Adelaids svar på papirøen, samme utroligt dejlige stemning. dog ingen mennesker, hvis du sætter det op med papirøen. de lækreste kager,(ja kager i flertal, man bliver jo nød til at smage nu man er her.) den lækreste kyllinge burger med pommes... og nej jeg er ikke på kur, det kan man ikke være her.

ud over de mange mad stande, finder du også smukke antik stande. (primært med smykker)

til selve stedet er der udendørs borde og bænke, til fri afbenyttelse.

Endnu et fint sted i byen er besøgt.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

PERSONLIGT SYNDES JEG ALTID, MAN SER DE SMUKKESTE TING LIDT VÆK FRA TURIST MYLDER. FOLK VÆLTER RUNDT OVEN I HINANDEN, MEN IKKE HER. SIDEGADERNE HAR DU OFTE FOR DIG SELV, SAMMEN MED DE LOKALE. jeg nyder at slentrer rundt, i mit eget tempo. det kan jeg lidt bedre her, mellem de fineste spisesteder, cocktail baren og lyskæderne mellem bygningerne.

Likes

Comments

13 Franklin St, Adelaide SA 5000

den lækreste frokost so far,, det er cafe mad som vi alle kender det. i lækre omgivelser,, & så ligger den i gå afstand fra rundle mall. Jeg begynder at kunne lide at gå ud og spise alene, det lyder måske lidt ensomt. men det en anden oplevelse, du ser omgivelserne på en anden måde,. under min frokost. kunne jeg følge med i to håndværkeres diskusion, højlydt på den anden side af gaden. ellers kunne jeg lytte til, den rene lykke fra bord på min højre side. et par der lige var blevet forlovet. og fløj rundt på en lyserød sky. det var to meget forskellige ting at følge med i, men det blev lidt for lyserødt til højre, så de to håndværkere fik min fulde opmærksomhed.

(jeg fik en steak sandwich med, masser af ost og pickles. selvfølgeligt med paprika fritter, det ikke spor sundt. men det var så lækkert)

Likes

Comments

Mit indtil videre ynglingssted, du kan finde alt slags mad, hvis du bevæger dig ned af side gaderne, vil du finde de fineste gader. Jeg personligt nyder bare at gå, og se hvad det føre mig til. (du kan altid tage mobilen frem og finde tilbage) folk er så søde her, og jeg skal lige finde ro med det. vi kunne lære lidt der hjemme i dk, fremmede spørg i kø´en hvordan det går osv. Har nok lignet et stort spørgsmålstegn, de første par gange.

(jeg undskylder meget... til dem det gået ud over)

LIVE MUSIK I LEVI ´ S

Jeg kom som så mange andre, bare gående forbi. og kunne høre det skønneste musik, måske var det bare hele stemningen. der gjorde det så unikt, ellers var de bare super gode. ingen ved det men det var en følelse. af tiden gik i stå. alle stoppede op, og gik først da "pop up" koncerten var slut...

(butikken har en gang om ugen, EN lokale artister inde og synge.)

 EFTER "POP UP" KONCERTEN 

der stod jeg på vej videre, en ældre dame stopper mig. for at spørger om jeg kender artistens navn, må desværre sige "nej". da jeg går videre kommer hun løbende efter mig, for at høre hvor jeg var fra. da jeg ikke havde den oprindelige australske aksang. (og her gik jeg lige og følte mig så australsk... ej nok ikke helt) hun begynder hurtigt at skrive steder ned jeg skal se, mens jeg er her. inden jeg har set mig om, er bagsiden af min folder fra koncerten fyldt ud.

"somethings are meant to be"

lød det fra gina, da hun vinkede farvel.

Likes

Comments

AUSTRALIEN !!!

Lige op til sommerferien, besluttede jeg mig efter mange overvejelser. At vælge handelsgymnasiet fra, da jeg bestemt ikke havde, været glad for mit valg. Omkring at vælge en HHX, i sin tid. Nogle vil mene jeg nu skulle igang, med noget andet skole relateret. Men det slet ikke planen, for mit liv lige nu. Jeg skal ud og opleve verden, eller retter sagt Australien. Selvfølgeligt skal jeg have, en gymnasial studentereksamen. Det bliver bare ikke lige nu, i dette skole år. Da jeg skal ud og lære, en masse andet. Man ikke møder på skolebænken.

Hvilket jeg slet ikke kan, få hænderne ned over.

Planen er simpel, Salle her rejser en gang i september. Når hendes visum er på plads, så kan hun komme afsted. Rejsen er ca. 37 timer, og bliver helt sikkert. 90% kaffe & 10% dry shampoo, ellers er det ikke en rigtig til rejse. Når jeg forhåbenligt lander, står min Pappa´s fætter(Lasse). Klar til at hente mig, forventer selvfølgeligt det bliver med flag, og det hele. Men lad os nu se... Hehe.

Men hele ideen med rejsen, vil jeg opdagtere om når jeg er landet. Samt hvor i autralien, osv.


- SALLE

Likes

Comments

OPSKRIFT.


INGREDIENSER

Antal portioner

4 personer


DEJ

150 g smør

175 g hvedemel

2 spsk vand


Fyld

500g rabarber

125 g sukker

1 spsk flormelis


PENSLING

sammenpisket æg


Tilbehør

18% creme fraiche


SÅDANNE GØR DU

Skær smørret i mindre stykker og ælt smørret i melet. Tilsæt derefter vandet. Når dejen er æltet samme, lægges den på køl i 1 time.

Fyld

Skær rabarberne i 1 cm stykker.

Rul dejen ud (ca. 20 x 30 cm). Derefter Skære du 2 brede strimler fra, og ligger dem langs kanten i tærteformen. Kom rabarber i formen. Bland sukker og flormelis sammen, dernæst hældes det ud over rabarber stykkerne. Skær resten af dejen i strimler, og læg dem over rabarber fyldet som på billedet. Pensel dejen med æg.

Bagetid

Ca. ½ time ved 225°.

BAG TÆRTEN MIDT I OVNEN.

Server den lun, med creme fraiche til.


TIKKE-PRINSEN KOM OGSÅ, FORBI TIL KAGE!!!

-SALLE

Likes

Comments

FERIEN NÆRMER SIG SIN ENDE....

Det vil sige at, vi allesammen skal igang igen. Da det skal handle om, hverdagens mode i mine øjne. Ved ikke om jeg er den eneste, men jeg har på min ferie levet i bade dragt. Og her hjemme alt for let på klædt, til den danske sommer. Såååå nu har jeg fundet, 3 outfits med lidt mere stof i.

Jeg personligt er vild med.

( Det skal lige siges, disse outfits er groft sat sammen. Hvilket vil sige jeg ikke, har valgt at style med tilbehør. )


Likes

Comments