Header
View tracker

Hej!
Hade tänkt att uppdatera under dagen men bara inte blivit så.
Vakna iallafall runt 7 idag för var hos tandläkaren och kollade en tand som gjort ont ett tag men allt såg fint ut. Åkte sen vidare till stallet så jag var där runt halv 9 och fixade Ginnys öga, smärtstillande och dom vanliga sysslorna. Åkte sen på min gruppbehandling i 2 timmar och sen vidare till stallet igen för att fixa Ginnys öga igen och även mocka en gång till. Kom hem för cirkus 2 timmar och är helt slut i kroppen, skulle vara så himla skönt att sova ut imorgon men har en häst som väntar imorgon på morgonen också 😴

Likes

Comments

Hallå
Ridlektionen idag gick så himla bra, red en lektionshäst vid namn lillan som var hur fin och trevlig som helst. Väldigt lik Ginny på många sett. Vi hämtade även ut Ginnys läkemedel, hon har fått en ögonsalva som hon ska ha 2 gånger om dagen och sen smärtstillande, passade även på att ge henne ögonsalvan ikväll vilket gick hur lätt som helst, bästa häst!
Ska upp tidigt imorgon så lär nog bli att gå och lägga mig nu 😴

Likes

Comments

Hej!
Det var ett bra tag sen jag uppdaterade, men har varken haft lust eller ork. Men hade tänkt att börja uppdatera lite igen dels för min egen skull.
Var iallafall tidigare idag i skolan nån timme, åkte sen runt 11 till stallet för veterinären kom till Ginny för att kolla hennes ögon då hon har haft en vit hinna på ena ögat.
Kom hem nyss men ska tillbaka till stallet runt 5 för att rida ridlektion men kan tyvärr inte ha Ginny då hon fortfarande är groggy och hade nog tänkt låta henne vila tills ögonen är bra.
Inte kunnat sova inatt så ska nog försöka sova lite nu tills jag ska till stallet, uppdaterar mer ikväll 😄

Likes

Comments