Söndag och måndag var bra dagar. Första bilden är från i söndags då jag och Marcus helt spontant bestämde oss för att åka till Örebro. Påvägen fick vi med med Elin också. Jag var den enda som faktiskt shoppade medan min bästis och pojkvän fick vänta, men vi åt alla tillsammans på ett ställe som hade väldigt god mat men väldigt väldigt stark lasagn. Och jag beställde såklart lasagnen för jag visste inte hur stark den var.
De två andra bilderna är från igår. Jag och Alisa tog en promenad till Kungsnäs och satt där på klippor och pratade. Sen när vi nästan var hemma igen träffade vi på grannen och denna hund, som jag snabbt blev kompis med. Den var alldeles underbart busig och söt! Fast valptänder är inte att leka med, jag har nu svidande nagelband där vovven bitit hål. Fast jag får väl skylla mig själv som erbjuder handen som dragkampsleksak. Men åh så söt den var!!!

Gillar

Kommentarer

Tänker sitta och minnas tillbaka lite till den 2 februari nu. Då var det min och Marcus tvåårsdag tillsammans och det firade vi med att åka och äta på Frost! Marcus var skeptisk till en början då han inte gärna slösar så stora summor på en enda måltid, men när maten väl kom var han på bra humör och såg väldans gullig ut då han inte visste hur han som bäst skulle hugga in på sin fina måltid. Men titta så fin han är! Jag förblindade honom dock lite på ena bilden då han inte var beredd på blixten och klagade över dansande stjärnor efter att jag tagit den, men jag kände lite sorry not sorry för jösses så snygg bilden blev. Och han fick ju tillbaka synen, trots allt, hehe. Det var lite mer än tre månader sedan det här. Åh, så jag saknar den kvällen! Hoppas verkligen vi gör om det nästa år.
Efterrätt åt vi också såklart. Och så pratade vi, spionerade på ett par längre bort och försökte komma på anledningar till varför dom såg så sura ut (För vem är sur på en Frost-middag?) och så beundrade vi den "vackra utsikten" aka Sibylla rakt över gatan. Det var verkligen en bra kväll, jag var så glad. Jag är så glad över att ha denna tokiga snälla kille i mitt liv, han som väntade på mig i 117 dagar när jag var i England, och han som står ut (nätt och jämnt iallafall) med alla mina frågor medan vi ser på film (det får du veta om du tittar). Han som sjunger konstiga låtar högt i bilen och får mig att skratta tillochmed när jag inte vill och ger mig världens bästa trygga kramar. Det är Marcus det.
Sådana här fina minnen får mig på så bra humör, jag hoppas att det snart blir många många flera💖

Gillar

Kommentarer

Klockan är 12.24 när jag börjar skriva detta. Jag har inte rört mig ur sängen än. Skärpning. Måste verkligen börja gå upp tidigare, ska nog snart ner och äta frukost. Är hemma hos Marcus och han är på jobbet så jag ligger ensam och degar i hans säng, som är farligt skön, I never want to leave this place. Vill mysa ner mig bland täcket och kuddarna och bara mysa här i 100 år. Men det går ju inte.
Jag har massa chips som jag köpte igår men ska äta något matigare först innan jag hugger in på det!
Sen ska jag försöka skriva lite och börja läsa en ny bok (som egentligen är en fortsättning på en bok jag läste för flera år sedan, så blir kul att se om jag hänger med)😃

Gillar

Kommentarer