Här ligger jag och är randig. Har precis diskat och nu sitter jag i soffan och ser på Samantha Maria (min favorit-youtuber) i väntan på att klockan ska bli 16, då ska jag springa iväg till bussen och åka hem till Skattkärr och hämta lilla trollet från fritids! Är lite sugen på att pyssla, så kanske sätter mig ner med trollet och målar eller något när vi kommer hem, vi får se!💓

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Titta så fin han är, min Marcus. Är så kär i denna kille, 3,5 år tillsammans och jag kan ibland fortfarande känna mig så nykär så jag blir illamående (tack och lov att den riktiga ny-kär-perioden är över dock, det var inte min grej, jag föredrar hur det är nu, när mitt hjärta inte skenar och sätter sig i halsgropen varje gång jag ser honom, utan istället fylls det av ett tryggt lugn som fyller hela bröstet med varm söt honung.) Att vara nära Marcus känns inte längre som ett ständigt äventyr där vadsomhelst kan hända, jag förstår att många gillar den känslan, av att inte veta vad som ska komma härnäst, nytt är väl spännande antar jag, men för mig var det bara stressigt. Att vara nära Marcus nu känns som att komma hem, varje gång jag blir invirad i hans famn är det som att komma hem efter en resa – man kan äntligen andas ut, hemma är man trygg, där kan man slappna av. Ingen av oss vet såklart hur framtiden ser ut, men oavsett om det här skulle ta slut idag, imorgon, nästa år eller tills en av oss dör, så kommer jag alltid att vara tacksam för den här lilla evigheten. Jag hoppas såklart att vi aldrig släpper varandra (förutom när det är natt och jag verkligen verkligen verkligen är nödig och måste på toaletten men Marcus armar är helt fastlåsta runt mig, då får han gärna släppa mig ett litet tag. Jag brukar behöva kämpa ett tag, det är imponerande hur stark en sovande människa kan vara) men om det här av någon anledning inte skulle funka så skulle jag alltid kunna tänka tillbaka på min teenage sweetheart med varmt hjärta. Men tycker vi håller alla tummar och tår för att jag får dela min framtid med denna underbart tjurskalliga knasboll❤️

Likes

Comments

Är hemma hos Marcus, och han är på jobbet vilket betyder att jag har legat och degat i hans lägenhet så det skriker om det. Älskar att bara grisa i sängen och inte göra någonting. Men tillslut kände jag att jag måste göra något, känna mig lite produktiv, så jag gick upp och ringde chefen för Projecta och bad om ett jobb avtal. Jag vet inte om det är så det går till, har ju bara varit på intervju och inte ens jobbat något ännu, men vet ni vad? Det gick hur bra som helst, han skulle fixa det sa han. Så det känns ju bra. Efter det fick jag lite energi, så jag drog på mig min söta randiga klänning och gick ut på en liten promenad i solen med musik i öronen. Nu är jag inne igen och ska nog hitta något att äta, har bara ätit frukost (eftersom jag vaknade så sent) så är lite sugen på något mer matigt. Kanske nudlar med stekt ägg? Är så dålig på detta med mat, det blir alltid något enkelt och tråkigt när jag är ensam. Menmen!

Likes

Comments

Skulle iväg och springa förut, det tog lite tid att få skorna knutna då någon ständigt skulle dra upp snörena...

Inte var blev det lätt att stretcha heller...

Men älskar honom iallafall🐱💛

Likes

Comments

Jag och Maria är hemma hos vår kusin Alexandra och hennes föräldrar i Ringstad, och vi har det sååå mysigt! Förut åkte vi med fyrhjulingen ner till en liten strand och Maria kallade mig badkruka, så jag drog på mig min gula bikini och hoppade rakt ner i vattnet. Vi badade tillsammans och Alexandra och vår moster Galina tog bilderna. Nu har jag dock superont i öronen efter att ha hoppat ner i vattnet så mycket. Oh well! När vi kom in igen blev det fika och mys på altanen, och så har vi ätit grillkorv och Maria har poserat uppe på en höbal – En härlig dag ute på landet helt enkelt!

Likes

Comments

Jag och Maria är hemma hos vår kusin Alexandra i hennes och hennes föräldrars stuga i Ringstad, och idag räddade jag denna lilla sötnöt från Oddy, deras katt. Katter äter inte näbbmöss utan de bara leker och praktiskt taget torterar dom till döds endast på skoj, och denna lilla näbbmusunge var så söt så mitt hjärta kunde inte låta bli att lägga sig i, så jag plockade upp den, bort från Oddy. Jag bestämde mig för att döpa hen till Yngve🐭

Likes

Comments

...on the ground med mina röda brallor.

Likes

Comments

Detta var dagens outfit!! Älskar hur toppen och byxorna ser ut som ett set, det är exakt samma röda färg och samma material och man kan tro att jag köpte de tillsammans men icke. Toppen köpte jag 2014 i England men har inte använt den då jag inte haft något plagg som passat, men så köpte jag dessa byxor i Moskva detta år och voilà!

Idag fyller Emmy 20 år, så vi slängde ihop en överraskningskalas till henne! Jag, Marcus, Lina och Elin åkte hem till Moz och Emmy medan Moz hade kört iväg med Emmy för att uppehålla henne så hon inte misstänkte något. Vi fixade iordning och dolade och så kom Emmy och Moz äntligen hem och Emmy blev minst sagt överraskad! Vi fikade och pratade och skrattade och Emmy fick öppna paket.

Här har vi Marcus och Rasmus (Moz) som hade hand om grillningen, det gick väl inte galant men jag och Emmy tycker våra pojkvänner är helt ok ändå.

Här har vi födelsedagsbarnet i egen hög person! Emmy, jag vet att du läser detta, jag älskar dig, tillochmed din dryga röst, för den är inte störande dryg, den är härligt utdragen, men thanks for letting me make fun of you<3 Jag trodde aldrig att jag skulle kalla den där konstiga pyttelilla tjejen från högstadiet för "bästa vän", men här är vi nu, med alldeles för mycket information om varandras privatliv.

Likes

Comments

Den här fluffiga moroten har tagit över huset. Oavsett om han är närvarande eller ej. Ni vet hur folk varnar för att när man är i ett förhållande så ska man aldrig låta sin lycka vara beroende av sin partner? Oh well, ingen varnade oss om kattungar. Idag var Viking borta superlänge, jag gick tillochmed UT för att leta efter honom trots att han inte har möjlighet att smita ut men han fanns ingenstans. Alla var superoroliga, det kändes verkligen inte bra, Maria började tillochmed gråta av oro – men så dyker han fram. Vart var han? Han låg och slumrade sött i mammas byrålåda. Helt ovetande om vilken ångestfylld stämning han satt familjen i. Så fort han försvinner blir alla nervösa, den här familjen fungerar nästan inte längre utan den där fluffipuffen. Usch vad vi älskar honom.

Likes

Comments