Enligt min sjuåriga lillasyster till troll var balklänningen (den svart/lila) jag valt alldeles för mörk, så satt någon timme med henne och gick igenom ASOS klänningar igen. Trollets främsta stiltips var 1. Den måste vara färgglad och 2. Man ska kunna snurra i den. Så tillslut bestämde hon sig för att denna skrikigt gula klänning var the one. Och jag älskar gult så fine by me, beställde den idag och trollet är nöjd.
På själva studentdagen ska jag ha den här söta vita axellösa jumpsuiten, älskar de små "plupparna" haha.
Nu måste jag ner och städa på mitt rum för trollet ska sova hos mig inatt (det är hennes namnsdag idag så har varit Maria hela dagen, hon har fått fika och leka hos farmor, fått en glass på hemvägen av mig och snart ska vi äta wienerbröd) och då måste jag få undan lite saker så att det blir mysigt!

Gillar

Kommentarer

Jag och Maria är ensamma idag, så vi ser på Barbie och målar på varandra, lite senare ska vi åka till badhuset och leka där!

Gillar

Kommentarer

Jag har nämnt tidigare i bloggen att jag och Marcus planerade att flytta ihop, och det var på gränsen att det blev så. Till att börja med vill jag säga att vi absolut inte gjort slut, men jag har hela tiden varit jobbigt nervös inför flytten trots att jag gjort allt jag kunnat för att se fram emot den mer. Missförstå mig inte, jag älskar Marcus, jag vill ha ett hem med honom i framtiden, men just nu är jag helt enkelt inte redo. När Marcus också började bli osäker blev jag lättad, inte för att jag inte vill bo med honom, men för att jag verkligen inte mogen att flytta hemifrån. Jag studerar fortfarande, jag har inget jobb, hur jag än försökte skulle jag aldrig lyckas känna att Marcus hem är lika mycket mitt hem, om vi flyttade ihop nu skulle jag inte bo med honom, jag skulle bo hos honom. Och det vill jag inte. Plus att det är verkligen inte rätt läge att flytta ihop när man inser att man blir lättad när den andre börjar verka osäker. Dagen jag flyttar hemifrån ska allt kännas bra, jag ska stå stadigare på mina egna ben och veta vad jag vill.
Jag hatar förändringar, jag har fortfarande svårt att acceptera att mamma bytt plats på bestickslådan sedan flera flera veckor tillbaka, så sådana här saker bygger verkligen upp en hel jordbävning inom mig. Jag vill ha det som det är just nu, jag vill vara flickvän och pojkvän som hälsar på varandra och sover över då och då och har det mysigt. Jag är glad att jag och Marcus kom överens om att avbryta flytten innan vi packat upp allting, det kunde ha blivit jobbigt. Nu blev ju det här jobbigt också, för mig blev det som ett slag i magen att inse att jag inte är så vuxen som jag önskar att jag var, jag är inte så säker på livet än, jag kan inte ta hand om mig själv. Men det var en bra insikt. Nu vet jag att jag verkligen måste jobba på mig själv.

Gillar

Kommentarer