Igår kväll var så rolig! Jag och Elin åkte till UNO där Glam&Groove hade ett dans-event, vi fick höra deras historia om när de åkte till Jamaica, sen var jag och Elin med på deras workshop där man fick prova på Dancehall (vilket var mycket jobbigare än jag trodde, men superkul) och efter det bjöds det på frukt och chips. Till sist fick vi se mer dans från Glam&Groove vilket var underbart då de är så bra, och sen tittade vi på preselection inför deras dance battle och man fick se massor med duktiga människor! Sen dansade vi lite mer och en stund senare åkte vi hem då det började bli sent. Det var så skönt att bara få babbla med henne och lyssna på poddar tillsammans, vi bestämde oss även för att ta tag i träningen tillsammans igen då ingen av oss tränat på ca 3 veckor:///
Ikväll är planen att fira Valborg med Marcus, får se vad som händer!✨

  • Nära Skattkärr

Gillar

Kommentarer

Blev sovmorgon idag! Har precis ätit frukost och sitter och lyssnar på lite poddar, ska snart skriva lite på mitt gymnasiearbete med min stora tekopp vid min sida, det är inte så jätteroligt då jag är på rapporten nu och sånt är inte så kul att skriva, menmen!
Vid två börjar första och sista lektionen för den här dagen, så jag åker till skolan sen och efter det ska jag hämta trollet från skolan! Det är väl det som är planen för idag egentligen, och ikväll blir det fredagsmys med familjen som alltid, det är vår lilla fasta vecko-tradition, det är inte så jätteofta vi bryter den.
Nej nu ska jag sätta igång med rapporten!

  • Nära Skattkärr

Gillar

Kommentarer

Vilken dag!!!
Vaknade försent imorse så hade 20 minuter på mig att göra mig iordning till innan jag skulle springa iväg till bussen, vilket jag hann utan problem (?!💪🏼), så var jag nyvaken påväg till stan där jag skulle spendera eftermiddagen med mamma, som tagit ledigt från jobbet för att shoppa med mig (hennes ledighetsanledning var typ: Min dotter är inte komplett inför studenten). Vi började med att äta på Restaurang Slussen eftersom jag aldrig hann med frukosten, där serverar de vegetarisk mat och världens godaste pannkakor, idag hade de äppelsmak. Sen gick vi iväg och köpte lite grejer till trollet innan vi drog iväg till Albrekts Guld där mamma köpte min studentpresent (som nu ligger i ett paket som jag inte får öppna förrän det är bal😭) plus några fina örhängen. Efter det var vi på Hunkemöller och jag fick mig några nya trosor, så nu kan jag äntligen slänga några som blivit för slitna, sånt vill man ju inte ha kvar i lådan! Och sen kollade vi på skor och jag fick mig måste skor till balen och skor till utspringet för studenten! Till sist gick vi in i en affär jag aldrig varit i (Akazia) och dom hade superfina kläder! Så mamma köpte en klänning och en tröja till mig. Har minst sagt haft en spoiled-day. Är så glad, att shoppa med mamma är det bästa som finns. Inte bara för att hon oftast betalar, hon hittar grejer man älskar som man själv inte skulle hittat! Sen köpte hon en ny kedja till halsbandet jag fick i 17-årspresent av Marcus (den hade gått av för andra gången och det är ändå berlocken som är det viktiga) så det blev äntligen gjort! Och så fick jag en salva till mitt torra ansikte, har fått nåt slags förkylningseksem, riktigt jobbigt. Men det börjar redan bli bättre!
Mitt halsont var helt borta idag också, så det blir bara bättre, nu ska jag attackera en viss chokladkaka som ligger i kylen och väntar på mig😊

  • Nära Skattkärr

Gillar

Kommentarer