Igår kväll cyklade jag och Marcus in till stan och drog nytta av presentkorten till O'Learys som vi fick av mina föräldrar i julklapp förra året. Efter att vi ätit en väldigt mättande kvällsmat så bjöd Marcus på dricka, jag provade någon slags jordgubbsyoghurt-drink och Marcus körde på en irish coffee (fast den var inte irish??) och vi hade kul åt vilka drama-queens fotbollsspelare är så fort någon bara petar på dem.

  • Nära Karlstad

Gillar

Kommentarer

Jag och Maria är hemma hos vår kusin Alexandra och hennes föräldrar i Ringstad, och vi har det sååå mysigt! Förut åkte vi med fyrhjulingen ner till en liten strand och Maria kallade mig badkruka, så jag drog på mig min gula bikini och hoppade rakt ner i vattnet. Vi badade tillsammans och Alexandra och vår moster Galina tog bilderna. Nu har jag dock superont i öronen efter att ha hoppat ner i vattnet så mycket. Oh well! När vi kom in igen blev det fika och mys på altanen, och så har vi ätit grillkorv och Maria har poserat uppe på en höbal – En härlig dag ute på landet helt enkelt!

  • Nära Kil

Gillar

Kommentarer

Detta var dagens outfit!! Älskar hur toppen och byxorna ser ut som ett set, det är exakt samma röda färg och samma material och man kan tro att jag köpte de tillsammans men icke. Toppen köpte jag 2014 i England men har inte använt den då jag inte haft något plagg som passat, men så köpte jag dessa byxor i Moskva detta år och voilà!

Idag fyller Emmy 20 år, så vi slängde ihop en överraskningskalas till henne! Jag, Marcus, Lina och Elin åkte hem till Moz och Emmy medan Moz hade kört iväg med Emmy för att uppehålla henne så hon inte misstänkte något. Vi fixade iordning och dolade och så kom Emmy och Moz äntligen hem och Emmy blev minst sagt överraskad! Vi fikade och pratade och skrattade och Emmy fick öppna paket.

Här har vi Marcus och Rasmus (Moz) som hade hand om grillningen, det gick väl inte galant men jag och Emmy tycker våra pojkvänner är helt ok ändå.

Här har vi födelsedagsbarnet i egen hög person! Emmy, jag vet att du läser detta, jag älskar dig, tillochmed din dryga röst, för den är inte störande dryg, den är härligt utdragen, men thanks for letting me make fun of you<3 Jag trodde aldrig att jag skulle kalla den där konstiga pyttelilla tjejen från högstadiet för "bästa vän", men här är vi nu, med alldeles för mycket information om varandras privatliv.

  • Nära Karlstad

Gillar

Kommentarer