​Äntligen lite julkänsla!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Innan jag gick och tränade idag, svängde jag förbi hm, för att köpa nya springbyxor och en träningströja. Tycker att det är skitbra har börjat sälja träningskläder. Speciellt för mig eftersom jag inte tränar allt för seriöst, mest bara för att hålla igång.

Likes

Comments

Hallåå vänner! Det var inte igår, haha! Nu är våren verkligen här på riktigt, man känner verkligen att det börjar bli varmare i luften. Vilket är nice, för nu kan man börja ha på sig snygga vårjackor, sitta på uteserveringar samt gå långa prommisar. Aja, nog om det.

Idag hade vi en så kallad A-dag på hersby gymnasium. Dvs en prov/föroläsningsdag. Lyckligtvis för lilla Sally hade jag varken några prov eller föroläsningar så det blev en helt ledig dag för mig. Supernice! Detta utnyttjade jag genom att träna, plugga och träffa Emma.

Likes

Comments

Hur härligt är det inte att våren är här?! Som jag längtat. Har precis suttit ute på balkongen med en kopp te och solat. Ska vara barnvakt nu, sedan ska jag svänga förbi gymmet.

​Drömmer mig bort till sommaren

Likes

Comments

Köpte denna krämen när jag var i frankrike. Brukar oftast inte spendera pengar på krämer eftersom jag inte har problem med min hy. Men ojj, vad bra den var. Ett riktigt tips!

Likes

Comments

Heej! Är allt bra med er? Allt är toppen med mig i alla fall, om man bortser från alla läxor jag simmar i. De kommande veckorna innan påsklovet har vi såå mycket plugg. Men jag antar att det är det man får ta ifall man går i tvåan på gymnasiet.

Idag har jag faktiskt hunnit med mycket. Jag har varit barnvakt, jobbat, pluggat och städat heeela mitt rum. Så skönt att få lite ordning. <3

Likes

Comments

​Hej alla kompisar! Som vanligt på torsdagar slutar jag 12 på torsdagar. Så jäkla skönt. Till skillnad från fredagar där jag går i skolan från 8 till klockan fem på eftermiddagen. Usch.

Jag är så nervös just nu, för snart ska jag iväg och träffa min nya barnvaktsfamilj från nannynu. Hoppas det går bra! Hörs senare!!


​Nya Converse 

Likes

Comments