Älskar den här skrubben från Yves Rocher. Använder den flera gånger i veckan. Har haft en sån misslyckad dag idag så jag unnade mig att använda min sista ansiktsmask som jag fick av Emmy, det kändes lyxigt och fint, Alisa gjorde te åt mig också. Ska nu gå och borsta tänderna och äntligen få sova igen – imorgon får jag verkligen inte sova bort dagen! Teaterdag och utspark vankas.

  • Nära Skattkärr

Gillar

Kommentarer

Tänkte att det kan vara kul att gå igenom hårfärger som jag haft de senaste tre åren, för hujamejen jag har lekt med håret! Antar att det bara är att sätta igång:

Vi kan väl börja sommaren 2014, precis innan jag skulle åka till England. Då var det som längst, då jag haft nån fobi över att klippa av mitt hår, jag grät av att toppa det bara 3 cm. (Haha, ser ni hur vita mina fötter är? Herregud.)

När jag kom till England fick jag för mig att jag skulle bleka håret själv. Så jag blev ginger...

Vilket ledde till att jag inte drog mig för att prova på LILA när jag blev bjuden på en halloweenfest.

Det var ingen permanent färg dock så sakta men säkert tvättades det ur så först började håret även skifta i blått...

...och så blev det plötsligt rött från ingenstans? En dag såg det ut som om en regnbåge ramlat ner i huvudet på mig. Det var sjukt kul att ta selfies iallafall!

Tillslut blev jag lite trött på det så jag slängde i ännu en icke permanent färg som skulle göra mig mörkare, men det blåa lyste igenom och jag var nöjd ett tag...

...ända tills den färgen också åkte ur och jag blev alldeles grön. Och ja, jag försökte mig på ett duckface, inte min grej, skäms, men detta är enda bilden med grönt hår. Sååå, jag gick och köpte mig brun hårfärg och det blev ljusare där uppe och mörkare där nere. Men jag var nöjd. För stunden...

Precis innan jag åkte hem till Sverige igen så färgade jag ombre, och fixade till det hos frisören lite mer så att det mer såg ut som en fin utväxt när jag kom hem...

...utväxten växte såklart och när den var vid hakan...

...prickade jag det så bra med att få vara hårmodell så jag fick det fixat och ljusare! Detta gjordes på CCC så bilden ljuger lite, jag är absolut inte såhär ljus, det är nog mest på grund utav de stora fönstren och det ljusa rummet som det ser så mycket ljusare ut än vad det egentligen är. Men detta var senaste gången något gjordes med mitt hår, vilket är ungefär 1 år sedan.

Numera ser jag ut såhär!

Gillar

Kommentarer

​(Bilder från tumblr som jag är smått förälskad i)

​Hörrni. Detta med sömn. Den krånglar verkligen till det för mig. Jag sover och sover ​och sover ​men blir aldrig utvilad. Igår somnade jag vid 23 och sov först till 06:30 då Marcus ringde mig för han hade glömt någon nyckel, så jag var vaken i kanske tio minuter, han fick sin nyckel, och jag somnade om för skulle inte upp förrän klockan 09:00. ​Vet ni ​vad klockan var när jag vaknade? Jag vaknade ​15:04. ​Jag hann ​precis ​sluta ögonen i morse och ​poff ​så har hela dagen bara försvunnit. Jag missade skolan, jag hade inte ätit frukost, jag hade inte ätit lunch, bara sov igenom allting som en björn i sitt ide. Och jag var inte det minsta utvilad. Jag var tvungen att hämta min lillasyster från fritids dock så jag kunde åtminstone väldigt segt ta mig upp och skynda till bussen till Skattkärr (jag var på Kronoparken hemma hos Marcus). Nu sitter jag hemma och gör allt i min makt för att inte somna. Men det är svårt, måste hålla mig sittande så kan inte ligga i soffan och se på teve eller något, då somnar jag direkt. Trots att jag det här dygnet har sovit 14 timmar, alltså detta kan väl omöjligt vara normalt? Jag menar, jag är trött hela hela tiden. På riktigt, mina ögon svider alltid och mitt huvud är ständigt tungt, som om min hjärna är fylld med flummiga tjocka moln. Sist jag ​minns ​att jag kände mig riktigt vaken och klartänkt var på nyårsafton då jag rökte en cigarill och fick en nikotinkick, innebär detta att jag borde skaffa ett förråd med nikotinplåster? Det vill jag ju inte. Jag har börjat träna varje vecka men inte ens det verkar jag bli piggare av. Jag är så orkeslös jämnt, börjar bli riktigt trött på att vara trött. 

Jaja, förhoppningsvis blir det bättre. Nån gång. En till grej som hände idag var att när jag och trollet kommit hem så ringde hemtelefonen, och som vanligt svarade jag "Hej det är Sallie", och ​vet ni ​vad personen i andra änden sa????

"Ja, heej, jag kommer från de hörselskadades riksförbund, jag hör att du är under 18 år så har du möjligtvis mamma eller pappa hemma?". Under 18 år. ​Jag hör att du är under 18 år. ​Jag fyller hela ​20 år ​om en ynka månad??? Jag vet att jag har en ganska ljus röst men neej, allvarligt talat, det var inte kul. Och jag ville ju inte skapa någon pinsam stämning heller så jag pep tillbaka ett "Nej" och hon lade på. Aja, Alisa var väldigt road iallafall.

Gillar

Kommentarer