Idag hade jag utvecklingssamtal, och sen har jag hämtat trollungen från fritids också och hon pratade hela vägen hem som vanligt.
Just nu sitter jag framför datorn och känner hur mina ögon svider medan jag försöker få lite skolarbete gjort, har hittills lämnat in en krönika och en reflektion, just nu kämpar jag med att översätta och redigera en artikel men funderar på att göra mig en kopp te och ta en paus för bokstäverna flyter bara ihop i huvudet och meningarna blir konstiga.
Mamma bakade chokladmuffins igår så ska nog snika åt mig ett par och dränka dom i florsocker✨

  • Nära Skattkärr

Gillar

Kommentarer

Idag hämtade jag och mamma en beställning full med saker till moi!
Bodyscrub, ansiktsmask och facescrub, sedan har vi även volymspray för håret, elixir för torr hy och läppbalsam (som jag ska göra mitt bästa för att inte slarva bort.)
Jag har även fått två mascaror, jag trodde den ena bara var volymserum men tydligen är båda svarta så det var ju roligt, och ett fint lila-ish läppstift!
Till sist fanns där även ett halsband med ett fint löv och sten, och ett armband med evighetstecknet.
Är jättenöjd och längtar tills jag får prova allting!

  • Nära Skattkärr

Gillar

Kommentarer

Idag har jag målat! Min favorit är den gamla kvinnan, som nämligen föreställer min gammelfarmor Baba Sally. Jag gav henne lite mer färg i ansiktet då hon inte tyckte om att vara blek så hon skulle förmodligen inte godkänna den om jag målade för realistiskt haha, minns när jag var yngre och gick igenom min vampyr-wannabe-period och hon mer eller mindre föste ut mig i solen (den gumman var stark för att vara så liten!).
Den andra är jag också väldigt nöjd med, enkel och fin, det kändes riktigt bra att måla igen, tiden stannar medan man ser hur ens händer får motiv att växa fram på vita dukar.

  • Nära Skattkärr

Gillar

Kommentarer