag behandlar med tabletter än så länge det är 2 st Metformin.  😯 Jag har även levaxin på grund av min dåliga ämnesomsättning.
För ett tag sedan så var jag hos min diabetessköterska och då nämnde hon att eftersom jag har svårt att gå ner i vikt så om jag ville så kunde jag få en magoperation.  Jag fick en tid hos en läkare och detta var i Maj månad nån gång.  Läkaren på vårdcentralen  tyckte att det var helt okej och han skrev  till lasarettet i stan. Den 20 / 6 var jag på ett möte och där sa dom att ligger man på gränsen för operation så måste man ha en följdsjukdom jag hade 2 . Efter informationen så fick man träffa läkaren enskilt.
Jag råkade nämna att jag hade lite sura uppstötningar inget som var störande men jag var ärlig och sa sanningen.  Nu helt plötsligt sp tyckte läkaren att jag hade inte så högt BMI men jag sa till att jag har 2 följdsjukdommar.  Han gick med på att jag skulle göra en gastric scopi.
Jag gjorde den för ett par veckor sedan och det var det värsta jag gjort jag spydde som en kalv och trodde jag skulle svimma för ibland kändes det som om att jag inte fick någon luft. 😫
Läkaren som gjorde detta sa att jag får operationen men inte sleev som jag hade hoppats på. Det kommer i så fall att bli Gastric bypass och det gick jag med på.😊
Ha det så gött. ..

Likes

Comments

Hej igen.
Nu har jag jobbat 4 veckor på hemtjänsten och det har varit Jätteroligt.  Jag har till och med provat på nattpatrullen 2 nätter och då åker man oxå runt till äldre och kolla till dom så dom har det bra .
Vissa äldre ger man tabletter och nån tömmer man katatetern och ett å annat blöjbyte.☺
Nu har jag typ 3 veckor kvar sen börjar skolan på allvar och då måste jag ösa på redigt ordentligt. ..
Nu är det bra för denna gången. ..

Likes

Comments

Hej igen. Den 1 /  6 hämtade vi en unghund.  Vi döpte han till Rex.💖 Det är en hanne på ca: året. Han har haft sina problem.  Vad jag vet inget allvarligt.  Han har hämtats genom polisen men det kan ju vara allt möjligt.  Rex.💖 är i alla fall en väldigt glad kille och det är jag tacksam för.  Problemet är att han är lite hoppig. Det kan ju bero på att han är otroligt glad för det är han.

Jag har börjat att träna "sitt" med han och han är rättså lättlärd verkar det som än så länge.  Vi har lite katter som han tycker om att reta och det kan bli lite jobbigt i längden.
Men trots detta så tycker vi om han och längtat efter en Vovve . Vi har nämligen varit utan Vovve i typ 9 månader.  Nu leker livet igen.
Ha det så gött alla ☺ ☺ ☺

Likes

Comments

Jag gjorde ju provet nu den 6 / 5 och det gick Jättebra.  Nu fortsätter jag med psykiatri. Om nån vecka vecka blir det prov även på det. 😊😊😊

I går när jag kom hem från skolan började jag med att klippa gräset både runt huset och runt ladugården.  Jag blev färdig vid 19.30 typ. Men sen var jag rätt så trött ärligt talat.
Hej med er så ses vi igen.  💖💖💖

Likes

Comments