Blomster bukserne er for mig, et must have i den spraglede, del af garderoben. Må dog erkende jeg syndes, der er langt mellem dem, der lige falder i min smag. Jeg har fundet mine i Zara, i palma. Er vild med farve spillet, mellem den klassiske cowboy blå farve, til de orange, røde og gule nuancere.

Har valgt at sætte bukserne, sammen med en lang strik. Strikken er en smule over size, med slids i siderne. i en basic mørke grå nuance, fra Mango.

Mine fusser er stukket, i et par søde enkle sko fra genbrugen.

- Sally

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

AUSTRALIEN !!!

Lige op til sommerferien, besluttede jeg mig efter mange overvejelser. At vælge handelsgymnasiet fra, da jeg bestemt ikke havde, været glad for mit valg. Omkring at vælge en HHX, i sin tid. Nogle vil mene jeg nu skulle igang, med noget andet skole relateret. Men det slet ikke planen, for mit liv lige nu. Jeg skal ud og opleve verden, eller retter sagt Australien. Selvfølgeligt skal jeg have, en gymnasial studentereksamen. Det bliver bare ikke lige nu, i dette skole år. Da jeg skal ud og lære, en masse andet. Man ikke møder på skolebænken.

Hvilket jeg slet ikke kan, få hænderne ned over.

Planen er simpel, Salle her rejser en gang i september. Når hendes visum er på plads, så kan hun komme afsted. Rejsen er ca. 37 timer, og bliver helt sikkert. 90% kaffe & 10% dry shampoo, ellers er det ikke en rigtig til rejse. Når jeg forhåbenligt lander, står min Pappa´s fætter(Lasse). Klar til at hente mig, forventer selvfølgeligt det bliver med flag, og det hele. Men lad os nu se... Hehe.

Men hele ideen med rejsen, vil jeg opdagtere om når jeg er landet. Samt hvor i autralien, osv.


- SALLE

Likes

Comments

OPSKRIFT.


INGREDIENSER

Antal portioner

4 personer


DEJ

150 g smør

175 g hvedemel

2 spsk vand


Fyld

500g rabarber

125 g sukker

1 spsk flormelis


PENSLING

sammenpisket æg


Tilbehør

18% creme fraiche


SÅDANNE GØR DU

Skær smørret i mindre stykker og ælt smørret i melet. Tilsæt derefter vandet. Når dejen er æltet samme, lægges den på køl i 1 time.

Fyld

Skær rabarberne i 1 cm stykker.

Rul dejen ud (ca. 20 x 30 cm). Derefter Skære du 2 brede strimler fra, og ligger dem langs kanten i tærteformen. Kom rabarber i formen. Bland sukker og flormelis sammen, dernæst hældes det ud over rabarber stykkerne. Skær resten af dejen i strimler, og læg dem over rabarber fyldet som på billedet. Pensel dejen med æg.

Bagetid

Ca. ½ time ved 225°.

BAG TÆRTEN MIDT I OVNEN.

Server den lun, med creme fraiche til.


TIKKE-PRINSEN KOM OGSÅ, FORBI TIL KAGE!!!

-SALLE

Likes

Comments

Jeg nyder lige DK, lidt mere end jeg plejer. Må hellere få det sidste med, inden jeg drager ud i verden. Savner allerede regn, og kolde sommer dage. Og er ikke engang taget afsted, mod Australien endnu. Det en blandet følelse, tripper for at tage afsted. Men må da indrømme, jeg er lidt spændt på det.

Salle fylder 18 år, ca. 14 dage efter. Rejser jeg om på den ande side, af jorden. SES om et år, Pappa & Mutz.


Til sådanne en aften tur, valgt jeg at hoppe i dette outfit.

Nederdelen er fra mango, ikke længere i butikken desværre. Min skønne strik, er fra Samsø Samsø. skoen er fra Nike , og er mine baby´er lige fortiden. Til dem vælger jeg altid, glimmer sokker. Mine øreringe er hjemmelavede, og må indrømme jeg er ret så glad for dem.

- SALLE


P,S Hvis du er lidt klodset, som mig. Så kommer fløde is, nemt af med Vanish .

Likes

Comments

FERIEN NÆRMER SIG SIN ENDE....

Det vil sige at, vi allesammen skal igang igen. Da det skal handle om, hverdagens mode i mine øjne. Ved ikke om jeg er den eneste, men jeg har på min ferie levet i bade dragt. Og her hjemme alt for let på klædt, til den danske sommer. Såååå nu har jeg fundet, 3 outfits med lidt mere stof i.

Jeg personligt er vild med.

( Det skal lige siges, disse outfits er groft sat sammen. Hvilket vil sige jeg ikke, har valgt at style med tilbehør. )


Likes

Comments

Et simpelt men lækkert sæt !!!

Jeg er helt på toppen, over denne lækre leopard printede trøje. Jeg har længe været på udkig efter en trøje med leopard print og ikke nok med, at jeg endelig fandt en, som jeg kunne lide, så var den også på tilbud til 50KR !!!!. Og hvem er ikke fan af tilbud?

Sammen med denne trøje, som er fra Vero Moda, har jeg taget mine råhvide smækbukser på fra Ganni (en ældre kollektion dsv.), som går til det meste.

- Salle

Likes

Comments