FÖR DOM HAR TAGIT STUDENTEN
Idag har jag varit på Marcus och Elins student, Elin fick blommor och Marcus fick ett gigantiskt paket + en ros, är så stolt över dom!! Nästa år blir det min tur, hoppas jag kan vara lika fin som Elin då och ha Marcus vid min sida för att fira mig. Just nu åker Marcus flak och jag är hemma hos honom utan att han vet om det, sa nämligen att jag inte skulle fira med hans släkt men när han gick iväg med sin klass ändrades planerna och jag följde med hans familj, hehe.
FYFAAN VA DOM E BRA!!!!!

Gillar

Kommentarer

Idag åkte jag med mamma, systrarna och Marcus till Rotneros (Marcus körde oss dit) och mamma smygfotade oss och fick till några riktigt mysiga bilder, så jag lägger upp dom här nu!
Förstår inte vad jag gjort för att få en sådan underbar pojkvän, han var sliten och hade bränt sig i solen dagen innan så han hade konstant ont, men han plågade sig igenom dagen ändå tillsammans med mig och jag mådde så bra! När solen var framme dvs, när molnen kom blev det kallt. Men allt som allt var dagen jättebra, jag är så glad. Sitter nu i min säng och ser på bilderna och försöker att sätta ord på hur mycket jag älskar Marcus, men det går inte. Men som jag älskar honom!❤

Gillar

Kommentarer

2 juni var jag iväg och blev äntligen tatuerad (och, väldigt off topic men viktigt, min underbara kusinbästi Alexandra fyllde 18!!) så jag tänkte bara skriva av mig lite över innebörden av denna lilla luftballong som jag (något jag inte riktigt fått in i huvudet ännu) kommer att dö med (såvida inte någon eller något kapar av mig armen, men låt oss hoppas på att jag blir gammal med både ballong och arm kvar på kroppen. Okej, nu babblar jag, tillbaka till ämnet). Jag har velat ha denna tatuering i flera månader, så det är ingen spontanidé. Jag ville ha en luftballong på grund av att mer eller mindre alla betydelser den kan ha är positiva. Och jag kan välja väldigt brett i vad jag vill att den står för, och jag gillar det, då den kan ha olika betydelser beroende på vad för humör jag är på. Vissa är ganska självklara, andra betydelser är kanske aningen långsökta, men detta är alltså vad den står för:

1. Den är väldigt färgglad, vilket gör att den automatiskt står för glädje. Sedan tyckte jag om idén att ha just de fyra grundfärgerna (eller de grundfärgerna + 1 sekundärfärgvälj själva hur petiga ni är med den faktan), därav mitt färgval.

2. berättelsen Trollkarlen Från Oz flyger dom i slutet iväg med en luftballong, den första föreställning jag såg på Sundstagymnasiet gick jag i lågstadiet och vår klass var där med skolan och Trollkarlen Från Oz var vad teatereleverna spelade det året (2008 tror jag?). 6 år senare började jag själv på Sundsta – Estetiska programmet Teater! Och jag har träffat så många underbart fina människor som jag aldrig skulle fått äran att få kalla vänner om jag aldrig börjat där.

3När jag var liten älskade jag Pippi Långstrump. Min favorit-Pippi-film var den där Pippi hade en stor luftballong på vinden som hon själv blåste upp (såklart) och sedan for hon iväg med Tommy och Annika på ett äventyr. Pippi är världens starkaste flicka, jag antar att jag på något vis också vill vara det, men på mitt egna sätt. Så där kommer betydelsen Styrka in.

4. Min pappa, bonusmamma och två småbröder bor i Ryssland och vi träffas inte särskilt ofta, ungefär en gång per år kanske (pappa hälsar på lite oftare) så, självklart, saknar jag dom väldigt mycket, ibland hamnar jag i tillstånd där dom inte ens känns verkliga, jag har liksom en tendens att "glömma bort" att människor jag inte träffat på länge faktiskt fortfarande existerar just i detta nu, även om jag inte ser dom. Eller, jag vet ju att dom finns, jag är inte knäpp, men det känns så overkligt när det går så lång tid utan att se dom. Så när jag saknar dom, kan jag titta på ballongen och minnas att den andra halvan av min fina familj egentligen bara är en liten flygresa bort.

5. När jag skickade en bild på tatueringen till pappa var hans första fråga "Varför sitter det ingen i korgen?". Det hade jag inget bra svar på, och han skrev då att han trodde att det också hade en viss betydelse, att jag reser – men mentalt är jag omedveten. Och jag kan relatera till det. Så, även om det inte var min mening från början, kan jag inte titta på korgen utan att tänka på det nu. Jag har ingen aning om vart mitt liv är påväg, men livet har ingen pausknapp, så trots att jag mer eller mindre är totalt vilsen så fortsätter tiden gå och jag har inget annat val än att bara hänga med i svängarna och hoppas på att slutdestinationen är en bra plats. En påminnelse om att det är okej att inte veta var man ska ta vägen. Jag måste lära mig att ta dagen som den kommer, inte grubbla över minsta sak och få panik när saker inte gått som jag planerat. Det är något min pojkvän är väldigt bra på, att leva i nuet. Själv befinner jag mig oftast i dåtiden eller i framtiden, men Marcus lyckas faktiskt, med små steg, att dra mig närmare mitten, nuet, och jag måste helt enkelt fortsätta öva på att stanna kvar där och inte falla tillbaka eller framåt för mycket.

6. Jag älskar att resa! (Vem gör inte det?) Och jag vill resa så mycket som möjligt i mitt liv. Så på den fronten står luftballongen för Äventyr.

7. Lugn. Luftballonger svävar ju, och jag tycker dom ser så fridfulla ut. Ännu en påminnelse till mig själv. Att ta det lugnt, slappna av, inte hetsa upp mig för snabbt helt enkelt. Jag blir alltför lätt uppstressad och frustrerad över saker som enkelt skulle kunna lösas om jag bara kunde andas och lyssna innan min hjärna bestämmer sig för att få kortslutning.

Det var nog allt för nu. Den tog 2 h och 15 min att göra och gjorde inte det minsta lika mycket ont som jag föreställt mig, blev nästan besviken när han var klar bara för att jag ville sitta kvar där lite längre, det var terapeutiskt på något vis. Men resultatet är jag jättenöjd med! Nu är jag mitt uppe i den svåra biten – att inte pilla på den under läkningsprocessen. Det är en plåga. Jag som hela tiden måste plocka på skorpor eller torr hud. Det kräver all min viljestyrka att hålla fingrarna borta. Huh.

Gillar

Kommentarer