Pappa har äntligen kommit hit till Sverige tillsammans med min bonusmamma Tanja och två småbröder Phillip och David! Jag är så väldans glad.
Jag och Alisa hade inte sett Phillip och David på över ett år så det är verkligen helt underbart att se dom, Phil är sig lik men David var bara 3 månader första gången vi såg honom och nu är han mer än ett år äldre så han har förändrats en hel del, han kan tillochmed gå! Här är lite bilder från dagen, den har varit så mysig!
Vi hälsade först på Baba och senare på kvällen åkte vi till Deda, så nu har dom sett sitt senaste barnbarn för första gången, så fint! Jag är på så bra humör just nu, och här borta på Vackerheden hemma hos Deda känns livet extra bra. Sist men inte minst så har ju Deda världens mysigaste hund, 14 år är hon och ändå skuttade Ila fram till oss när vi körde in på grusgången, sen gav hon mig lite pussar när vi satt i kvällssolen på altantrappan, världens snällaste vovve💛
Imorgon ska vi hälsa på Baba igen och förhoppningsvis min faster också, just nu sitter jag uppe med pappa och dricker te framför tvn, vi ser på en vetenskapsdokumentär om att människan ska kunna flytta till en ny planet i framtiden. Det är väldigt intressant men jag är väldigt trött efter dagen så ska nog snart gå och gosa ner mig i sängen.
Men allt som allt, jag är så glad! Som alltid när pappa hälsar på.

  • Nära Hagfors

Gillar

Kommentarer

Jag längtar sååå mycket till nästa vecka! Pappa ska äntligen komma och hälsa på tillsammans med min bonusmamma och småbröder som jag inte fått krama om på över ett år, och nu när det är så nära till att få träffa dom igen så håller mitt icke-existerande tålamod på att ta kol på mig!
Jag har ganska bra tålamod annars men när det gäller mina småbröder blir jag galen, vill ha dom i min famn nu nu nu!!!
Phillip kommer ju såklart springa in i mina armar direkt men senaste (och första) gånge jag träffade David var han tre månader och nu är han hela 1 år sedan i maj, och på bilderna jag sett på Facebook har han vuxit så mycket så det blir som en helt annan unge som kommer hit. Men han är lika go och söt ändå och jag älskar dom båda så mycket, kommer ta SÅ mycket bilder under tiden dom ska vara här💛

  • Nära Skattkärr

Gillar

Kommentarer

Maria fick en kanin-nos och fina hjärtan på kinderna dagen till ära, då hennes pappa (min bonuspappa) Per fyller år! Farmor Berit ska komma hit idag och vi ska ha ett litet kalas med lilla familjen, så mysigt!

Såhär ser jag ut!💛

  • Nära Skattkärr

Gillar

Kommentarer