New in! Är kär. Favoritköpet är helt klart denna morgonrock från Ella. M (Lindex), kanske inte den bästa att ha till kalla morgnar men den är så underbart vacker med det här mönstret och allt och tyget är så lätt och ååh. En känner sig så fin när man bär den🌸
I samma veva som jag köpte morgonrocken så införskaffade jag ett set underkläder, mår så bra av att ha på mig fina underkläder tillochmed om ingen ser dom, det blir som en privat liten lyx. Sedan hade jag en 25% rabatt kupong på Twilfit och då var jag ju såklart bara tvungen att passa på! Så där blev det ännu ett set underkläder från CK, i början trodde jag att folk köpte dom bara för att märket har blivit så inne nu, men har insett att det faktiskt är väldigt bra kvalité också, finns inga skönare underkläder som jag äger än Calvin Kleins. Tillochmed deras vanliga bh-ar är bekväma (och det är inte ofta man hittar sådana, därav att jag använder så mycket "toppar", jag har blivit alldeles för bekväm av mig för att stå ut med vanliga), så det är inte enbart för märkets skull en skaffar dom😊 Fast det ska såklart erkännas att namnet också ger en premiumkänsla, men hade de inte varit så sköna hade jag aldrig köpt fler.

Det var det, nu ska jag inte shoppa kläder på ett tag😄 hejdå💛

  • Nära Skattkärr

Gillar

Kommentarer

För några dagar sedan gjorde mamma en rysk äppelpaj och det var så väldans gott! Tror vi har en liten bit kvar i kylen som jag tänkte äta upp, unna mig lite medan jag är sjuk. Har en jättefin morgonrock också som man känner sig väldigt fräsch och fin i, köpte den i söndags när jag var med Elin och Emmy. Ska göra ett inlägg med sakerna jag köpte mer ingående tror jag, för var så väldans nöjd med mina inköp.

Just nu har jag druckit en stor kopp te och ätit mackor med honung, medan jag ser på Painted Skin (en vacker film).

  • Nära Skattkärr

Gillar

Kommentarer

Bilder från idag. 1. Är från när jag åt på Brasseriet med Jonathan och Anton, sen kom David och åt lite han med, 2. Är en fin solnedgång påväg till Operan, 3. Är talangshowen på Operan och 4. Är jag som leker cool i Marcus Simpsonsthirt.
GO D N A T T

  • Nära Karlstad

Gillar

Kommentarer