Igår kom äntligen mina fina sommarskor! Sååå underbara (och smidiga då det är slip ins, bara att hoppa i och ut). Har dock börjat få en liten blåsa på lilltån eftersom jag håller på att gå in dem, men för att vara alldeles nya skor är dom ovanligt snälla mot fötterna. Det är märket New Look och jag beställde dem från ASOS tillsammans med lite presenter till släkt i Ryssland.

Men men, uppdatering på sommarskolan: Igår hade jag alltså tre prov, vilket verkligen mattade ut min hjärna totalt, sen gick jag in till stan från Nobel för att inte slösa busspengar, men det slutade med att pengar slösade iallafall. Jag var inne på Apoteket och köpte ut mediciner för avskyvärda nästan 800 spänn (tack till mamma som faktiskt swishade, men summan var tråkig ändå) och sedan köpte jag tre Löwengrip-produkter och fick en fin necessär på köpet, tänkt göra ett inlägg om det senare, har en produkt kvar att testa!

Just nu sitter jag och väntar på att Antonia (en av tjejerna jag hänger med här på sommarskolan) ska komma tillbaka med sin mat så vi kan luncha. Fast jag kanske tjuvstartar för jag är hungrig.

Klockan 13-16 har jag engelska och då blir det en muntlig redovisning om ett engelsktalande land samt nationella prov i skrivande. Efter idag är det bara två dagar kvar sen är alla prov gjorda! Håll tummarna. Ikväll måste jag även bli klar med den engelska uppsatsen om Frankenstein och romantiken, satt till nästan halv tolv igår kväll men gav upp tillslut för mitt huvud blev gröt. Måste välja ännu en epok att plugga på också då vi snart ska ha en muntlig redovisning om litterära epoker. Stress. Men pappa ringde förut och jag blev motiverad, jag pressar ju huvudet som bara den nu för att få åka till dom, och när jag tänker på att äntligen få krama min lilla fina familj i Ryssland, då blir jag mer än peppad!

  • Nära Karlstad

Gillar

Kommentarer

Sista veckan i sommarskolan kommer minst sagt bli stressig, och såklart gjorde jag det inte lätt för mig när jag valde böckerna heller – denna vecka ska jag ha läst ut tre böcker, och det är inte vilka böcker som helst.

Min vecka:
Måndag (idag) - SV: Muntlig framställning om minoritetsspråk i Norden. - ENG: Nationella prov i speaking + hålla ett boksamtal om The Book Thief.

Tisdag
- SV: Prov i att skriva referat.
- ENG: Nationella prov i reading och listening.

Onsdag
- ENG: Nationella prov i writing och sedan redovisning i att presentera ett engelsktalande land.

Torsdag
- SV: Muntligt grammatikprov.
- ENG: Klassisk bokrecension om Frankenstein.

Fredag
- SV: Utredande text om Samhällets Olycksbarn, samt lämna in läslogg.
- ENG:
Redovisning om litterära epoker.

Håll tummarna för mig<3

  • Nära Karlstad

Gillar

Kommentarer

Igår kväll skulle jag och Marcus hämta upp Wille och hans tjej från hamnen för att åka och fiska/se på solnedgång (Wille var dock den enda som fick fisk, en liten abborre som blev tillbaka släppt ner i vattnet). Vad jag totalt missat var att Willes flickvän är ingen mindre Liza? Jättego tjej, blev väldans glad när det var hon! Dock kunde jag inte vara med i samtalen speciellt mycket, min bok i engelskan måste vara utläst till imorgon så har läst så mycket som möjligt. Efter ett tag gick det inte så superbra då Marcus och Wille, som de typiska pojkar de är, skulle larva sig så man visste inte om man skulle kippa efter luft på grund av nervositet eller skratta ihjäl sig. Jag lägger upp min snapstory från igår här nedan🌊

  • Nära Skattkärr

Gillar

Kommentarer